Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2601 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 July 2012 - 11:05 PM

Показване на мнениетоkai_tina, в 18 July 2012 - 05:19 PM, написа:

намерих куче порода акита ино около 3-4 годишно.мъжко.тел.0897963463 - копирано от под форум без дом

http://forum.dog.bg/...0&#entry1057403

kai_tina , благодаря за бързата реакция! Дано се намерят стопаните на непослушното момче......Пиши, ако имаш новини
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2602 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 08:33 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 17 July 2012 - 11:43 PM, написа:

Има,има и за "простосмъртните" :smile:
http://zoomall.bg/%D...of-the-Wild-408
http://www.shop.zoom...f-the-wild.html
Друга много добра марка гранула е Oliver´s Petfood.
http://e-dogshop.eu/ онлайн магазин
http://olivers-bg.com/ официалната страница на вносителят

Може би грешно се изразих, като казах "За простосмъртните" имах предвид "За по-бедните, като мен", или иначе казано: за средностатистическите българи. Извинявай, но "Вкусът на дивото" е на направо безумна за мен цена... :dh_188: Пък и няма никаква гаранция, че ще я яде... :ba_025: Другата е малко по-поносима...ама пак близо 10-11 лв/кг, а това ми е в повече. Все пак, животното ми е завършило физическото си развитие и сега просто трябва да поддържаме определени нива, което може да се случи и с доста по-нисък клас храна. Нашата струва около 6-7 лв килограма.

Явно е изкихал осила, слава богу!!! Снощи се прахме и сега сме чисто изпрани. Ще кача едно клипче, в което "демонстрирам" наученото на тренировките в градска среда. Не е кой знае какво, отново се извинявам за качеството. :re_037:

Ето и клипчето: http://www.youtube.c...eature=youtu.be
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2603 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 20 July 2012 - 12:49 PM

На първата от морските изложби имаше момче от развъдника в София - Чико. Беше самичък,но много хубав, чист и див. Взе първо място в млади и съдийката реши да му даде и първо място в породата. Снимки ще има по-късно.

#2604 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 08:57 PM

Интересно...досега за Чико тук не сме чули...Поздравления за него. И за морските изложби! :re_037: Или аз просто нямам спомен. Ама нямам спомени за доста неща досега. Изведнъж в този форум се нароиха доста неизвестни и неизказани личности, но това е добре!!! Стига да говорим за акита, а не за други породи!

Относно постинга за намерената акита: една жена срещна мъжа ми, но беше преди 7-8 месеца, и се захласнала - Ину, Ину....Може това да е нейния любимец, знам ли... Срещата е била на болницата "Св.Анна" в София - на д-р Мазнейкова. Там има поляна. За съжаление не са разменили координати.

Слава Богу, че намериха Рики, и никой на никого не съобщи след това.... :ab_041: Типично по БЪЛГАРСКИ!!!
Аз живея по ИСО 9001:2008. Там се казва, че първото нещо, което правиш след заявка е съобщението... пусто да опустее нашето БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО.... НЯМАМЕ НАВИЦИТЕ ДА ГО ПРАВИМ. Ако ги имахме, сигурно момчето щеше да оповести намереното си куче, така че да не се притесняваме и да го търсим. Както между другото го направи и Korbac преди известно време... Абе, племе сме си, не сме нация, няма що! И никога НЯМА ДА СЕ НАУЧИМ ДА ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ според стандартите на Европата.
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2605 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2012 - 08:31 AM

Здравейте!
Лили, много си права - за съжаление :dh_188: Това българите сме страшно племе....и май като гледам скоро няма да тръгнем в правия път! От доста време контактувам с развъдници извън страната и да ви кажа отношението между самите тях е много колегиално, толерантно и спокойно. Обажда ми се една жена собственичка на женска японска акита преди няколко дена с молба да се видим....Знаете ли какво ми каза - "Аз чета редовно форума, но не желая да пиша, защото.....ама как може - хората занимаващи се кинология така ви нападат?!?!!" Да ви кажа честно - хвана ме срам! "Не народ - а мърша сме!!!" ..............Както и да е.........

Радвам се, че Рики е намерен! А за Чико нищо не знам, развъдник Sunimoto има внесена тигрова женска акита

Показване на мнениетоIA---, в 20 July 2012 - 10:49 AM, написа:

Беше самичък,но много хубав, чист и див. Взе първо място в млади и съдийката реши да му даде и първо място в породата. Снимки ще има по-късно.

