Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3211 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 January 2013 - 10:24 AM

Показване на мнениетоPetq Pesheva, в 24 January 2013 - 04:23 PM, написа:

Днес моето момче AKYO SUGAY "ARIS "стана на 6 годинки!:flagbg:
'ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ!
ОБИЧАМЕ ТЕ!:mg_062:

Честит Рожден Ден :af_089: на нашият тати ( бащата на "проклетницата") :ab_041: Kazumi :ab_041:

Да е жив и здрав - добрите стопани ги има :dog:

Прикачена снимка

Eто я и "проклетницата" :ab_041:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3212 Потребителят е офлайн   katerinciq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 01:22 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Здравейте, не съм писала много отдавна и не знам дали повечето от вас ще се сетят за мен. С мажът ми си имаме Американска женска акита - Cherry Lady (на 6 години) и отдавна обмисляме възможността да си вземем и един мъжкар. Реших да ви се похваля с новият член на семейството, който пристигна снощи от Унгария. Това е Joy in life, на 3 месеца :)

#3213 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 07:07 PM

Показване на мнениетоkaterinciq, в 27 January 2013 - 11:22 AM, написа:

Прикачен файл 734531_10151199866977665_1123340610_n.jpg Прикачен файл 778712_10151199884607665_329809288_o.jpg Здравейте, не съм писала много отдавна и не знам дали повечето от вас ще се сетят за мен. С мажът ми си имаме Американска женска акита - Cherry Lady (на 6 години) и отдавна обмисляме възможността да си вземем и един мъжкар. Реших да ви се похваля с новият член на семейството, който пристигна снощи от Унгария. Това е Joy in life, на 3 месеца :)

Здравейте! Разбира се, че си спомняме за вас :db_046: Бебето е уникално красиво - да ви е жив и здрав :wub: И се надявам, че ще пишете не само когато мислите за бебета :ab_041:
Чакаме с нетърпение нови снимки от вашата банда :wub:

И аз искам да се похваля - поредното ново бебе на ръзвъдник Katsu Kenta Kennel преди няколко часа кацна на българска зема :smile:

Представям ви красивата Beniko :wub:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3214 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 07:50 PM

Още малко снимки на родителите на Beniko :smile:

Забавлявайте се, както се забавлявам аз :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3215 Потребителят е офлайн   katerinciq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:52 PM

Петя, благодаря! Честито кученце и на вас. Да ви е живо и здраво, и много послушно. Ще се постарая да качвам по-често снимки и да ви направя съпричастни към това вълнение, което изпитваме в къщи. Бебето е наистина страхотно, много умно и забавно! :af_089:

#3216 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 10:34 AM

Показване на мнениетоkaterinciq, в 27 January 2013 - 06:52 PM, написа:

Петя, благодаря! Честито кученце и на вас. Да ви е живо и здраво, и много послушно. Ще се постарая да качвам по-често снимки и да ви направя съпричастни към това вълнение, което изпитваме в къщи. Бебето е наистина страхотно, много умно и забавно! :af_089:

И е много, много красив :wub: От кой унгарски развъдник го купихте?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3217 Потребителят е офлайн   XauMaHaTa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 03:15 PM

Здравейте,

Joy е от Soldier Park, не до толкова популярен развъдник, но притежават няколко класни кучета, като таткото на Joy например :-)

Тъй като мина доста време, от както Чери беше бебе и сега на ново трябва да си припомням детайли относно храненето, бих искал да попитам с каква храна ще ми препоръчате да го храня.
От няколко места ми хвалят Equilibrio, както и чувам добри отзиви за БРИТ. Ако някой има опит с някоя от двете храни, нека да сподели мнението си,както разбира се и за други храни, които са дали добри резултати.

Благодаря предварително!

