Акита
Публикувано: 21 January 2012 - 09:38 AM

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 24 January 2012 - 11:23 AM

И аз играя по същия начин с Хачи - и той все се опитва да захапе, заляга, а като включи на скорост...ела гледай само как занася по завоите...

Ние снощи ядохме спагети "Болонезе". Омете 2 пълни порции и за награда - свинско ребърце с месце...

Не знам обаче какво ще го правя с това тъгуване.... мъж ми като не се прибере 2 дни и той почти не хапва нищо...

Come closer, вие наистина се изгубихте, явно нямате много време за тук, но снимките ви са прекрасни!!!
Наши по-нови снимки ще пусна по-нататък, като имаме възможност да излезем малко сред природа, че по тия кални улици хубави снимки не се получават.

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 25 January 2012 - 12:28 PM
geri_biser, в 25 January 2012 - 06:41 AM, написа:
Бебетаааа......много са сладички

И понеже съм на бебешка тема, ето една сладурска снимка на много красива шиба ину с бебетата им

Това са независими и много интелигентни кучета, които са предпазливи и резервирани към непознати, но безкрайно верни и привързани към тези, които са заслужили уважението им. Понякога са агресивни към други кучета. Но като цяло притежават всички най-ценни качества на северните породи. Одухотворената красота, балансиран характер и решително поведение на Японска Шиба Ину им придават достойнство и ненадминат чар. Вродената им любов към чистотата кара малките Шиба Ину с лекота да се научават да не цапат в къщи. Те са придирчиви животинки, които държат на чистотата, можете да ги видите да лижат лапичките си досущ като котка. Даже полагат всички усилия за това. Японска Шиба Ину -превеждано означава „балансиран, безстрашен и самоуверен”. Що се отнася до верността и послушанието на Шиба Ину, тези кучета са искрени, доброжелателни и непринудени. Техният силен усет за охрана, ги прави идеален страж на дома ви. Ранната социализация на Шиба Ину е много важна, те както и другите северни породи кучета по-друдно се поддават на обучение. Доброжелателността и живият темперамент на Шиба Ину ги правят идеални за семейство с деца. Благодарение на уравновесения им характер те притежават умението да се забавлявят, ако останат за по-дълго време сами.

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 27 January 2012 - 12:36 AM

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 27 January 2012 - 07:36 PM

Публикувано: 27 January 2012 - 07:53 PM
xael, в 27 January 2012 - 05:36 PM, написа:

Да, наистина - добра идея

stronger69, не му се притеснявай за килограмите, порастнал е доста.....а и като му гледам големите лапички ще израстне. Може би е бил" изтърсака" в кучилото , но това не пречи да догони братята и сестрите си

Поздрави от нас!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 30 January 2012 - 02:47 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 02 February 2012 - 09:36 AM
светлина, в 01 February 2012 - 10:43 AM, написа:
Здравейте и добре дошли!
Добре е в акитивния разтеж бебето да се храни с качествена суха храна /Роял Канин/, защото е балансирана и обагатена с калций и витамини. Химера също имаше период около четвъртия месец в който не искаше суха храна, тогава много обичаше варено бяло пилешко месо със ориз и зеленчуци, овесени ядки. В този период и давах и хранилна добавка "Топ 10", защото това хранене не е най-доброто за растящия организъм. Но в никакъв случай гледайте да не го отказвате от сухата храна - може да я добавите към нея малко бяло месо и больон, в момента така храня Кирей и Казуми и изглеждат много добре - даже са малко пълнички

Пусни малко снимки да видим Баре

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 02 February 2012 - 10:37 AM
Letty, в 02 February 2012 - 07:46 AM, написа:
Защото ползвам само такава и съм много доволна! Разбира се, че има и други добри марки, но за тях нищо не мога да кажа, освен "Раял Канин" съм давала и Pro Plan Puppy Sensitive със сьомга и ориз за всички породи, но нея не всички кучета я харесват.....Ако вие имате впечатления просто споделете...
А е много важно според мен в началните месеци да се храни с качествено храна - то е ясно, че живота е много скъп и не всеки може да си го позволи.....

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 02 February 2012 - 12:17 PM
светлина, здравейте и сложете снимки на кученцето да го видим :) Моя ги вдигна на 4-я месец, през две седмици. Колкото до храната, аз направих няколко опита преди да разбера, че Канина е най-добрата за Кили. И не го казвам заради рекламата. Смених Екуануба, ПроПлан, Хепи Дог, Фризкис и накрая опитах с Роял Канин. Нея я ядеше с най-голям апетит. Съветвам ви, ако желаете, имате финансите и времето, направете същото с храните с малки разфасовки. Така ще разберете кое то желае и кое не :) Последния вариант е да го държите 1 ден гладен и да опитате на ново :)

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)