Това нещо не го разбрах!?! Бил е сам представител на породата ли?!?! :smile:
За изложбата във Варна четох страховити неща за починали кучета от топлинен удар - не знам дали е вярно!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2606 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2012 - 08:37 AM

Браво на Хачи. Качена снимка Личи си, че доста е работено с него. Я ела да видиш Кили. Див и свободен, със собствено мнение за нещата, дори и за вестника, който "чете", така де, къса, хехехе =))

От оня ден е къпан, сега е мек и пухках, но нещо козината му много пада. Не знам от какво ще да е, сигурно и аз ще трябва да започна да го блъскам с витамини... Качена снимка
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2607 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2012 - 10:10 AM

Показване на мнениетоBAYO, в 21 July 2012 - 06:37 AM, написа:

Браво на Хачи. Качена снимка Личи си, че доста е работено с него. Я ела да видиш Кили. Див и свободен, със собствено мнение за нещата, дори и за вестника, който "чете", така де, къса, хехехе =))

От оня ден е къпан, сега е мек и пухках, но нещо козината му много пада. Не знам от какво ще да е, сигурно и аз ще трябва да започна да го блъскам с витамини... Качена снимка

Ха,ха,ха....те и моите са така, но нали знаеш свободата си има своята цена :af_089: Даже Киро ми се изплъзна от портата и излезе целенасочено да се бие със съседското куче, само където не беше ми взел въздушната пушка през рамо :ab_041: :ab_041: :ab_041:
А върху Хачи се работи от много отдавна и резултата е налице :ba_025: За мен той се е една страхотна мъжка акита! То аз като гледам те всички мъжки акита са си диваци :ab_041: Даже съм се питала как може да има такава разлика между мъжки и женски от една порода, защото женските са много спокойни, добрички и послушни, но не и ако им влезе непознат човек в територията...
BAYO, падането на козината е нещо много нормално, особено в тези горещини. Той и Киро в момента е без половината си козина...
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2608 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 22 July 2012 - 11:04 AM

Петя, не са вярни слуховете които четеш. Препрочети наново. Ние сме тук и се чустваме добре, и кучета и хора. Кучето беше само в класа и в породата,само този ден, нямаше конкуренция. Следващите дни имаше много други красиви акити, но това куче не го видях повече. Според мен си останала с погрешно впечатление за комуникацията между развъдчици. Тук сме всеки ден всички заедно от пета група,заедно с гости от чужбина с акити, самоеди, хъскита, шиба ину , чау чау и др. Забелязвам обаче ,че аз за първи път си позволявам да предоставя някаква информация за вашата порода, а съм обявена като странен индивид ?Позволил си едва ли не, да пише в чужда тема. На мен обаче ми прави впечатление, че ти си човек с много големи претенции, а нещо не те виждам по изложби. Да не би проблема да е в теб с комуникацията, защото ние тук нямаме такъв. В момента в който почне изложбата всички взаимно си помагаме, от носенето на багажа, грууминга , до извеждането и предствянето на кучетата. Като това се отнася не само за българите ,а и за чужденците. Държим кучетата на колеги ,подаваме им ги ,влизаме в сравнения с тях. Каквото правим ние и те го правят за нас. Взаимната помощ е добре за всичи в тази натоварена програма. Така и кучета и хора са щастливи и си прекарваме прекрасно. Теб що те няма?

#2609 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2012 - 12:30 PM

IA---, благодаря за отговора! Прочетох подробности в друга тема :smile:
А, защо ме няма? Защото съм от развъдчиците, които изложбите са само средство за оценка за допускане до разплод, според правилата на клуба :ab_041: :ab_041: :ab_041: Поради тази причина ще се налага да ходя отвреме на време! Има много други възможности за контакт с производители от други държави :ab_041: за да мога да си направя моята преценка на какво ниво съм :ab_041: Пък и за сега все още не произвеждам :ab_041: още съм в самото начало - има време! Знам, че има хора които ходят на изложби много пъти докато вземат необходимите оценки за шампионска титла - е аз не съм от тях! Знам недостатъците и качествата на моите кучата, което ми е напълно достатъчно. Но, ако произведа или внеса куче с шампионски потенциал както тук, така и навън бих му обърнала специално внимание. Наясно съм с всичко - включително и къде се намирам и какво искам!
А относно претенцийте ми - да имам претенций да правя всичко както трябва! Още се уча, но това не пречи да виждам и много неща, които не искам да са част от мен и моята работа с кучетата. Имам възможнаст и свободата да избирам кое как да бъде :smile: Правя това, което подсказва сърцето ми - а то до сега никога не ме е подвело....
Ще бъда на изложбите ноември и декември, но още не съм решила с кои кучета - дали със старите или с новите :ab_041: Това лято го посветих на контакта с кучетата ми, което ни даде взимно много повече от участието ни в изложба, пък и в тези жеги никога не бих ги завела. Не искам да им причинявам дискомфорт само заради една оценка.....
Поздрави от нас! :re_037:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2610 Потребителят е офлайн   korbac Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2012 - 10:38 PM