Александър

#3218 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 04:18 PM

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 28 January 2013 - 01:15 PM, написа:

Здравейте,

Joy е от Soldier Park, не до толкова популярен развъдник, но притежават няколко класни кучета, като таткото на Joy например :-)

Тъй като мина доста време, от както Чери беше бебе и сега на ново трябва да си припомням детайли относно храненето, бих искал да попитам с каква храна ще ми препоръчате да го храня.
От няколко места ми хвалят Equilibrio, както и чувам добри отзиви за БРИТ. Ако някой има опит с някоя от двете храни, нека да сподели мнението си,както разбира се и за други храни, които са дали добри резултати.

Благодаря предварително!

Александър

Здравейте! Вие да не би да сте писали тук преди много, много, много време :ab_041: Ако е така - много се радвам, че отново сте "във филма" :md_064: Относно храненето вече не смея да давам съвети, защото в една друга тема ме обявиха за "луда" като написах как храня кучетата си :ab_041:
Знаеш, че всеки организъм е различен и потребността от различните видове храна е различна. Затова аз наблюдавам кучетата си и знам на кой какво му се отразява най-добре. Храня ги смесено, като гранулираната храна е само закуската им и е "Роял Канин" или "Пурина", давам и сурово месо, което им се отразява прекрасно. Но на различните кучета е различно - например Kamiko не и се отразява добре свинското и пилешкото и затова местната вечеря е предимно от патешки шийки или телешко месо. :smile:
Не разбрах бебето по-горе ваше ли е? :smile:

Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3219 Потребителят е офлайн   XauMaHaTa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 04:29 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 28 January 2013 - 03:18 PM, написа:

Здравейте,

Благодаря предварително!

Александър

Здравейте! Вие да не би да сте писали тук преди много, много, много време :ab_041: Ако е така - много се радвам, че отново сте "във филма" :md_064: Относно храненето вече не смея да давам съвети, защото в една друга тема ме обявиха за "луда" като написах как храня кучетата си :ab_041:
Знаеш, че всеки организъм е различен и потребността от различните видове храна е различна. Затова аз наблюдавам кучетата си и знам на кой какво му се отразява най-добре. Храня ги смесено, като гранулираната храна е само закуската им и е "Роял Канин" или "Пурина", давам и сурово месо, което им се отразява прекрасно. Но на различните кучета е различно - например Kamiko не и се отразява добре свинското и пилешкото и затова местната вечеря е предимно от патешки шийки или телешко месо. :smile:

Поздрави!

Здрвей Петя, бебето по-горе е наше (Katerinciq е моята съпруга) и да от доста време не съм писал нищо тук :-)
От доста време ни се искаше (по-скоро на мен, съответно на Катерина й трябваше малко повече време :-))) да си вземем качествен мъжки и ето, че това време дойде и отново сме "във филма", както ти казваш. :af_089: :af_089: За храните, които споменавам имаш ли някаква информация?

#3220 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 05:14 PM

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 28 January 2013 - 02:29 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 28 January 2013 - 03:18 PM, написа:

Здравейте,

Благодаря предварително!

Александър

Поздрави!

Здрвей Петя, бебето по-горе е наше (Katerinciq е моята съпруга) и да от доста време не съм писал нищо тук :-)
От доста време ни се искаше (по-скоро на мен, съответно на Катерина й трябваше малко повече време :-))) да си вземем качествен мъжки и ето, че това време дойде и отново сме "във филма", както ти казваш. :af_089: :af_089: За храните, които споменавам имаш ли някаква информация?

Да, ще ти пиша на лични :ab_041:

Много се радвам за вас :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3221 Потребителят е офлайн   Вилии Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 07:53 PM

Привет на всички ! :re_037: Искам да ви попитам дали "ПУПИ-ЕКСПОРТ-ИМПОРТ " е борса ? Погледнах на няколко места и включително във Facebook и да ви кажа кученцата ми изглеждат доста добре , а пък и цената е много добра . Какво ще ме посъветвате , струва ли си да си взимам кученце от там?

