MartinaV, в 06 February 2013 - 08:15 PM, написа:
MartinaV, в 06 February 2013 - 08:15 PM, написа:
 Хачи е добре НАЙ-НАКРАЯ!! Махнаха системата (ветеринарят, който идва у нас. Казва се Стефан Ковачев и едва ли някога ще мога да изкажа достатъчно добри думи за него:Р лекува на Хачи цистита, мойте котки от години само на него ги доверявам), акито е нормално, той яде, джафка, скача, тича... абе старият си Хачи :) за ден и половина пълен обрат
 Хачи е добре НАЙ-НАКРАЯ!! Махнаха системата (ветеринарят, който идва у нас. Казва се Стефан Ковачев и едва ли някога ще мога да изкажа достатъчно добри думи за него:Р лекува на Хачи цистита, мойте котки от години само на него ги доверявам), акито е нормално, той яде, джафка, скача, тича... абе старият си Хачи :) за ден и половина пълен обрат  Много съм щастлива
 Много съм щастлива  
 Иначе много обичам когато има буря, защото той се сгушва подобаващо като най-голямото бебе между мен и приятеля ми и мога цял ден да си го лигавя
 Обожавам го! Обаче виждам вече акитското у него. Инати ми се
 Обожавам го! Обаче виждам вече акитското у него. Инати ми се  Понеже долу при нашите апартамента е голям и има много голяма тераса, сваля ли го долу трябва да го дърпам за ушичките за да се качи горе обратно :D И забелязвам как с едното коте при нашите, което го е страх от него, той БУКВАЛНО се заяжда
 Понеже долу при нашите апартамента е голям и има много голяма тераса, сваля ли го долу трябва да го дърпам за ушичките за да се качи горе обратно :D И забелязвам как с едното коте при нашите, което го е страх от него, той БУКВАЛНО се заяжда  Отиде към него, то го изсъсква и той вместо да се дръпне (както прави с другата котка у нас, която си е баба и респектира явно) той отива и го... гризва по ушите и започва да го гони :D Сладурко е голям!
 Отиде към него, то го изсъсква и той вместо да се дръпне (както прави с другата котка у нас, която си е баба и респектира явно) той отива и го... гризва по ушите и започва да го гони :D Сладурко е голям! 
Поздрави на всички

Много се радвам! Да ви е жив и здрав и все така да ви ядосва!
 Щот нашия на 3 години не спира да ни ядосва, за дреболии, естествено. Бурята обаче с криенето му е предвестник, като страха на нашия, да знаеш...А по-страшно от гръмотевиците и фойерверките няма!!! Търси да се скрие тотално, последния път едва го извадих изпод един креват, заради големината му.... Търсете му цаката с по-предишно споменатите треньори. Аз съвети няма да давам, и мненията ми ще са оскъдни, щот тука никой не ме харесва.
 Щот нашия на 3 години не спира да ни ядосва, за дреболии, естествено. Бурята обаче с криенето му е предвестник, като страха на нашия, да знаеш...А по-страшно от гръмотевиците и фойерверките няма!!! Търси да се скрие тотално, последния път едва го извадих изпод един креват, заради големината му.... Търсете му цаката с по-предишно споменатите треньори. Аз съвети няма да давам, и мненията ми ще са оскъдни, щот тука никой не ме харесва.  

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Времето летииии............
  Времето летииии............

Знам, че сме беден народ и много малко хора могът да си позволят да купят куче за такива пари, но не е невъзможно. Ако искаш нещо много силно няма как да не стане. Пиша всичко това, защото е добре българина да има повече информация за породата като цени.  Когато ми звънят по телефона да ме питат за свобдни бебета масово хората не са информирани.
 Знам, че сме беден народ и много малко хора могът да си позволят да купят куче за такива пари, но не е невъзможно. Ако искаш нещо много силно няма как да не стане. Пиша всичко това, защото е добре българина да има повече информация за породата като цени.  Когато ми звънят по телефона да ме питат за свобдни бебета масово хората не са информирани.