Забелязва се тенденцията, щом стане въпрос за така наречената кинология, стандарти, изложби и други тем подобни глупости свързани с федерации и изложби - неминуемо се стига до караници, захапки, разправии. :z_174:

#2611 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2012 - 01:26 PM

korbac, Прав си както винаги!
Пусни малко снимки на твоите американки да им се порадваме и ние :smile:

Вижте каква сладурска американка - извън всякакви стандарти :ab_041: така искам да я нагушкам тази мечка :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2612 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2012 - 10:44 PM

Извинете, но като видя фън-шуй се чувствам грозно, не само, защото съм атеистка, а и защото съм далеч от диети, яхабиби липса на кво да правя, и ВСЯКАКВИ РЕЛИГИИ, та било то и за определяне на личното ми пространство!!! Или просто в случая съм една БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ПРОСТАЧКА!

Цвети, както винаги си прав!!! В този форум се заформят само междуличностни кавги от персони, несъумяли да преодолеят личните си неприязнени отношения, въпреки фън-шуй, май-чуй, и ти-да-ме-видиш-ела-ми.бе!!! Но, това няма никакво значение в случая на моя коментар. :ab_041:

В случая, моя, естествено, всеки си говори от неговата порта: Изключително е важно как си гледате любимеца, НО.... и как е обучен!!! Значи, лично според мен, агресията се утолява с начина на отглеждане и с културата на отглеждане. Казвам УТОЛЯВА, защото е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРЕКРАТИ!!! Тя си е генетична. Когато навремето попитах треньорката дали да кастрирам Хачи, за да усмъртя агресията, тя ми каза: трябва да го направиш до максимум 9-месечна възраст, но и това не е гаранция! Кастрацията САМО И ЕДИНСТВЕНО НАМАЛЯВА агресията!!! Няма да я превъзмогне!
Ясно е, че мъжко с мъжко не се понася!!! Но когато кучето посегне на Човек, и когато БЕЗПРИЧИННО нападне друго куче - то ясно е, че и кастрацията не би му помогнала!!! Не знам дали се отнася до социализирането и възпитанието. Всички в тази тема (без новодошлите, оправдавам ги и ги благославям!) знаят, че аз Хачи го социализирам от 4-месечен, оставяйки го да се оправя без поводи, каишки и намордници в парка. Там получи стрес от гръмотевици (безумен), там по всяка вероятност и се озлоби, защото страхотно го нахапаха и изядоха, гониха, смачкаха.
Моята треньорка казва, че за доминантните животни като тях, това е полезно, защото малко им смачква самочувствието и не се "опърпват" и "дърлят" постоянно.
Установих, че това е така по един-единствен факт: Хачи УМИРА от страх!!! Поради тази (и сигурно не само поради тази) причина той е толкова агресивен.
Но, знаете ли...към всички ХОРА И ЖИВОТНИ, с които е бил като бебе, е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБВЕОБИЛЕН, ВСЕОТДАЕН И ВЕРЕН!!! Неговият приятел Касъл (МЪЖКО ХЪСКИ) е на 3 г. в момента и вече му прави ГРЪБ. А нашият: само свива уши, подскача около него, радва му се, и му отстъпва (въпреки че може да му скърши врата с едно мляскане). :dog: :wub: И ми пълни душата умът му. Неколкократно съм казвала, че това животно е в множество пъти по-умно от всички в къщи взети заедно!!!
За лоялността му няма да говоря. Тя е ОЧЕИЗВАЖДАЩА И НЕИЗМЕННА!!!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! НЕКА ДА НИ РАДВАТ ПОНЕ ПО 10-15 ГОДИНИ, ДА НЕ ГИ ГУБИМ, ДА НЕ СЕ ОСАКАТЯТ, И ДА СЕ НАДЯВАМЕ НА НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЯХ!!!

