Петя Кръстева, в 07 October 2012 - 07:08 PM, написа:
Петя Кръстева, в 07 October 2012 - 07:08 PM, написа:
 Letty, в 05 October 2012 - 10:24 PM, написа:
Letty, в 05 October 2012 - 10:24 PM, написа:
Letty, аз дъража на думата си и ще се видя лично с хората писали тук!
/защото и аз съм психолог/, но какво би станало, ако Лили просто не споделяше тук, проблема съществува и например беше приспала кучето без никой да знае?!?!
Не си.
 (по отношение фразата , 'защото и аз съм психолог')  и няма никога  да бъдеш истински такъв
(по отношение фразата , 'защото и аз съм психолог')  и няма никога  да бъдеш истински такъв  ).Когато те подтикват фактори, като ако беше, какво ли щеше да стане!!!Научните трудове си ги пиши на гърба на някой друг.Но поне не си позволявай някой употебрен в дадена кауза или интересованост да наричаш Приятел
 ).Когато те подтикват фактори, като ако беше, какво ли щеше да стане!!!Научните трудове си ги пиши на гърба на някой друг.Но поне не си позволявай някой употебрен в дадена кауза или интересованост да наричаш Приятел  
 п.п.Следващият път когато си позволиш(по психоложки ) и най нагло да искаш среща с някой даден човек.Постарай се повече да го заслужиш туй внимание, постарай се да поставиш нещата и ситуацията...до семплото...Имам истинско желание да се видя с вас и аз не знам поради какъв обоснован мотив?!

Нали се сещаш, че няма да прелетя 1500 км , само щото некви си искали да се срещнат с мен и ми обявяват публично по особено колоритен начин исканията си?!
 .Ако имаш да кажеш нещо по същество, заповядай...Ако ти е неудобно и на лични може, не ги преглеждам често, ама карай...с малко повече търпение и усърдие, можем да се разберем на финала )
 .Ако имаш да кажеш нещо по същество, заповядай...Ако ти е неудобно и на лични може, не ги преглеждам често, ама карай...с малко повече търпение и усърдие, можем да се разберем на финала ) Принципно съм способна да прелетя и много повече километри, когато човека насреща ме интересува, държа и ми е като цяло влязъл под 'лъжичка', по някакъв си негов дори и интернетски начин
 . В случая не важи таз регула и желанието е равно на нула.Защо ли така?!
 . В случая не важи таз регула и желанието е равно на нула.Защо ли така?! 
п.п.2Най интересното е , че Кръстева винаги досега съм я чела с интерес и възхищение, по отношение начини, подход, позиции.Ако искате вярвайте.
Лека нощ на всички.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Извън двора хората не го интересуват, а само кучетата
   Извън двора хората не го интересуват, а само кучетата  та имаме проблеми с един от съседите, но за това ще пиша на по-късен етап
 та имаме проблеми с един от съседите, но за това ще пиша на по-късен етап