Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2961 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 October 2012 - 08:43 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 07 October 2012 - 07:08 PM, написа:

Показване на мнениетоLetty, в 05 October 2012 - 10:24 PM, написа:

Никакво впечатление...[/size]

Letty, аз дъража на думата си и ще се видя лично с хората писали тук!
/защото и аз съм психолог/, но какво би станало, ако Лили просто не споделяше тук, проблема съществува и например беше приспала кучето без никой да знае?!?!

Не си. :mg_062:(по отношение фразата , 'защото и аз съм психолог') и няма никога да бъдеш истински такъв :md_064: ).Когато те подтикват фактори, като ако беше, какво ли щеше да стане!!!Научните трудове си ги пиши на гърба на някой друг.Но поне не си позволявай някой употебрен в дадена кауза или интересованост да наричаш Приятел :md_064:

п.п.Следващият път когато си позволиш(по психоложки ) и най нагло да искаш среща с някой даден човек.Постарай се повече да го заслужиш туй внимание, постарай се да поставиш нещата и ситуацията...до семплото...Имам истинско желание да се видя с вас и аз не знам поради какъв обоснован мотив?! :md_064:
Нали се сещаш, че няма да прелетя 1500 км , само щото некви си искали да се срещнат с мен и ми обявяват публично по особено колоритен начин исканията си?! :ab_041: .Ако имаш да кажеш нещо по същество, заповядай...Ако ти е неудобно и на лични може, не ги преглеждам често, ама карай...с малко повече търпение и усърдие, можем да се разберем на финала )
Принципно съм способна да прелетя и много повече километри, когато човека насреща ме интересува, държа и ми е като цяло влязъл под 'лъжичка', по някакъв си негов дори и интернетски начин :ae_085: . В случая не важи таз регула и желанието е равно на нула.Защо ли така?! :ud_009:

п.п.2Най интересното е , че Кръстева винаги досега съм я чела с интерес и възхищение, по отношение начини, подход, позиции.Ако искате вярвайте.
Лека нощ на всички. :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2962 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2012 - 09:29 PM

Извинявайте, този форум е за кучета, а темата е Акита. На психолозите препоръчвам http://psychology-bg.ucoz.com/forum.

#2963 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2012 - 09:44 PM

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 08 October 2012 - 08:29 PM, написа:

Извинявайте, този форум е за кучета, а темата е Акита. На психолозите препоръчвам http://psychology-bg.ucoz.com/forum.

Бладодаря ти. :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2964 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 07:59 AM

Показване на мнениетоsin_zaek, в 08 October 2012 - 05:56 PM, написа:

снимката на камико с кокала е супер... голяма красавица ще стане...

Благодаря! И аз съм много доволна от избора на Кам :ab_041: Ама, големи са чешити да знаете, като я разхождам е съвсем нормално деца и възрастни да искат да я погалят - даже децата както очаквате не питат може ли .... :ab_041: Но....се получава едно дърпане, даже лаене... :ud_009: Голямо недоверие изпитва към хората и то като се замислиш май е права... :ab_041: Но с мен е любов от "пръв поглед" :ab_041: Такива са те особени като японците - или приемат някой от раз, или си имат едно наум за цял живот! С дъщеря ми на там отиват нещата, вече и позволява да я гали, но и показва, че това ще става когато Кам реши..... А съседтския Маугли го целуна за довиждане - не е честно... :ab_041:
Цирка е пълен.....
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2965 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 09:51 AM

Мдаа, както каза The Dog's Friend: Този форум е за АКИТА и за собствениците на АКИТА. Тоест, за хора, които да споделят опита си, преживяванията си, снимките на любимите си животни, и опасенията си (доколкото разбрах за много от вас това е "риванье на рамото на ближния").