Извинете за главните букви, но се разчувствах от филма. Колкото и пъти да го гледам, няма да ми омръзне, защото там виждам МОЕТО куче!!!! :re_037: А, на който не го е гледал, препоръчвам да го гледа и преглежда поне 2-3 пъти на 2 месеца. Не омръзва. Просто напомня какво притежавате ( не че не си го знаете, естествено) :ba_025:

Извинете ме, пак тъп коментар! :ab_041: Просто реших да споделя чувствата си.

Тренингът си е тренинг и личи ДОРИ на хъскито, което е диво и безпрецедентно! Много зависи как се отглежда кучето! Нашият свикна с тренировките до такава степен, че когато го завеждах на тренировъчната поляна, той просто ЗНАЕШЕ, ЧЕ ТОВА Е ДИСЦИП!!! Благодаря, ви, че мислите, че е възпитан... :ab_041: , само че ако в този момент се появи КАКВОТО И ДА БИЛО ЖИВОТНО, НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ОВЛАДЕЕ!!! И въпреки, че нашият е АПАРТАМЕНТЕН, и дори, когато го заведем на двор, прави 2 обиколки и плуе, щот така е свикнал, то той продължава да запазва ЛОВНИЯ СИ ИНСТИНКТ- което си е чисто животинско, естествено!!! Трябва да гоним, ловим, душим, слава богу не да усмъртим!!!
Кучетата, които живеят свободно в двор и не са тренирани, имат друга психология. Тя е - аз съм шефа! Мога да си хвана, а мога и да не си хвана - все ще ме нахранят... Но пак аз си оставам шефа - това е моята територия, това е моят дом, това е моята глутница. Аз съм начело на глутницата!
Ето това не бива да се допуска ОСОБЕНО ПРИ АКИТИТЕ!!! Те са доминанти, и не бива да им се позволява да мислят, че те са начело на глутницата! Те трябва да знаят, че имат водач! Или двама, това няма значение! Те трябва да бъдат приучени да се подчиняват, защото по принцип това не е в кръвта им!!! Аз съм начело на глутницата! може и ТРЯБВА да каже единствено стопанинът им!
Поздрави от мен, извинете, че бях толкова обстоятелствена!!!

Моята треньорка има немска овчарка (женска, което НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ). Когато я попитах: "Ех, Кали, кога и моето куче ще слуша като твоето?", тя ми отговори: "Когато си купиш немска овчарка." Ами, това е, чисто и просто, като мен след баня. :ab_041:

И, както винаги, Петя: Твоите екземпляри са възхитителни!!! Не само, дето са били на изложби, не само дето са регистрирани, ами само заради стопанката си, която е готова на всичко за тях!!! Благодаря ти, че те има, мила моя!!! Благодаря ти за твоите ПРЕКРАСНИ кучета, които радват очите ми, и ме карат да се възхищавам на човека, отдал се на отглеждането и разпространяването им в България! :rc_036:

И ето няколко прекрасни японски акити на РУСКА изложба!
http://www.youtube.c...h?v=5AAEBcHwWVY
User's Signature

Качена снимка

#2613 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 04:34 PM

Хора, кажете какво да правя. От 2 дни на 2 места имаме гъбички по муцуната, ваксиниран е Март месец, ся ветеринара не иска да му бие инжекции и го мажем с някакви препарати. Отделно от това имаме някакво неконтролируемо изпускане (изакване) според мен, защото пуска по няколко топчета на места, на които досега не се е изхождал. ОТ какво може да е това? Иначе се храним със сурово Лудогорско пиле, Роял Канин и малко от това, което остане от нашата вечеря, кокали, от някоя супа и нещо такова.
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2614 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 09:55 PM

Сори, ама гъбичните са доста упорити. Ще ти трябва доста време да ги преодолееш, и трябва да ги лекуваш, както е казал доктора. СЕГА: Взел ли си второ мнение за тази гъбична инфекция?! И къде така аджеба е хванал гъби??? Направо не е за вярване!!! Какво разбираш под неконтролируемо изпускане??? А освен второ мнение - за гъбички използвай човешки препарат. Каквото действа на нас, действа и на тях!!! :ba_025: Но пак казвам: гъбичните инфекции са упорити (това е лично мое мнение, слава богу с Хачи не съм имала такива проблеми), ако имаш начин потърси второ мнение по въпроса!
User's Signature

Качена снимка

#2615 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:14 PM

Здравейте!
BAYO, дали това са гъбички? Взеха ли му кожен секрет за изследване? Ако, не си го направил го направи за да не се постови грешна диагноза! Кожнете проблеми хич не са за подценяване.... Норта миналата година имаше някаква мокра екзема - много упорита :dry: А за "изпускането" не знам какво искаш да кажеш?!?!?!

