Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3801 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 September 2013 - 10:49 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 September 2013 - 09:30 PM, написа:

Извинявам се ,бях останала с впечатлението ,че от време на време го черпите с вкусотий от масата :)

Деска, изгуби се. Липсваш ми! Черпим го нашия Хачко с вкусотийки от масата, естествено. Но това е рядкост. Кучето си има режим 2 пъти или 1 път на ден да се храни. Но като го черпим, го черпим различно - днес пилешка пържолка, утре свинска кожичка. Не мисля че това му е причината за алергията, ако въобще е такава. Вече не съм сигурна, че ветеринар може да установи заболяването на ушите му. Каналите са възпалени - това е ясно, но от какво - никой не може да каже...което за мен не е нормално!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3802 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 16 September 2013 - 10:50 PM

Иначе за Йосера,от която бяхме доволни също има лоши отзиви:
http://forum.dog.bg/...ost__p__1118176
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3803 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2013 - 09:21 AM

Абе,....трудно е отглеждането на акита в градска среда - няма какво да се лъжем :smile:
Вчера на разходка с Ками и Мара ни излезе ненадейно едно женско куче без повод от квартала на познат стопанин. Среща ли сме го и друг път, но винаги съм го заобикаляла, но сега просто не можах да реагирам. Дойде съвсем добронамерено да подуши моите.....и познайте какво стана :eg_033: Ками го нападна директно, добричката до този момент Мара се включи и тя. Едната то заръфа за шията другата за краката. Дърпането ми въобще не помагаше - в такива моменти не чуват и не виждат нищо! Дойде стапанина му и едвам ги разтървахме. Неговото куче имаше рени на шията, Ками е с рана на носа....Когато видя на разстояние друга женска с команда успявам да контролирам нещата, но при такова ненададейно излизане всичко излиза извън контрол.
Тежки кучетата са акитите, наред с многото качества които имат. Много са умни - разбират ме какво им говоря, даже осъзнават, че са ме наранили след такива случаи. Ками след поредната изцепка се държи много гузно, но това е - агресията дреме в тях и ние като собственици трябва да сме наясно и да се съобразяваме с това. Даже понякога като се замисля ме хваща яд :smile: как може Господ да им даде красота, грация, интелект, любов и привързаност към стопанина и същевременно заради доминантността им да не могат нормално да контактуват със себеподобни :dry:

Ето я Ками тук е на 8 месеца, сега е още по-красива - като изрисувана е....Това е единственото куче, което ме е прегръщало като човек - нямам думи....толкова противоречив характер не съм видяла в нито едно от кучетата ми. Сега е с рана на носа.

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3804 Потребителят е офлайн   tenisha Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 September 2013 - 10:20 AM

Дано не остане белег на Ками която наистина е много красиво куче. На мен също ми се е случвало подобно нещо с моето куче. Когато забележа подобна ситуация и имам време да реагирам, няма проблем. Но когато стане изненадващо и кучето се спусне да гони котка / куче, край ситуацията е вече извън контрол. Както виждам и при вас е станало нещо подобно.
За ядене на трева, моето също го правеше (не постоянно разбира се, а периодично), чувал съм че кучетата правят така (не всички сигурно) когато сменят козина и поглъщат косми като се ближат и това ги дразнело, та затова пасяли тревата за да предизвика повръщане и да изкарат космите които са погълнали.
User's Signature

Качена снимка

#3805 Потребителят е офлайн   sin_zaek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2013 - 06:47 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 16 September 2013 - 08:50 PM, написа:

то май няма храна за която да няма и лоши отзиви..
аз продължавам да съм доволна от йосера.. прасчо също е доволен.. храни се с апетит, изглежда в добра форма и няма здравословни проблеми...
User's Signature

Качена снимка

#3806 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2013 - 07:59 PM

Показване на мнениетоsin_zaek, в 17 September 2013 - 04:47 PM, написа:

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 16 September 2013 - 08:50 PM, написа:

то май няма храна за която да няма и лоши отзиви..
аз продължавам да съм доволна от йосера.. прасчо също е доволен.. храни се с апетит, изглежда в добра форма и няма здравословни проблеми...