Бях обещала да не пиша. Но, тъй като съм с "болна глава", "емоционално нестабилна", "психически неуравновесена", т.е. накратко: Имам "История на заболяването", това за несведущите е днешното наименование на "Жълта книжка",реших да продължа. И тъй като, много хора тук, просто търсят социален контакт и разтуха от нямане какво да правят и влизат в междуличностни конфликти, като човек, имащ опит с породата, реших да сложа край на простотията и коментарите относно персонажите, включени в тази пиеса.

Мили защитници на кучета, собственици на кучета от други породи! Уважавам ви за това, че имате отношение по въпроса! НО, ей го тук това голямо НО: докато не се допрете до тази порода и до този тип куче, недейте разсъждава и не се вкарвайте в някакви самозаблуждения, камо ли за менталния статус на някого!!! :rc_036: На няколко пъти прочетох (да си кажа честно чета много набързо, от редицата безмислени обвинения и словоизлияния), че някои от вас били на майната си (1500 км, друго място и т.н.) и нямало да се вдигнат, и аз не съм била толкова важна, и прочие прочие многословие и тъпотия... Изобщо не ме интересува къде сте, какво сте и с какво се занимавате!!! След като не ме считате за важна, не виждам защо пишете и се счупвате и продължавате да пишете в този форум. КОГАТО СИ ВЗЕМЕТЕ АКИТИ - ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС! Обсъдете проблемите ИМ, не моите! Ако ви липсва социален контакт - идете навън СРЕД ХОРА! Не сред кучета!!! И нека не само собствениците на кучета са вашият социален контакт. Защото ВАШИЯТ проблем е друг - не контактувате с личности, които са просто личности, средата ви е ограничена, и вие просто намирате разнообразие, внасяйки в този форум настроение за кавга, спор и междуличностни особици.

Тонът ми е такъв, защото не търпя простотии, защото не търпя да ме правят на малоумна, защото в крайна сметка аз имам опит с такова куче, хората, които имат опит с тази порода ме подкрепят, защото я познават. Защото от "плюшената играчка" на 2-4 месеца, до силно и здраво младо животно на 2-3 години има ОГРОМНА РАЗЛИКА. Защото разликата между ТАЗИ СПЕЦИАЛНО ПОРОДА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, е ОГРОМНА!!! И само който не гледа два типа породи (една от които Акита) не знае за какво става въпрос. АЗ ЗНАМ, защото едната ми приятелка има ротвайлер, а другата има хъски (с което са като братя). Виждала съм разликата, знам за какво иде реч. За Петя няма смисъл да коментирам - тя ги гледа заедно и е от най-запознатите!!!

Кой с какво отношение подхожда към постинга ми в момента, ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, и няма смисъл да го коментира, ако не е свързан с навиците, проблемите и здравето на породата АКИТА.

Поздрави от мен и Хачи. Да сте живи и здрави, и все така активни в СОЦИАЛНИЯ СИ ЖИВОТ ИЗВЪН ФОРУМИТЕ! :rc_036: И, хайде сега, какво ще кажете да не се впускаме в безумни безмислици от типа на: "тая пак я прихванаха". Не мога да се обидя, защото:
1. Не ви познавам, и не искам да ви познавам
2. Имам проблем за споделяне относно конкретната порода и животно
3. Далеч НАД това съм да отделям внимание на пошли набези за центъра на световъртене!!!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2966 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 09:54 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 09 October 2012 - 07:59 AM, написа:

Показване на мнениетоsin_zaek, в 08 October 2012 - 05:56 PM, написа:

Благодаря! И аз съм много доволна от избора на Кам :ab_041: Ама, големи са чешити да знаете, като я разхождам е съвсем нормално деца и възрастни да искат да я погалят - даже децата както очаквате не питат може ли .... :ab_041: Но....се получава едно дърпане, даже лаене... :ud_009: Голямо недоверие изпитва към хората и то като се замислиш май е права... :ab_041: Но с мен е любов от "пръв поглед" :ab_041: Такива са те особени като японците - или приемат някой от раз, или си имат едно наум за цял живот! С дъщеря ми на там отиват нещата, вече и позволява да я гали, но и показва, че това ще става когато Кам реши..... А съседтския Маугли го целуна за довиждане - не е честно... :ab_041:
Цирка е пълен.....

