Здравейте всички и за много години!
Пиша ви с много хубави новини

Щастлива съм - Imari и Yoshi от вчера са на родна земя
Все още нямат нови снимки от БГ, но ето две от Чехия

На снимката е развъдчика Rozena от Akita-Eurasier селекционер на Yoshi. Много и благодаря на Розена, защото при транспорта на Imari се наложи да поседи няколко дена при нея и заедно с нейното куче да тръгнат за БГ. Много малко развъдцици ще се съгласят на подобно нещо. Сега ще ви представя Imari с нейните родители, братя и сестри. А когато имам повече време и линията на Yoshi
Не крия, че Imari е моя сбъдната мечта. Много харесвах линията на баща и, който е много известно куче в развъдните среди. Той е Multi AKIHO Winne. Unshou е вече на 9 години и може би това му е едно от последните заплождания. През всички тези години е дал много добри, здрави поколения. Най-добрите развъдници в цял свят се опитват да съхранят линията му. Негови деца има в най-добрите развъдници в цял свят. Имам късмета Imari да е взела неговия ген и е точно негово копие, само че в женски вариант
Това са майката и бащата на Imari

А това са поколенията на Unshou, братя и сестри на Imari в Япония, Корея, Франция, Бразилия, Испания....
Imari е много красиво и хипер активно куче

Снощи побърка Kamito с игрите си, а сутринта нахлу в стаята на синът ми, който снощи се прибра късно и не знаеше, че е пристигнала

тя директно скочи върху лицето му и го обсипа с безброй целувки

Да те събуди почти черно непознато куче сутрин си е почти шок - паднах от смях
Поздрави и доскоро