Относно пръста - ходи си нормално, рие нормално, но като река да го пипна - ела да видиш кво става - никога не ми е правил таквиз физиономии, пък аз съм му водач, познавам му всяко дихание и размятане...и бърчи, ама бърчи носа та знае ли се. Даже напада хапейки, ама предупредително...
 Нейсе, казах - не ме интересува, ша му мине кат на куче... наистина се уморих от неговите БОЙНИ рани (даже имат снимки във форума), писна ми освен за побъркан тинейджър да се впрягам толкова и заради него!!! Dimy: след като искаш акита, имай предвид, че тя не е като твоя маламут (и даже не е ясно дали няма да го подчини, дори като бебе)
  Нейсе, казах - не ме интересува, ша му мине кат на куче... наистина се уморих от неговите БОЙНИ рани (даже имат снимки във форума), писна ми освен за побъркан тинейджър да се впрягам толкова и заради него!!! Dimy: след като искаш акита, имай предвид, че тя не е като твоя маламут (и даже не е ясно дали няма да го подчини, дори като бебе)   Аз имам приятелка с хъски. Той е много своенравен, но понеже моят беше заведен при тях като бебе, го има за по-голям брат и го ТЪРПИ. Наистина просто го търпи. Иначе не търпи никого.
 Аз имам приятелка с хъски. Той е много своенравен, но понеже моят беше заведен при тях като бебе, го има за по-голям брат и го ТЪРПИ. Наистина просто го търпи. Иначе не търпи никого.   Не че това ми харесва, но това е породата. Когато като бебета приемат определен кръг хора, кучета, животни (като миризми основно, и идвайки у дома), нямат проблем с тях, но всичко външно е ВРАГ №1 и се гони до дупка. Трябва здрава ръка. И спокоен ум. Аз не съм от последните, но се справям, просто защото той страшно улегна, това също е присъщо на акитата - уляга много по-бързо от немска овчарка, лабрадор, голдън ретривър, без коментар относно хъскито, щото него квото и да го правиш - трудно уляга
  Не че това ми харесва, но това е породата. Когато като бебета приемат определен кръг хора, кучета, животни (като миризми основно, и идвайки у дома), нямат проблем с тях, но всичко външно е ВРАГ №1 и се гони до дупка. Трябва здрава ръка. И спокоен ум. Аз не съм от последните, но се справям, просто защото той страшно улегна, това също е присъщо на акитата - уляга много по-бързо от немска овчарка, лабрадор, голдън ретривър, без коментар относно хъскито, щото него квото и да го правиш - трудно уляга   В момента сме една апартаментска МЪРДА, ама страшно УМНА МЪРДА!!!
  В момента сме една апартаментска МЪРДА, ама страшно УМНА МЪРДА!!!   

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Иначе капризите им ги знаем
 Иначе капризите им ги знаем