Както писах в един от предните си постинги: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕДОВЕРЧИВИ! Наплашила съм се от посягане, точно заради тази реакция. Като се затичат към Хачи - стомахът ми се свива и само викам: НЕ!!! Недей!!! Не знам Химера дали е така, или Казуми, или Кирей (макар че мисля, че Кирей никой освен теб и семейството ти не може да го погали - той е направо СТРАХОВИТ!), но това като цяло е валидно за акитите. Не обичат да ги мачкат, гняват и да ги третират като йоркширски териерчета, или мопсове. Това е ФАКТ! :wub:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2967 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 October 2012 - 09:55 AM

Цитат

Този форум е за АКИТА

Хихи, че ние именно заради твоето куче АКИТА, което щеше да умъртвиш, почнахме да пишем тук. Не заради твоята особа :) Впоследствие ти обаче се изяви много колоритно, а и продължаваш.
Хайде разкажи за кучето, откакто хвърли бомбата с евтаназията нищо не казваш - къде е, хапе ли все още наляво надясно, какво предприемаш. Нали тук трябва да споделяш за АКИТА, чакам с интерес да чуя какво става, ти обаче само за себе си говориш.
Май и ти нямаш много място тук :)

ПП. Лилианас, много копираш, естественото ти поведение преди беше по-забавно. Сега и ти на психолог се правиш ...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2968 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 10:40 AM

Лили, да така е, Хечи например е много дружелюбен, но има хора които е готов да изяде. Снощи при разходката с приятеля му Роро го игра миротворец. Беше дошъл учител за Роро и той искаше да го изяде, но Хечи се скара на Роро два три пъти и нещата почнаха да се наместват. Тази вечер ще разбера дали Хечи е бил полезен в случая.

#2969 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 10:48 AM

lilianas, Киро наистина е страховит и никой случаен човек не може да го погали в неговият двор обаче :smile: Извън двора хората не го интересуват, а само кучетата :smile: Всички са недоверчиви към непознати хора и много рядко от пръв поглед харесват някой, както се получи с Химера и сестра ми - голяма любов са! Тя казва, че Химера излъчва някакво необяснимо спокойствие - и е така...Никога няма да ти досажда, усеща настроението ти и винаги се съобразява, голям пазач е и нощно време много лае :dog: та имаме проблеми с един от съседите, но за това ще пиша на по-късен етап :smile:
Казума е толкова хитра - не случайно прилича на лисица :ab_041: Много обича да ме закача и го прави винаги, когато съм в гръб....ръфне ме леко по глезена и започва да ме обикаля в кръг - подканя ме да я гоня....
Когато не са ме виждали няколко дена са толкова емоционалини, че много често от тяхната любов ходя с деруги я на ръцете, я на лицето :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2970 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 10:58 AM

The Dogs friend, преди няколко дена ролята на миротворец изиграха двете ми малки хъсета
Норта и Химера се сбиха за храна - вината беше моя...Докато се опитвах да ги разтървавам малките обикаляха биещите се и ги хапеха по краката ту на едната, ту на другата..... Бяха ми добри помощници и се опитваха да им отклонят вниманието :ab_041: Умниците ми те... :wub:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2971 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 11:13 AM

Интересното е че, когато кучетата решават конфликти много правилно се ориентират и се съобразяват с другия.

#2972 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 11:35 AM

Мдаа, не са като нас, нали "уж" ние сме мислещите...Явно природата е по-голям "мислител" от вездесъщия "хомо сапиенс". Но кучетата признават "водача на глутницата" и нищо повече. Гледат да надделеят, защото това им е природата. Като гледам и wind е така :ab_041: Защото поясних нещо в по-горния си постинг, но явно "няма ко да се праи, дай да видим тука с кой моем да се заядем".
Хачи е добре.Тази вечер се прибира. Не твърдя, че не се радвам, но и не мога да се зарадвам така, както съм го правела преди. Защото това преживяване ПРЕОБРЪЩА психиката на мислещите!!! Мислещите, които не ги гони дивото, естествено.Тези, дето са си диваци по природа и се чудят как не догонваш само нагона си, това не им е ясно. Като собственик на АГРЕСИВНО животно, не желая то да се разпложда и няма да го допусна. Но няма да го кастрирам. А това означава ПЪЛЕН КОНТРОЛ. Хачи го има постоянно, когато става въпрос за кучки. Когато обаче е на разходка, всичко зависи от разхождащият го. Това е валидно за всички АКИТИ, не само за моята. И като казвам МОЯТА - ДА, ТОВА Е МОЯТА АКИТА - БОЙНА, АГРЕСИВНА И ТРАГИЧНА!!! А на тези, дето НЯМАТ АКИТИ, пак ще кажа - залудо работи, залудо не стой - вървете си осигурете социален контакт на друго място, не в този форум!
Ухапването е нещо, което човек трябва да преживее пряко, или косвено, за да има адекватно мнение!!!А ухапването от Акитата е особено. То съдържа послание, което други кучета НЕ МОГАТ ДА ИЗПРАТЯТ. Тези кучета са изключително и само загрижени за стопаните си!!! Посягането на стопаните е равнозначно на изкривяване на породата! Когато стопанинът се е намесил между две ръмжащи и ядящи се кучета е ясно, че акитата, като всички останали диваци, няма да мисли, защото природата го стимулира. И, естествено, в случая кучето НЯМА ВИНА, донякъде!!! Пак казвам: донякъде.
Норта и Химера са дълговременшни съжителки. При това женски. Боят им е бил по всяка вероятност СТРАШЕН (не искам и да си представям), не искам да се поставям в положението на Петя да ги разтърве!!! И пак, не считам, че вината до такава степен е нейна!!! Но, тя гледа кучетата си с такава любов и с такова себеотдаване, че направо й се чудя...как не ги е смърсила веднагически... (за несведущите: смърсила не означава усмъртила, а просто - набила, коригирала по подходящия начин, и тям подобни). Това има ефект, знам го!!! Както го знае и Хечи! Има нужда да им се покаже кой е шефа. Иначе...като wind: залудо пишем, залудо не стоим....
User's Signature

Качена снимка

#2973 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 11:45 AM

Показване на мнениетоwind, в 09 October 2012 - 09:55 AM, написа:

Цитат

Този форум е за АКИТА

Хихи, че ние именно заради твоето куче АКИТА, което щеше да умъртвиш, почнахме да пишем тук. Не заради твоята особа :) Впоследствие ти обаче се изяви много колоритно, а и продължаваш.
Хайде разкажи за кучето, откакто хвърли бомбата с евтаназията нищо не казваш - къде е, хапе ли все още наляво надясно, какво предприемаш. Нали тук трябва да споделяш за АКИТА, чакам с интерес да чуя какво става, ти обаче само за себе си говориш.
Май и ти нямаш много място тук :)

ПП. Лилианас, много копираш, естественото ти поведение преди беше по-забавно. Сега и ти на психолог се правиш ...

Мъх, спрете да пишете, след като форумът е за АКИТА. А не ЗА НАС!!! Аз съм колоритна, различна, малоумна, дива, и не се притеснявам от това!!!
И аз съм споделила МИЛИАРДНОКРАТНО ПОВЕЧЕ ЗА АКИТА, ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ.ЩОТО МИЛО, ТИ НЕ СИ ПРОЧЕЛ/А ДОРИ И 50 СТРАНИЦИ ОТ ТАЗИ ТЕМА, А СЕ БУТАШ В "А" ГРУПА!!! ТЪЙ ЧЕ, Я "УЛЕВО"!!! Малии, почнах да се нервя, което ми е неприсъщо спрямо посетителите на форума. Явно ще ползвам линка на Догс Френд за психолозите... :ab_041: :ba_025:
Ей тва ми е резултатът: Зависите ли от общественото мнение?
Your test score is 14
Вие сте способни да изслушате и приемете конструктивната критика, но не сте склонни да обръщате внимание на нападките на недоброжелатели.