#3222 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 28 January 2013 - 07:56 PM

ПАК ЛИ? :eg_033: От трън та на глог! Каквото и да ти говори това.
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#3223 Потребителят е офлайн   Вилии Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 08:01 PM

Съжалявам ! Не съм много опитна с борсите и развъдниците ! Но предпочитам да се допитвам отколкото после да отглеждам болно кученце !

#3224 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2013 - 08:09 PM

Показване на мнениетоkaterinciq, в 27 January 2013 - 11:22 AM, написа:

Прикачен файл 734531_10151199866977665_1123340610_n.jpg Прикачен файл 778712_10151199884607665_329809288_o.jpg Здравейте, не съм писала много отдавна и не знам дали повечето от вас ще се сетят за мен. С мажът ми си имаме Американска женска акита - Cherry Lady (на 6 години) и отдавна обмисляме възможността да си вземем и един мъжкар. Реших да ви се похваля с новият член на семейството, който пристигна снощи от Унгария. Това е Joy in life, на 3 месеца :)

Здравей те,Бебока е страхотен.Много да ви радва!!! :ba_025:

#3225 Потребителят е офлайн   katerinciq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 11:21 PM

Благодаря ти, stronger69.

#3226 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 11:32 PM

Показване на мнениетоkaterinciq, в 28 January 2013 - 10:21 PM, написа:

БРАВО и от Микада ину!!!

#3227 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2013 - 09:59 AM

Показване на мнениетоВилии, в 28 January 2013 - 05:53 PM, написа:

Привет на всички ! Качена снимка Искам да ви попитам дали "ПУПИ-ЕКСПОРТ-ИМПОРТ " е борса ? Погледнах на няколко места и включително във Facebook и да ви кажа кученцата ми изглеждат доста добре , а пък и цената е много добра . Какво ще ме посъветвате , струва ли си да си взимам кученце от там?

Като им гледах снимките във фейсбук, не видях нито едно, което да прилича дори на Акита Ину.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#3228 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 11:16 AM

Показване на мнениетоSamurai-brodnik, в 28 January 2013 - 09:32 PM, написа:

Показване на мнениетоkaterinciq, в 28 January 2013 - 10:21 PM, написа:

БРАВО и от Микада ину!!!

Eйййййййй, "стари муцуни" ДОБРЕ ДОШЛИ ! От кога чакам Микада ину да се включи :smile: Съветите Ви ще бъдат полезни на всички.

Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3229 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 03:05 PM

Показване на мнениетоВилии, в 28 January 2013 - 08:01 PM, написа:

Съжалявам ! Не съм много опитна с борсите и развъдниците ! Но предпочитам да се допитвам отколкото после да отглеждам болно кученце !

Здравей, Вили!

Проучването не е за пренебрегване. Първо проучи, а после се допитвай до форуми. Другият вариант е - първо проучи форума и после се допитвай.
Знам, че не ти помагам много, но на мен никой не ми е помогнал по отношение на японската акита. Тогава нямаше и необходимата информация, естествено! Но постинги от типа "От трън на глог, че е по-висок" ми се струват най-малкото неадекватни, камо ли помагащи ти в избора. Не знам с какви възможности си, къде се намираш, и откъде желаеш да си вземеш куче акита, но проучвайки възможностите в годините в България, бих казала, че е най-добре да питаш Петя Кръстева в лично съобщение относно нейните покупки на акита зад граница. Оттук - има 3 варианта. Тя ще ти ги обясни в детайли!

Поздрави от нас!!! Хачико е жив и здрав, целенасочен, устремен и най-сладкият от цялата фамилия!!!:re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3230 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 29 January 2013 - 07:12 PM

Неадекватен може би е за Вас, но Вилии май-много добре ме разбра, какво искам да кажа :md_064: Адмирации за това, че пита и най-искрено и желая един ден да намери своята акита.

п.п. Надявам се това да е горе-долу адекватен постинг :ab_041: ииии много се радвам, че вашето куче е живо.........и здраво :ae_085:
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема