Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2411 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 May 2012 - 07:08 PM

За съжаление нямам друга снимка, само тази му направих. Но като не чак такъв разбирач, мога да кажа, че на живо изглежда като истинска акита, но да не му лепвам порода все пак. Ако проявявате интерес отидете до там, а ако искате да му помогнете, защото няма да го връщат би било прекрасно.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#2412 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2012 - 08:06 PM

Показване на мнениетоesennn, в 08 May 2012 - 04:22 PM, написа:

heraaaaaa

Добре дошли при нас! Разкажете малко повече за Хера....

kai_tina, ще направя каквото мога - Дано да има късмет!
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2413 Потребителят е офлайн   esennn Икона

Публикувано: 08 May 2012 - 09:05 PM

взех го от един приятел каза ми,че е кръстоска между акита и хъски.На 2 месеца е незнам как ще изглежда като порасне

#2414 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2012 - 08:19 AM

Показване на мнениетоesennn, в 08 May 2012 - 07:05 PM, написа:

взех го от един приятел каза ми,че е кръстоска между акита и хъски.На 2 месеца е незнам как ще изглежда като порасне

Каквато и да изглежда като порастне гледай да няма съдбата но кучето по-горе..... И я кастрирай непременно преди първото разгонване!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2415 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2012 - 09:30 AM

Показване на мнениетоkai_tina, в 08 May 2012 - 05:08 PM, написа:

За съжаление нямам друга снимка, само тази му направих. Но като не чак такъв разбирач, мога да кажа, че на живо изглежда като истинска акита, но да не му лепвам порода все пак. Ако проявявате интерес отидете до там, а ако искате да му помогнете, защото няма да го връщат би било прекрасно.

Има семейство, което искат да го осиновят, но засега информацията, която успях да науча от момиче, което го е видяло е, че кучето е с силна кашлица.....Писах до приюта и чакам техен отговор за здравословното му състояние и каква е причината за изоставянето му, агресивен ли е към хора и други животни...

Eто как живеят в Сеславци!

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2416 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 May 2012 - 11:46 AM

Още снимки на кучето в Сеславци.Аз го галих,докато бях там.Държеше се добре.Кашлицата може да се излекува.Колкото по-малко стои кучето в Сеславци,толкова по-добре.Ако някой човек с опит желае да му помогне и осинови,ще бъде чудесно.
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

#2417 Потребителят е офлайн   Denessie Икона

Публикувано: 13 May 2012 - 08:27 AM

Здравейте, щастливци!

Обръщам се към всички вас с "щастливци", защото имате най-прекрасните кучета. Породата ни е любима и искаме да си имаме такова кученце.

Направих една нова тема, но предполагам, че не сте я видяли. С моят приятел търсим японска Акита с родословие. Бихте ли ми препоръчали регистрирани кучета в България или да се насочим към контактите, които имаме в Македония и Унгария? Не целим да показваме любимеца си на всяка цена по изложби, но искаме да е с чисто родословие. Кученцето ще бъде обичано и гледано по-добре от човек, защото сме израснали с кучета и котки. В момента родителите ни гледат общо 4 кучета. Но ние вече живеем заедно и искаме наше, което да е винаги с нас навсякъде (е, може да има някои изключения). Живеем до парк в София и често ходим на гости в провинцията, където ще може да тича на свобода.

Благодаря ви!

#2418 Потребителят е офлайн   daniel_pet Икона

Публикувано: 14 May 2012 - 06:49 PM

Здравейте!
Казвам се Даниел Петров!
Регистрирах се тук за да получа повече информация за това от къде в България да си закупя акита ину и какво виждам?!?!?!?! Типично българска картина.....Шашнат съм :wacko: Както и да е......Разгледах сайта на Хачимантай, писах им - за сега отговор нямам! Видях, че те не пишат тук - тогава кои сте всички вие, които рекламирате кучетата им??? Извинете ме, но искам да познавам човека от който ще си купя куче, за мен това е много важно....
Петя Кръстева собственик на Katsu Kenta, днес цял ден чета темата "Акита" и мисля, че темата без вашето присъствие не би бил интересен....Писах ви на лични /тъй като нямате сайт/ и не можах да намеря ваши контакти. Запишете ме във вашите списъци за закупуване на акита - от друга тема разбрах, че ще имате малки през 2013 год. Аз не бързам - ще изчакам....

