Страхотни снимки
Акита
Публикувано: 01 February 2015 - 06:24 PM
Страхотни снимки
Публикувано: 02 February 2015 - 12:31 PM
ПОДАРЯВА СЕ!!!
Ние сме младо семейство с детенце на 1г. и половина и в очакване на второ през тази година. Имаме куче от порода Акита ину, което е на възраст 2 г. и половина. Кучето е с родословие, микрочип и паспорт - редовно попълван от ветеринар с всички необходими ваксини. Кучето е гледано в отлични условия.
Имаме огромна молба към Вас. Задълженията и отговорностите покрай децата се увеличават стремглаво, за съжаление става непосилно да се грижим за кучето.
Бихте ли могли да ни съдействате в намирането на нови стопани за него. Подаряваме го.
Приложено изпращаме Ви Родословието и няколко снимки.
Ще очаквам отговор от Вас. За всякакви въпроси съм на разположение.
Яна,
контакт:0889 30 80 70
Прикачени файлове
-
RODOS.pdf (1.06MB)
Брой сваляния: 219

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 02 February 2015 - 12:57 PM
Повечето от нас са хора с деца, работа и куп други отговорности, но според мен,като си си взел домашен любимец,предварително трябва да си сигурен, че можеш да носиш много дини по д една мишница! Съжалявам,ако ви звуча крайно,но който го е страх от мечки,не ходи в гората,нали!
Дано кучо си намери любяща семейство,ще питам тук там дали някоѝ не го иска!
Публикувано: 04 February 2015 - 12:01 PM
Надявам се вие и кучовете ви да сте добре!
Имам питане- вето натиска да изследваме Мичи за дисплазия сега,щи сме да се успокоил,че няма да има проблем вбъдеще.... Както знаете,не съм голям разбирачи,ама попрочитам доста,професионално изкривяване
Интересува ме какво мислите?
Благодаря!
Публикувано: 05 February 2015 - 10:08 PM
michi, в 04 February 2015 - 10:01 AM, написа:
Имам питане- вето натиска да изследваме Мичи за дисплазия сега,щи сме да се успокоил,че няма да има проблем вбъдеще.... Както знаете,не съм голям разбирачи,ама попрочитам доста,професионално изкривяване
Благодаря!
Здравей,
може и сега да се снима, но официалният сертификат за дисплазия се издава, когато кучето навърши 1 година - т.е. това което ще направите на 4 месеца няма да е реалистично на 1 година. Ако вета има съмнения, че нещо не е наред е добре да се направи в по-ранен период за да може да се вземат мерки навреме.
Има доста интересни случаи относно дисплазиите - например снимка на 4-месечно куче с дисплазия клоняща съм С, на една година същото израснало вече куче е вече с В.
Както знаеш дисплазията е наследствено заболяване, но може да бъде и придобита. Дисплазия може да се появи и при кучета чиито родители са А - просто се случва, но......рисковете намаляват, ако на всички кучета допуснати до разплод им се знае състоянието.
В линията на твоето момче има дисплазия В, което е допустимата, лека форма, която не ограничава разплодната дейност.
На скоро гледах новите импорти от Япония на два развъдника от преди година. Две кучета са с дисплазия Е, което е много тежка форма...
Искам да ти кажа, че когато има проблеми със ставите това личи много и всеки, който има опит го забелязва. Сега даже се сещам за едно от кучетата на специалката за акита в Сърбия. Много красиво тигрово куче, чистя японска линия от известен развъдник така му се носеше задният крак, че аз моментално се усъмних, че нещо не е наред. Съдията също го забеляза, което ми направи много добро впечатление - това е професионализъм

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 05 February 2015 - 10:20 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 05 February 2015 - 10:23 PM
Петя Кръстева, в 05 February 2015 - 10:08 PM, написа:
michi, в 04 February 2015 - 10:01 AM, написа:
Благодаря!
Здравей,
може и сега да се снима, но официалният сертификат за дисплазия се издава, когато кучето навърши 1 година - т.е. това което ще направите на 4 месеца няма да е реалистично на 1 година. Ако вета има съмнения, че нещо не е наред е добре да се направи в по-ранен период за да може да се вземат мерки навреме.
Има доста интересни случаи относно дисплазиите - например снимка на 4-месечно куче с дисплазия клоняща съм С, на една година същото израснало вече куче е вече с В.
Както знаеш дисплазията е наследствено заболяване, но може да бъде и придобита. Дисплазия може да се появи и при кучета чиито родители са А - просто се случва, но......рисковете намаляват, ако на всички кучета допуснати до разплод им се знае състоянието.
В линията на твоето момче има дисплазия В, което е допустимата, лека форма, която не ограничава разплодната дейност.
На скоро гледах новите импорти от Япония на два развъдника от преди година. Две кучета са с дисплазия Е, което е много тежка форма...
Искам да ти кажа, че когато има проблеми със ставите това личи много и всеки, който има опит го забелязва. Сега даже се сещам за едно от кучетата на специалката за акита в Сърбия. Много красиво тигрово куче, чистя японска линия от известен развъдник така му се носеше задният крак, че аз моментално се усъмних, че нещо не е наред. Съдията също го забеляза, което ми направи много добро впечатление - това е професионализъм
Мерси,Петя,
и аз мисля да изчакаме,вета няма съмнения,просто еѝ така,говорих и с мойте конските ветове ите са на ммнение,че засега не е нужно!
Важно ми беше да чуя и ти какво мислиш обаче,за което БЛАГОДАРЯ!!!!
Публикувано: 08 February 2015 - 09:44 AM
малко снимки от вчера на бебоците - много се забавлявахме
С рогата е мъжко бебе

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 February 2015 - 10:02 AM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 11 February 2015 - 07:47 PM
БЕБЕТАТА НЕ СА В ПРОДАЖБА!!!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 13 February 2015 - 02:30 PM
Петя Кръстева, в 11 February 2015 - 07:47 PM, написа:
БЕБЕТАТА НЕ СА В ПРОДАЖБА!!!
Когато правиш нещата с любов, рано или късно,резултатът говори сам за себе си
БРАВО
Публикувано: 18 February 2015 - 11:18 AM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 21 February 2015 - 10:45 PM
Да ви пренеса малко пролетно настроение и "още нещо", предстоящо и много мартенско

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 01 March 2015 - 10:16 AM
Бъдете живи и здрави, това е най-важното - всичко друго ще си дойде на мястото

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева

Вход

Горе