kai_tina, в 18 July 2012 - 05:19 PM, написа:
http://forum.dog.bg/...0&#entry1057403
kai_tina , благодаря за бързата реакция! Дано се намерят стопаните на непослушното момче......Пиши, ако имаш новини

Публикувано: 18 July 2012 - 11:05 PM

Публикувано: 20 July 2012 - 08:33 AM
 desi79, в 17 July 2012 - 11:43 PM, написа:
desi79, в 17 July 2012 - 11:43 PM, написа:

Пък и няма никаква гаранция, че ще я яде...
  Пък и няма никаква гаранция, че ще я яде...  Другата е малко по-поносима...ама пак близо 10-11 лв/кг, а това ми е в повече. Все пак, животното ми е завършило физическото си развитие и сега просто трябва да поддържаме определени нива, което може да се случи и с доста по-нисък клас храна. Нашата струва около 6-7 лв килограма.
 Другата е малко по-поносима...ама пак близо 10-11 лв/кг, а това ми е в повече. Все пак, животното ми е завършило физическото си развитие и сега просто трябва да поддържаме определени нива, което може да се случи и с доста по-нисък клас храна. Нашата струва около 6-7 лв килограма.

Публикувано: 20 July 2012 - 12:49 PM

Публикувано: 20 July 2012 - 08:57 PM
 Или аз просто нямам спомен. Ама нямам спомени за доста неща досега. Изведнъж в този форум се нароиха доста неизвестни и неизказани личности, но това е добре!!! Стига да говорим за акита, а не за други породи!
 Или аз просто нямам спомен. Ама нямам спомени за доста неща досега. Изведнъж в този форум се нароиха доста неизвестни и неизказани личности, но това е добре!!! Стига да говорим за акита, а не за други породи! Типично по БЪЛГАРСКИ!!!
 Типично по БЪЛГАРСКИ!!!

Публикувано: 21 July 2012 - 08:31 AM
 Това българите сме страшно племе....и май като гледам скоро няма да тръгнем в правия път! От доста време контактувам с развъдници извън страната и да ви кажа отношението между самите тях е много колегиално, толерантно и спокойно. Обажда ми се една жена собственичка на женска японска акита преди няколко дена с молба да се видим....Знаете ли какво ми каза - "Аз чета редовно форума, но не желая да пиша, защото.....ама как може - хората занимаващи се кинология така ви нападат?!?!!" Да ви кажа честно - хвана ме срам! "Не народ - а мърша сме!!!" ..............Както и да е.........
 Това българите сме страшно племе....и май като гледам скоро няма да тръгнем в правия път! От доста време контактувам с развъдници извън страната и да ви кажа отношението между самите тях е много колегиално, толерантно и спокойно. Обажда ми се една жена собственичка на женска японска акита преди няколко дена с молба да се видим....Знаете ли какво ми каза - "Аз чета редовно форума, но не желая да пиша, защото.....ама как може - хората занимаващи се кинология така ви нападат?!?!!" Да ви кажа честно - хвана ме срам! "Не народ - а мърша сме!!!" ..............Както и да е......... IA---, в 20 July 2012 - 10:49 AM, написа:
IA---, в 20 July 2012 - 10:49 AM, написа:

Публикувано: 21 July 2012 - 08:37 AM
 Личи си, че доста е работено с него. Я ела да видиш Кили. Див и свободен, със собствено мнение за нещата, дори и за вестника, който "чете", така де, къса, хехехе =))
 Личи си, че доста е работено с него. Я ела да видиш Кили. Див и свободен, със собствено мнение за нещата, дори и за вестника, който "чете", така де, къса, хехехе =)) 

Публикувано: 21 July 2012 - 10:10 AM
 BAYO, в 21 July 2012 - 06:37 AM, написа:
BAYO, в 21 July 2012 - 06:37 AM, написа:
 Даже Киро ми се изплъзна от портата и излезе целенасочено да се бие със съседското куче, само където не беше ми взел въздушната пушка през рамо
  Даже Киро ми се изплъзна от портата и излезе целенасочено да се бие със съседското куче, само където не беше ми взел въздушната пушка през рамо  

За мен той се е една страхотна мъжка акита! То аз като гледам те всички мъжки акита са си диваци
  За мен той се е една страхотна мъжка акита! То аз като гледам те всички мъжки акита са си диваци  Даже съм се питала как може да има такава разлика между мъжки и женски от една порода, защото женските са много спокойни, добрички и послушни, но не и ако им влезе непознат човек в територията...
 Даже съм се питала как може да има такава разлика между мъжки и женски от една порода, защото женските са много спокойни, добрички и послушни, но не и ако им влезе непознат човек в територията...

