ПРЕКРАСНИ СА!!!! МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СИ ГИ ПОКАЗАЛА...ВРЕМЕ БЕШЕ НЯКОЙ ВСЕ ПАК ДА НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА. Тук сме все с красиви кучовци, ама от акитите много-много не се престрашават (включително и аз

)
Изключително красиви, добре гледани и поддържани кучета имаш! Да са ти живи и здрави, и ти да си жива и здрава да ги гледаш все така всеотдайно!
Много пуфкави ми изглеждат в сравнение с моя, който в момента е полу-плешив

Нещо се скубе като за световно отново...сега понамаля, ама преди 15-на дни беше направо ад!!!
Купих му нов шампоан на BIO-GROOM и мисля тия дни пак да му тегля една баня, въпреки че сезонът не предразполага особено. Имам чувството, че другия шампоан (обикновен противо-паразитен) му изсушава косъма и го прави по-дървен. Да не говорим за миризмата. Новия е със страхотен аромат и е на билкова основа (поне така пише - алое вера и още нещо, в момента не е пред мен), пише, че овлажнява кожата и освежава косъма. Ще видим, като се изчипкаме ще споделя. Гледах, гледах в магазина, 1 тон шампоани за всякакви породи и козини, ама за северните кучета специално няма... Иначе и мус има за подсилване на цвета

Абе, тва си е цяла индустрия отвсякъде...
На всички пожелавам приятна вечер, да си нацелувате красавците и красавиците и да пускате снимки да ги виждаме, че то по изложби май няма да стане...
Намислила съм да ида до един цифров фотоцентър наблизо и да питам да ни направят 1 семейна снимка, която да си сложа на бюрото, и 1 на Хачико отделна за паспорта. И за това ще ви споделя впоследствие!
Чао от мен засега!