BAYO, в 29 September 2012 - 04:41 PM, написа:
В темата се навъдиха много разбирачи и много хора, на които не им е тук мястото, почват да ме дразнят, така че, ако не се осъзнаят, не напуснат доброволно или не пишат по темата, просто ще оплескат хубавата ни Нирвана и ще почна да игнорите един по един, докато не останат само качествените мнения, като на Петя например!
Петя, Кили ми липсва ужасно много, и би бил единствената причина, заради която ще се върна в БГ. Обичам го много и това не трябва да е изненада. Възмъжал е, но си е същия игривко, какъвто беше като малък :) Добро куче е, типичен представител. А само как усеща настроенията на хората, направо е цял медиум

BAYO, стана ми много тъжно от това, което пишеш и се замислих....Ако Кили е единствената причина да се върнеш в България е нещо много страшно.....Не ми се ще хора като теб да са навън, от друга страна тук нищо не може да се предложи на младите....Всичко става толкова бавно, като че ли самоцелно някой иска да ни затрие като нация.... Знам, че имаме нужда от читави хора, но ако те ще бъдат смазани от системата - няма смисъл....Объркана съм....
Пишеш, че Кили е цял медиум

Абе не знам, но са големи чешити

Моята Ками вече две седмици е в къщи и още не е приела дъщеря ми

Не се дава да я погали, лае я вечер като се прибере.....токова нещо до сега не беше ми се случвало
Furia_S, в 29 September 2012 - 07:20 PM, написа:
Кръстева
Случило се е на мен, на детето ми, на семейството ми. И дъщеря ми бе на три, а не на 15. Афекта на околните бе още по-силен. Написах какво направих и как се справихме. Въпрос на избор е. Аз избрах да работя с кучето си, вашата приятелка не ме интересува, не я съдя, не я плюя, и ако не сте обърнала внимание отметнах в темата че не става дума за плюене на конкретен човек.
След като сте го преживели значи сте наясно, че момента е много труден. В изблик на гняв може да се напишат много неща.....