:ab_041: Има - месото :ab_041: шегувам се при всяко куче е различно
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3807 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 02:39 PM

ИСТОРИЯТА НА КЕНШИ

Показване на мнениетоМирЧето, в 12 September 2012 - 03:56 PM, написа:

Да, не се бях сетила за ветеринарния форум.:)
Относно козината почна да опада първоначално без никакви белези,само лек сърбеж,който се усили и от това си направи ранички ,без бели връхчета само на коремчето и задните крака отвътре...,обезпаразитена външно и вътрешно,мислехме,че може да прави алергия към каишката,но не се оказа това и продължи да пада.Целия долен слой падна и и остана горната(грубата козинка). Конуса беше ,за да не се ближе след като ми казаха да и слагам някакво мазило. ...много е дълго ,но към момента започна да и расте козинка ,не се чеше често и падането спря. Още в началото ,когато се допитах ми казаха,че сигурно е заради понижения имунитет..... Е май така и се оказа(да се надяваме) . И за това правихме изследвания ... и там нищо! След вече 2 месеца не знам,колко вида антибиотици сменихме е по-добре,но пак от време на време си повръща "жълтия сок" ,явно нещо я дразни . Всички изследвания,за които говоря са правени преди 1мес и половина... т.е. сега . Като малка 4-5 мес. възраст пак имаше този проблем (както споменах) ,тогава правихме само кръвни изследвания и тогава диагнозата беше - Възпаление на червата .Бързо за оправи.
Скоро сме пак на доктор,но така като гледам ще трябва да си я храня до живот със по-специална храна и да внимаваме . До сега също беше така,но не чак така. ;))

Поздрави!:)

Показване на мнениетоМирЧето, в 12 September 2012 - 10:13 PM, написа:

Благодаря ви много !:)

Съжалявам,че ви ангажирам вниманието с тези неща.Скоро се надявам всичко да отшуми ,както каза Петя Кръстева ... ! Все пак Кенши е доста жива и активна,което ме кара да мисля,че не е нещо много лошо. Просто трябва веднъж за винаги да и улуча точната храна и да взимам само от нея,за да се храни регулярно ,а не 2 дена се храни,3-не.Да не дразним стомахчето,червата или там каквото е ! Ходих на 1000 ветеринаря ...,изследвания и тн. и те не знаят какво точно да ми кажат. Относно храната ми казват ...,купувай и лечебна храна за сега.Но това няма как да продължи вечно ,понеже нямам банкова сметка на Карибите:))) Затова започнах да търся мнения и опит от извора ;)
Как да кажа ,че в една ветеринарна клиника,2-ма доктора и не знаеха каква порода е ...., и ми казват "за Хъски си изглежда добре сложена(или нещо от сорта)! хаха всеки път ми е смешно:) Нали се сещате ,че в първия удобен момент .... "Дим да ме няма" :)))!

Много сте услужливи,пак ще питам по-нататък:)))Имам още мноооого въпроси :))))Но ще изчакам да се пооправи Кенши :)

Поздрави!

Припомням ви историята на Кенши със съгласието и молбата на собствениците и Мирослава и Христо за разгласяване на проблема. Кенши вече не е между живите - евтанизирана преди няколко седмици след поставена диагноза VKH синдром преди да навърши 3 години. Няма да изпадам в подробноти за болестта - всеки може да си изтегли необходимата информация.
Кенши е от сръбски развъдник. По думите на Мирослава кучето е имало нормален живот до 8-тия месец, след което са започнали проблеми със стомаха и козината. На Кенши не и е липсвало нищо - получавала е грижите и любовта, които са и били необходими. Собствениците и са се борили до последно за живота и......Толкова много не са искали да се разделят с нея, че се е стигнало до там плътта и да започне да се разлага ( язви, които се пукат ) Кенши е ослепяла само за 15 минути......Живот в страшни мъки и за животното и за стопаните и.....Диагнозата е поставена от Д-р Борисов http://www.vet-center.hit.bg/ След разговора ми с него разбрах, че има още една евтанизирана акита със същото заболяване на по-малка възраст. В 90% от случаите акитите се разболяват до 3 годишна възраст.
Мирослава се е свързала със сръбският развъдчик да сподели проблема си, отговора му е бил, че неговите кучета са здрави и не носи никаква отговорност. Помолих я да ми изпрати родословието на Кенши и за моя изненада установих, че там фигурират най-"оборотните" кучета. Сърбите имат едно добро куче и се започва едно безобразно заплождане с "куцо, кьораво и сакато", без никакъв контрол и подбор - само за пари :zz_020: Кучета от това родословие фигурарат в почти всички родословия на наши кучета от определени сръбски линий. От коя точно линия идва наследственото заболяване тепърва ще се опитам да проследя, затова помолих и BAYO да ми изпрати и неговото родословие. Имам и още няколко чужди регистъра, включително и на лекар изследовател на болестта.
Това не се случва само в Сърбия, има и доста японски линий с това заболяване. Дори са ми споделяли за куче закупено от Япония за маса пари, което около година се разболява от няколко наследствени заболявания.
Това може да се случи на всеки, никой не е застрахован напълно - ако аз се опитвам да дам гластност на определени заболели линий, то други селекционери на породата крият и развъждат. Това е само търговия, не и развъждане....
Благодаря на Мирослава за силата, която има и морала да сподели с нас тъгата си! Завършихме с нея разговара така - "Аз ще имам отново акита ину, защото всеки един от нас докоснал се до тази уникална порода знае, че никога не би я заменил с друга"
Затворих телефона си, защото нямах никакъв глас да и отговоря.....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3808 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 02:53 PM