Ето и другия: Имате ли умението да отстоявате истината?
Your test score is 26
Вие сте борец за правда. Притежавате и редица делови качества. не само казвате истината, но и делата ви я оправдават.

Благодаря за ползотворната страница, Догс Френд!!! Интересувам се от всичко, и знам ПОЧТИ ВСИЧКИ СТОЛИЦИ В СВЕТА!!! Не в Европа, не в Азия, не в Америка и Африка, а в СВЕТА. Претендирам за изключително висока обща култура, и това е МОЕТО САМОЧУВСТВИЕ!!! Не образованието, не местожителството, не годините и опита ми. Това че съм чела, че продължавам да чета, и че се считам за квалитетен ГРАЖДАНИН на БГ. И въпреки, че става въпрос ЗА МЕН, а не за кучето ми, то АЗ СЪМ ВОДАЧЪТ НА КУЧЕТО, все пак!!! :re_037:
User's Signature

Качена снимка

#2974 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 October 2012 - 12:17 PM

Лилианас, колкото и каквото да пишеш, няма да промениш истината. Кучето, независимо от породата си, е куче. И от стопанина зависи до голяма степен как ще се справи с по-своенравни породи. Затова е трябвало да се заинтересоваш какъв е нрава на акитата, преди да купиш подарък за сина си. Преди две години и половина интернет си беше съвсем разпространен. Виждам, че владееш английски, можеше да потърсиш повече информация, не се оправдавай, че никой нищо не знаел. В България може би, но надали и на запад. Информацията в наши дни е огромна, особено ако владееш английски. Ако не го владееш, има Гугъл преводачи, които въпреки смешките, които се получават, дават представа за написаното.
Акитата може да е куче с по-своенравен нрав, но не категоризирай по този нелеп начин.
И ... потърсете нов стопанин, иначе след някой и друг месец, година, пак ще се случи нещо лошо.
И хиляда пъти да напишеш, че АКИТИТЕ са това или онова, истината няма да промениш - нужен е опит, разбиране, решителност, твърдост ... И разхождайте го това куче повече, на места, където може да тича свободен, без повод ...

А психо резултатите - пази ги за себе си, ние знаем :)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2975 Потребителят е офлайн   rositta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 12:20 PM

Акита са страхотни кучета. Заедно с Хъски са едни от малкото представители на примитивните породи кучета.

#2976 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 12:32 PM

Лили, това че Хачи се прибира е много добре. Сигурен съм че, с усилията на цялото семейство ще промените Хачи, а и вече имате ухапани които ще знаят как да се държат с него. Желая ти успех!

#2977 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 12:34 PM

Показване на мнениетоwind, в 09 October 2012 - 12:17 PM, написа:

Лилианас, колкото и каквото да пишеш, няма да промениш истината. Кучето, независимо от породата си, е куче. И от стопанина зависи до голяма степен как ще се справи с по-своенравни породи. Затова е трябвало да се заинтересоваш какъв е нрава на акитата, преди да купиш подарък за сина си. Преди две години и половина интернет си беше съвсем разпространен. Виждам, че владееш английски, можеше да потърсиш повече информация, не се оправдавай, че никой нищо не знаел. В България може би, но надали и на запад. Информацията в наши дни е огромна, особено ако владееш английски. Ако не го владееш, има Гугъл преводачи, които въпреки смешките, които се получават, дават представа за написаното.
Акитата може да е куче с по-своенравен нрав, но не категоризирай по този нелеп начин.
И ... потърсете нов стопанин, иначе след някой и друг месец, година, пак ще се случи нещо лошо.
И хиляда пъти да напишеш, че АКИТИТЕ са това или онова, истината няма да промениш - нужен е опит, разбиране, решителност, твърдост ... И разхождайте го това куче повече, на места, където може да тича свободен, без повод ...