Публикувано: 22 July 2012 - 11:04 AM

Публикувано: 22 July 2012 - 12:30 PM

Поради тази причина ще се налага да ходя отвреме на време! Има много други възможности за контакт с производители от други държави
   Поради тази причина ще се налага да ходя отвреме на време! Има много други възможности за контакт с производители от други държави  за да мога да си направя моята преценка на какво ниво съм
 за да мога да си направя моята преценка на какво ниво съм  Пък и за сега все още не произвеждам
  Пък и за сега все още не произвеждам  още съм в самото начало - има време! Знам, че има хора които ходят на изложби много пъти докато вземат необходимите оценки за шампионска титла - е аз не съм от тях! Знам недостатъците и качествата на моите кучата, което ми е напълно достатъчно. Но, ако произведа или внеса куче с шампионски потенциал както тук, така и навън бих му обърнала специално внимание. Наясно съм с всичко - включително и къде се намирам и какво искам!
 още съм в самото начало - има време! Знам, че има хора които ходят на изложби много пъти докато вземат необходимите оценки за шампионска титла - е аз не съм от тях! Знам недостатъците и качествата на моите кучата, което ми е напълно достатъчно. Но, ако произведа или внеса куче с шампионски потенциал както тук, така и навън бих му обърнала специално внимание. Наясно съм с всичко - включително и къде се намирам и какво искам! Правя това, което подсказва сърцето ми - а то до сега никога не ме е подвело....
 Правя това, което подсказва сърцето ми - а то до сега никога не ме е подвело.... Това лято го посветих на контакта с кучетата ми, което ни даде взимно много повече от участието ни в изложба, пък и в тези жеги никога не бих ги завела. Не искам да им причинявам дискомфорт само заради една оценка.....
 Това лято го посветих на контакта с кучетата ми, което ни даде взимно много повече от участието ни в изложба, пък и в тези жеги никога не бих ги завела. Не искам да им причинявам дискомфорт само заради една оценка..... 

Публикувано: 23 July 2012 - 01:26 PM

така искам да я нагушкам тази мечка
  така искам да я нагушкам тази мечка  

Публикувано: 24 July 2012 - 10:44 PM

И ми пълни душата умът му. Неколкократно съм казвала, че това животно е в множество пъти по-умно от всички в къщи взети заедно!!!
   И ми пълни душата умът му. Неколкократно съм казвала, че това животно е в множество пъти по-умно от всички в къщи взети заедно!!! А, на който не го е гледал, препоръчвам да го гледа и преглежда поне 2-3 пъти на 2 месеца. Не омръзва. Просто напомня какво притежавате ( не че не си го знаете, естествено)
 А, на който не го е гледал, препоръчвам да го гледа и преглежда поне 2-3 пъти на 2 месеца. Не омръзва. Просто напомня какво притежавате ( не че не си го знаете, естествено)   
  Просто реших да споделя чувствата си.
 Просто реших да споделя чувствата си. , само че ако в този момент се появи КАКВОТО И ДА БИЛО ЖИВОТНО, НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ОВЛАДЕЕ!!! И въпреки, че нашият е АПАРТАМЕНТЕН, и дори, когато го заведем на двор, прави 2 обиколки и плуе, щот така е свикнал, то той продължава да запазва ЛОВНИЯ СИ ИНСТИНКТ- което си е чисто животинско, естествено!!! Трябва да гоним, ловим, душим, слава богу не да усмъртим!!!
 , само че ако в този момент се появи КАКВОТО И ДА БИЛО ЖИВОТНО, НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ОВЛАДЕЕ!!! И въпреки, че нашият е АПАРТАМЕНТЕН, и дори, когато го заведем на двор, прави 2 обиколки и плуе, щот така е свикнал, то той продължава да запазва ЛОВНИЯ СИ ИНСТИНКТ- което си е чисто животинско, естествено!!! Трябва да гоним, ловим, душим, слава богу не да усмъртим!!!

Публикувано: 26 July 2012 - 04:34 PM

Публикувано: 26 July 2012 - 09:55 PM
 Но пак казвам: гъбичните инфекции са упорити (това е лично мое мнение, слава богу с Хачи не съм имала такива проблеми), ако имаш начин потърси второ мнение по въпроса!
 Но пак казвам: гъбичните инфекции са упорити (това е лично мое мнение, слава богу с Хачи не съм имала такива проблеми), ако имаш начин потърси второ мнение по въпроса!

Публикувано: 26 July 2012 - 11:14 PM
 А за "изпускането" не знам какво искаш да кажеш?!?!?!
  А за "изпускането" не знам какво искаш да кажеш?!?!?! 
  Благодарим за клипа от сърце!
 Благодарим за клипа от сърце!  

Публикувано: 26 July 2012 - 11:16 PM
 stronger69, в 18 July 2012 - 06:49 PM, написа:
stronger69, в 18 July 2012 - 06:49 PM, написа:

Публикувано: 26 July 2012 - 11:23 PM

Публикувано: 26 July 2012 - 11:36 PM
 BAYO, в 26 July 2012 - 09:23 PM, написа:
BAYO, в 26 July 2012 - 09:23 PM, написа:

Все едно и казва: "Виж какво, може да спиш в леглото със стопанката, но не си въобразявай, че само ти си в сърцето и!"
   Все едно и казва: "Виж какво, може да спиш в леглото със стопанката, но не си въобразявай, че само ти си в сърцето и!"  

Публикувано: 26 July 2012 - 11:53 PM
 Мажи с каквото са ти казали, или давай таблета, каквато са ти казали, тъпо и УПОРИТО!!! Иначе няма начин!!!
  Мажи с каквото са ти казали, или давай таблета, каквато са ти казали, тъпо и УПОРИТО!!! Иначе няма начин!!! 

Публикувано: 28 July 2012 - 07:55 PM