#2419 Потребителят е офлайн   Petq Pesheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2012 - 12:24 PM

Здравейте и от нас:re_037:Арис и Кори са в отлична форма щуреят на воля....малко козината ни пада:be_107:но ще се справим...

ето малко снимки и от нас...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2420 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2012 - 07:50 AM

Показване на мнениетоlillis, в 09 May 2012 - 09:46 AM, написа:

Още снимки на кучето в Сеславци.Аз го галих,докато бях там.Държеше се добре.Кашлицата може да се излекува.Колкото по-малко стои кучето в Сеславци,толкова по-добре.Ако някой човек с опит желае да му помогне и осинови,ще бъде чудесно.
Прикачен файл DSC06904.JPGПрикачен файл DSC06906.JPGПрикачен файл DSC06903.JPG

Дали успяхте да извадите милия куч от там. Въпроса е към любителите на тази порода
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#2421 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 May 2012 - 07:35 PM

Днес ходих в Сеславци,кучето го нямаше в клетката.Аз също се интересувам дали някой от тук знае нещо?

ПП.Научих,че кучето е осиновено и е добре.Всичко е наред.

#2422 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2012 - 08:05 AM

Показване на мнениетоlillis, в 16 May 2012 - 05:35 PM, написа:

Днес ходих в Сеславци,кучето го нямаше в клетката.Аз също се интересувам дали някой от тук знае нещо?

ПП.Научих,че кучето е осиновено и е добре.Всичко е наред.

Привет на всички! :re_037:
Аз също нямам обратна връзка от семейството, което искаше да го осинови. Писах и до приют, но отговор не получих.....Да се надяваме, че всичко е наред, който и да е осиновителя :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2423 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2012 - 11:20 PM

Днес Кирей става на една годинка :db_046:
Да ми е жив и здрав и много щастлив........ :wub: Обичам те момче - знаеш го :wub: :dog: :wub: :dog: :wub: :dog: :wub:

Прикачена снимка

Ето как измина първата му годинка :ab_041:

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2424 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 10:10 AM

Да е жив и здрав, много да те слуша и да е все така красиво момчето :)
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2425 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 02:54 PM

Ох, мамин златен!!! Да е жив и здрав, и все така повече и много да те радва!!! Уникална акита за България! Приветствам те, Петя! И ти да си много здрава, да отгледаш най-добрия развъдник за БГ! :wub: :dog:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2426 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 03:07 PM

Показване на мнениетоdaniel_pet, в 14 May 2012 - 06:49 PM, написа:

Здравейте!
Казвам се Даниел Петров!
Регистрирах се тук за да получа повече информация за това от къде в България да си закупя акита ину и какво виждам?!?!?!?! Типично българска картина.....Шашнат съм :wacko: Както и да е......Разгледах сайта на Хачимантай, писах им - за сега отговор нямам! Видях, че те не пишат тук - тогава кои сте всички вие, които рекламирате кучетата им??? Извинете ме, но искам да познавам човека от който ще си купя куче, за мен това е много важно....
Петя Кръстева собственик на Katsu Kenta, днес цял ден чета темата "Акита" и мисля, че темата без вашето присъствие не би бил интересен....Писах ви на лични /тъй като нямате сайт/ и не можах да намеря ваши контакти. Запишете ме във вашите списъци за закупуване на акита - от друга тема разбрах, че ще имате малки през 2013 год. Аз не бързам - ще изчакам....