Ето още малко инфо за заболяването https://www.facebook...14026353&type=1
Не всички споменати кучета носят заболяването! Тук фигурират и кучета са световно известни селекционери - може да се случи на всеки, просто имай силата и дай гласност на проблема.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3809 Потребителят е офлайн   Asita_Lilly Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 01:00 PM

Може ли да се направи някакво предварително изследване, за да се установи има или няма такава болест ?

#3810 Потребителят е офлайн   Asita_Lilly Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 01:22 PM

Във връзка с родословието по-горе, родата на нашата Асита е :
баща Ashi - с баща Kazan и майка Bela и майка Astra - с баща Аtico и майка Shugei Nickky Necky ?
говорят ли ви нещо тези имена ?

#3811 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 09:06 PM

Показване на мнениетоAsita_Lilly, в 23 September 2013 - 11:00 AM, написа:

Може ли да се направи някакво предварително изследване, за да се установи има или няма такава болест ?

До колкото получих информация има такива тестове, но те са много скъпи и не се правят.

Показване на мнениетоAsita_Lilly, в 23 September 2013 - 11:22 AM, написа:

Във връзка с родословието по-горе, родата на нашата Асита е :
баща Ashi - с баща Kazan и майка Bela и майка Astra - с баща Аtico и майка Shugei Nickky Necky ?
говорят ли ви нещо тези имена ?

Ухххх....и аз се страснах доста и не спах два дена. Едно от кучетата ми също има тези предци в родословието, но все пак не знаем от кой родител идва болният ген. И да ви кажа не вярвам въобще на сръбските родословия - като няма никакъв контрол да се разчита само на морала на развъдчика в страни като Балканите си звучи доста несериозно. Виждала съм сръбско родословие, като майката не беше тази по родословие, която беше изпратена на снимка с бебетата. Нали постоянно се ровя и гледам кучета и родословия....
Не се шашкай без причина, така ме посъветваха и мен - просто наблюдавай кучето си! Подобно нещо може да се случи и в големи развъдници. Трябва да се види от къде идва проблема и при установяването му такива кучета да не се допускат до разплод.
Относно имената от твоето родословие - Kazan е италиянска кръвна линия, има брат Kirei в Румъния, ако трябва да повярвам в издадените родословия тази линия дават поколения с липсващи зъби, което може да се преглътне като недостатък в сравнение със заболяването по-горе.
Bela е от унгарската линия на моят Kirei - там не съм засичала някакви заболявания за сега...
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3812 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 09:15 PM

Петенце, що стресираш форума така зверски???:ab_041:

Хора, недейте да мислите, че в Сърбия: 1.Има само един развъдник и 2. Че вашето куче е от развъдника в Сърбия за който Петя говори и има проблеми.

Нашия Хачи е от Сърбия и този 25 Декември ще навърши 4 години. Жив и здрав, прав и корав, опак и яростен, нападащ, опасен и проклет. Това е той и продължава да го има!!! Не знам има ли изследвания за тези вируси, болести и ДНК изменения, както и не знам дали скоро ще издирят лекарство за простичкия и уморяващ всички ни РАК. Знам само, че човек трябва да гледа животното си с много любов и всеотдайност. Както са го направили споменатите от Петя стопани.