Лили, пусни клипа на Хачи с котката :ab_041:

Ето и от нас едно клипче с подбрани снимки съставен от наш фен Д-р Тихомир Делев :smile: Благодарим за клипа от сърце! :wub:

Katsu Kenta Kennal
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2616 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:16 PM

Показване на мнениетоstronger69, в 18 July 2012 - 06:49 PM, написа:

Нашия Хачо сега по жегите не си дояждаше ганулите,та реших да ги увкося със ориз,риба и зехтин.Страшен ефект,благодарение на съветите от форума :ba_025:

И ще продължи да ги яде, повярвай! Ама само трябва да ги овкусяваш, не да заместваш, щот после...И няма значение с какво ги овкусяваш. Дали с риба в консерва, дали с варени дробчета, шийки или тям подобни вкусотии.... Просто кучо трябва да папка.... :wub:

Петенце, страхотни снимки!!! Виждаш ли бай ти Киро как доминира над Норта? Но твоите снимки с нея са ВЪРХА!!! Както и всички останали в този клип!!! Клипът на Хачи, дето чу котето няма смисъл да го пускам, ама нейсе... Воля свише- :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#2617 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:23 PM

Правиха му изследвания, да. Оказа се, че са гъбички, даже и някакви други неща, защото като се сърби с лапата вкарва мръсотия в раната. Това за изпускането, искам да кажа, че ака на пресекулки, малко, но навсякъде, на места, на които досега не го е правил. Дори веднъж горе на етажа, а физиономията, ще я запомня, много виновен се чувстваше, не знам....
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2618 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:36 PM

Показване на мнениетоBAYO, в 26 July 2012 - 09:23 PM, написа:

Правиха му изследвания, да. Оказа се, че са гъбички, даже и някакви други неща, защото като се сърби с лапата вкарва мръсотия в раната. Това за изпускането, искам да кажа, че ака на пресекулки, малко, но навсякъде, на места, на които досега не го е правил. Дори веднъж горе на етажа, а физиономията, ще я запомня, много виновен се чувстваше, не знам....

За "испускането" според мен е от храната - така се изхождат кучета яли кокали! Виж с какво си го хранил и прецени...Може временно да смениш храната! Общо взето няма място за притеснение....

Лили, Киро доминира над всички кучешки същества, а на снимката с Норта така съм се смяла :ab_041: :ab_041: :ab_041: Все едно и казва: "Виж какво, може да спиш в леглото със стопанката, но не си въобразявай, че само ти си в сърцето и!" :wub:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2619 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:53 PM

а според мен "изпускането" идва от коремчето. Там се действа с елементарен въглен на таблети. Нали знаеш как да му даваш таблети? Или не? Ако не знаеш - В зависимост от килограмите на Кили, НО въгленът ти препоръчвам да му дадеш 2 таблети, слагайки ги на дъното на езика. Съжалявам за гъбичките, но както казах и преди това - те са адски упорити, но всичко което действа на кучетата, е изпитано на хората, преди това... :ab_041: Мажи с каквото са ти казали, или давай таблета, каквато са ти казали, тъпо и УПОРИТО!!! Иначе няма начин!!!

Пете, моя Хачи яде кокали всеки ден, но не се изпуска! Не знам какво да кажа за факта, че пръска дардонки. Но той явно се притеснява, а му се ходи, и не иска да го прави на това място!!! Ето и клипа с котката, само дето котката не се вижда...и се чува само за ушите на кучо... :ab_041:
http://www.youtube.c...l8&feature=plcp
User's Signature

Качена снимка

#2620 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 07:55 PM

Най-якото клипче, което съм гледал от много време насам :)))) Забавлявайте се: https://www.youtube....ayer_embedded#!

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Последна »