Здравей, Даниел!
Много се радваме, че ще се приобщите към собствениците на акита-ину. Не казвам, че ще се приобщите към форума, поради ОЧЕИЗВАЖДАЩИ причини!!! :ab_041: Естествено, прав сте! Типично българска картинка. Кат нямаме какво да правим се ядем едни други, а дори и да имаме какво да правим - ядем другите... Човек, персонално от когото ще си закупите Акита-Ину в БГ - това се брои на трите ми пръста. За мен не беше важно да познавам човека, защото беше важно КУЧЕТО. Аз закупих куче, след като гледах филм...може би това е била генералната ми грешка. Попитайте всички стопани, които след "Осем героя" си закупиха Хъски. За мен беше важна лоялността и обичта на КУЧЕТО към стопанина.
Ако за вас по-важен е човека, от който сте го закупили, продължавайте да очаквате отговор от Хачимантай, но доколкото ми е известно, там не ценят безрезервно личния контакт. Ваша работа!
Моят Хачи расте, големее и слуша все повече и повече! Страшно съм доволна!!! Агресията е овладяна на 3/4 и сега няма празно, когато нещо му се каже...ееее, не е немска овчарка, но е полу-подобен :ab_041:
С годините акита явно натежават, омързяват се и започва все повече да им е все-тая...Щот иначе хич им е все-тая... Но моя Хачико е едно ЖЕЛЕЗАРСКО ЖУВОТНО,което ме слуша все повече. Много съм доволна от него. За сега нямаме женска, но все тая...Може и ерген да си остане, но моята любов към него ще става все по-голяма и по-велика!!!

Байо!!! Искам да ти благодаря, че действаш като буфер между нас - изплисканите женоря!!! :rc_036:

Извинявам се за повтаряемостта на "все-тая" но то е защото просто се интересувам от кучето си и от нищо друго!!!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2427 Потребителят е офлайн   Svetleto - HUSKYLOVE Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2012 - 07:04 AM

Здравейте и от мен.

Мисля, че е време малко да се намеся в разговорите в тази тема. Искам искрено да помоля името на развъдник Хачимантай да престане да се намесва в някакви интриги. Собствениците на развъдника не са българи, както е известно и те нямат намерение и възможност да отговорят тук.
Аз се казвам Светла Величкова и съм хендлер на развъдника от 3 години и се занимавам с тяхните кучета от тогава и почти постоянно.

За Даниел искам да отговоря - хората, които рекламират развъдника им са тези, които са виждали кучетата и знаят колко труд и усилия са хвърлили стопаните им, за да могат да установят развъдника и според мен ние само трябва да се радваме, че един от най-добрите развъдници в Европа е в България, вместо само да плюем по тях.
Другото - защо не са ти отговорили? Не знам колко време си чакал за отговор, но ние бяхме на Световното - World dog show 2012, което включи около седмица и нещо пътуване в чужбина и пак да кажа - много труд! Преди и след това, както можете да се досетите отива много време за организация и гледане на кучетата.

@lilianas не знам защо си останал/а с впечатлението, че Хачимантай не ценят безрезервно личния контакт. Всеки месец при тях отиват на гости хора, които са си взели кученца от тях, поддържат постоянен контакт с всичките си продадени кученца и аз лично мога да кажа, че са едни от най-отговорните и мили хора, които познавам!

И все пак пускам оценките от изложбите, на които бяхме - Световното в Залцбург:

Прикачена снимка
Mokuteki Masahiro Go from Hachimantai - произведно куче от Хачимантай стана 2 място в клас Puppy!

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Suzu Go Senshuu Takashihamasou стана втора в клас шампиони женски, между конкуренция от 20 други акити! Това наистина е страхотно постижение, но и Сузу още така е носител на титлата Meyosho в Япония.
Прикачена снимка
Нашето момче Ибуки, получи отлична оценка, както и сестра му Кокоа, но и двамата бяха в много лоша кондиция на козината (нормално е в средата на май).
Прикачена снимка

Камико, която също така не беше в перфектна кондиция, заради линеето, успя да вземе 4то място в клас Интермедия, женски.