А психо резултатите - пази ги за себе си, ние знаем :)

Мдаа, последната реплика е ВЕЗДЕСЪЩАТА В СЛУЧАЯ: Ти (или Вие, които и да сте Вие) знаете!!!! И какво знаете??? Истината е опит, разбиране, решителност и твърдост...кое от всички приложихте при ВАШАТА АКИТА???? Защото аз при моята съм приложила и разбиране, и решителност и твърдост. Опитът ми е 2 години и 7 месеца. А вашият с акита?
Както казах: Колко струва моят ментален капацитет, и колко аз съм в час, не е важно! And if you want to talk to me in English - it is not a problem I work, talk, write and understand English since you were only in your Father's thoughts. So, I suppose it wasn't the problem in the language, it was the problem in the availability of information 2 and half years ago!!!

А ние, естествено, като апартаментни чада, се стараем при всяка възможност кучето да има по-голям размах, и по-голяма свобода за разходка, защото в София, за разлика от Стара Загора, това не е осигурено. Писала съм нееднократно до Столична община по отношение кучешките разходки и паркове. Имам тъпи отговори, естествено, написани явно от хора, които не са собственици на домашни любимци тип куче. Но няма да спра да се боря!!! В Стара Загора имат 2 парка, в които ПУСКАТ СВОБОДНО КУЧЕТАТА!! В София има САМО ОБОСОБЕНИ ЗОНИ ЗА РАЗХОДКА НА ПОВОД!!! В ПАРКОВЕТЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА ПОВОД!!! Не съм спряла, и няма да спра да се боря, домашните кучета в София да имат поне 3 обособени КУЧЕШКИ ПАРКА, така, както съм ги гледала по телевизията по Енимъл Планет. Както не спрях с подлеза касаещ училището на моя син, и има някаква градация, да не повярваш, чак!!! Не че не лъжат. Лъжат и още как, ама аз нали съм ментално нестабилна - не ги оставям на мира!!! :ab_041:

Ха хаа, не че ще пусна Хачи в тоя парк!!! НИКОГА!!! Нямам намерение да ме съдят половината стопани!!!
User's Signature

Качена снимка

#2978 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 12:35 PM

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 09 October 2012 - 12:32 PM, написа:

Лили, това че Хачи се прибира е много добре. Сигурен съм че, с усилията на цялото семейство ще промените Хачи, а и вече имате ухапани които ще знаят как да се държат с него. Желая ти успех!

Благодаря ти! Ще се постарая, макар че след 2 години старанието ми води до едно и също!!! Ухапаните знаят как да се държат. Проблемът е на НЕУХАПАНИТЕ! :ab_041: :rc_036: А тях , за мое лично съжаление, не мога да променя.
User's Signature

Качена снимка

#2979 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 12:47 PM

Показване на мнениетоrositta, в 09 October 2012 - 12:20 PM, написа:

Акита са страхотни кучета. Заедно с Хъски са едни от малкото представители на примитивните породи кучета.

Здравей, мила! Страшно приятно ми е да те видя!!! Как е Риоко? Пусни снимки да я видим красавицата!!! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2980 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2012 - 01:09 PM

Показване на мнениетоsin_zaek, в 08 October 2012 - 07:56 PM, написа:

аз съм крайно разочарована че продължавате да дъвчете тази тема...

очевАдно е че няма смисъл...

харесвам породата и редовно чета какво се случва тук... мисля, че е най-добре просто да се продължи напред, вместо да се тъпче на едно място...

Подкрепям те напълно, и спирам да дъвча! Ето няколко от нашите последни снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема