[/quote]
Идеален ми е на мене, аз съм здраво момче, а и Кили си свикна така от малък. В началото на разходката го държа из късо, щото много дърпа, иска да души всичко, но вече като отидем в парка се шири на 5м. свобода

[/quote]
Аве не е въпроса ТИ колко си здрав, а колко е здрав поводът...

Вие понеже растете на воля, за разлика от нас, поне компенсирате движението, но това пак не е фактор, като му изскочи "дивеч" пред погледа, повярвай...нищо няма да му се опре.
ПРИВЕТ, БОЯНЕ!!! Много харесвам града ти, даже се опитах да кандидатствам в университета навремето...

преди 1000 години.
Имаш РАЗКОШНО бебе!!!! Да ти е живо и здраво, и да продължава да те радва, а покрай тебе - и нас!!! Ето един прекрасен екземпляр за красавицата Химера, например...

Брях и сватовница започнах да ставам... освен досадница... От тук-нататък да си знаеш - лека за разстройството (което ще ти се случва периодично, защото има редица фактори) е: ориз и бяло пилешко месо. Смяна на храната - на етапи, както е казал чичо Дофтор. В най-тежкия случай, когато започне да ходи слуз (или кръв, недай Боже) - ДИАДОГ хапчета и диета.
Петенцеее, ще се чуем, ама се оказа че в началото на годината - доста работа, все нямам време. И да вляза в нета, и в сайтовете, пък камо ли за друго нещо. Ти корееца го харесваш, знам аз...

А това кой не ме понася, кой ме чете и т.н. изобщо не ме вълнува. Аз съм си гаден измекяр и такова ще си остана. Нищо че имам МИЛИОНЕРСКО куче...

Клипът ти ще го гледам отвкъщи, щото оттука хич не зацепва... И не смей да се бъркаш между кучетата...ше отнесеш нещо кат моя баща, дето уж кучкар, ама явно не е наясно.
Между другото....при моята треньорка в момента се обучава една акита-женска - Кейко. Някой нещо да знае?! Не съм сигурна кой е, ако въобще се е регистрирал тук...