Искам само да се уточня, не казвам, че трябва да купувате куче точно от този развъдник. Това, което искам да помоля е да се запази добрия тон тук и да не се оплюва и опетнява името на развъдника, особено защото те няма да отговорят.

И предварително благодаря!
User's Signature

Качена снимка

www.svetla-handling.com

#2428 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2012 - 09:14 PM

Здравей Svetleto - HUSKYLOVE ! Поздрави от нас! Аз също съм във връзка с развъдника . Отговарят винаги и не само на мен.Дори на лични съм ги предлагала не веднъж.Но тяхните кучета са много скъпи за българския пазар и няма смисъл просто да се предлагат тук.Евтините няма да коментирам. Поздрави и на останалите!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2429 Потребителят е офлайн   Svetleto - HUSKYLOVE Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2012 - 01:58 PM

Показване на мнението^Rosita^, в 25 May 2012 - 07:14 PM, написа:

Здравей Svetleto - HUSKYLOVE ! Поздрави от нас! Аз също съм във връзка с развъдника . Отговарят винаги и не само на мен.Дори на лични съм ги предлагала не веднъж.Но тяхните кучета са много скъпи за българския пазар и няма смисъл просто да се предлагат тук.Евтините няма да коментирам. Поздрави и на останалите!

Здравей Росита :)

Аз много съм слушала за вас от собствениците и страшно много се радвам, че си се гледате така добре и се обичате с кученцето! :) Галина ми е показвала много снимки от морето на вас, много сте красиви! :) А за цената, аз не казвам на никого да купува само от тях, единственото което искам е тяхното име да не се намесва в скандали.

Поздрави!

User's Signature

Качена снимка

www.svetla-handling.com

#2430 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2012 - 04:02 PM

Привет!
До като ме нямаше пак интриги.... Темата се посещава от много хора, които не само, че не смеят да пишат, но и се създава много лошо впечатление - форума не е място за лични нападки! И тъй като и аз съм нападана тук искам да ви кажа, че много неща можех да напиша, но предпочетох да замълча, просто защото това не е начина.......

Относно Хачимантай трябва да се спре да се спекулира веднъж за винаги! С риск да се повторя отново пиша, че лично съм контактувала с тях и съм с прекрасни впечатления - хората са много готини и добронамерени, но.....са сбъркали страната :wacko: и не знам доколко вече са опознали българският манталитет :smile: България не е най-доброто място за живеене, камо ли за бизнес, въпреки евтината земя и уникалната ни природа. Сигурна съм, че вече са много наясно за какво иде реч и едва ли ще повярват на всичко, което им се поднася като информация :wa_048: защото българите сме подкупни, алчни и зависливи!

Относно кучетата им - /пак се повтарям/ внасят висок клас кучета, които са прекалено скъпи за българският пазар! Който има възможност да си купи куче от тях - да го направи! Пазарът е свободен......не виждам какво толкова трябва да се спори!
Не всички техни кучета харесвам, но ето това много ми харесва. Поздравления за доброто представяне!

Прикачена снимка

И понеже в постовете по нагоре North face пише, че ще има жалба против мен от нея и Хачимантай искам да ви информирам, че тази жалба все още я чакам, най-малкото, защото не обичам празните приказки.....
За връзка:
katsu_kenta@abv.bg
088 7 982 645
088 5 970 339
Петя Кръстева

Благодаря за поздравленията на Кирей! Празнувахме рожденният ден въпреки непрекъснатия дъжд. Всички мои кучата са в прекрасна форма. Кирей си получи тортата /любимата му печена кокошка само за него/ :ab_041: и специалният подарък от мен - курс за изложбено поведение :smile:
Поздрави от мен и моите любимци!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123