Между другото - нашата Йосера е Регюлар, не е специална и е със пилешко. Предполагам, че собствено ние сме предизвикали алергичната реакция, прибавяйки й пилешки дробчета. Проблемът ми е, че току-що ми доставиха нов чувал, а и не смея да я сменя с друг вкус, защото той си е определено претенциозен, и защото не искам да готвя специално за него (стигат ми грижите за другите!). По принцип, за разлика от другите Сибирски породи, наш Хачко недолюбва особено рибата. Затова се притеснявам, предлагали са ми храни със сьомга и тям подобни, и все не смея да я сменя.
Не знам какво значи Премиум и Регюлар, в смисъл - знам какво значи, но не знам разликата при съставките. И на нея си пише от какво се състои, а именно: дехидратирано пилешко месо 15%,пшеница, ориз, царевично брашно,пилешка мазнина, цвеклова пулпа, риба 4%, рибни деривати, минерали. Както виждам от 100% тук само 19% имат шанс да са някакво месо. Другото са пълнеж и простотии. Ама какво да се прави...Туйто...Явно и мойта храна е от "брашнените". Не знам. Знам само, че моето куче - да е живо и здраво - си проживява доволно (вече нито наддава нито отслабва) закрепил е 40 кг, има страхотно телосложение, без да живее навън в двор, или на по-обширно пространство, ваксинира се навреме с всичко което е необходимо, и е ЗЪЛ до безбожие. И, честно казано, с тази негова злоба, ми е доста в тежест!!! Не мога да поканя гости в къщи, не мога да го заведа никъде....просто не знам...тая порода ми дойде в повече...:re_037:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3813 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 September 2013 - 09:26 PM

Защо не опиташ нещо с агнешко би трябвало повече да му хареса :)
Относно рибата моите отказват да я ядат готвена,но ако гранулата е с вкус на риба омитат всичко и питат за още.
Може да пробваш с някоя мъничка опаковчица от 400гр или 1-2кг :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3814 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2013 - 02:09 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 23 September 2013 - 07:15 PM, написа:

Петенце, що стресираш форума така зверски???:ab_041:

Че то си е за стряскане, преди малко ми се обади един мъж, чиято акита е починала от същото автоимунно заболяване. Кучето е внос от Сърбия. Връзката му с кучето е била толкова силна, че и той се е борил до последно. Лечението се е провеждало в Германия. Чакам го да ми изпрати родословието на кучето, BAYO също е добре да ми напише поне от кои родители е Кили. Искам да си направя лична база данни, която ще публикувам на служебната си страница във фейсбука. И аз имам кучета със сръбски линий - това може да се случи и на мен (Дано да не се случва на никой повече), но общо взето в родословията на кучетата внос от Сърбия фигурират едни и същи предци.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3815 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2013 - 10:17 PM

Пете, не знам какво да мисля, всъщност. КИЛИ е и нашият развъдник. Откакто ги видях на 15.02.2010 тези 2-ма малчовци, душата ми остана в тях (двамата Хачико). И досега не сме имали подобни проблеми.Нито ние, нито семейството на брат му. Наистина не знам какво да мисля. Не знам в момента кои точно са родителите, защото и не съм в състояние да открия родословното му дърво, но ще се постарая да разбера. Кучетата са от един и същи развъдник. Може би нещо на място се е объркало.
Shibumi_Girl: Благодаря за съвета!Не знам обаче как точно да се пробвам, когато тотално е възприел дадена храна. Опасявам се, че с друг мирис няма да я възприеме и няма да я яде....:rc_036:Малко му е късно да го приучвам постепенно.
User's Signature

Качена снимка

#3816 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2013 - 02:29 PM

Пуснах историята тук по молба на собственичката на Кенши, като единствената ми цел и просто да сме малко повече информирани при избора на куче, защото масово се отнасят с нас като хора "втора ръка", които не са образовани и нямат отношение към кучетата си. Именно затова и през изминалите години процъфтяваше търговията и препродажбата на кучета отвън, като тук масово се пласираха кучета с дефекти.
Базата мои данни са ми наебходими тъй като съм развъдник и искам да продавам здрави кучета. Това, което е по-силите ми и зависи от мен ще го направя, въпреки че никога няма 100% гаранция. Това са живи същества и те като хората боледуват, но поне наследсвените заболявания при добра работа може да бъдат ограничени до минимум.

За разведряване на атмасферата ето една снимка на "дълкокосия" Хачи както казва майка ми :af_089: Голям сладур :wub:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3817 Потребителят е офлайн   Lalov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 September 2013 - 08:41 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 27 September 2013 - 12:29 PM, написа:

Пуснах историята тук по молба на собственичката на Кенши, като единствената ми цел и просто да сме малко повече информирани при избора на куче, защото масово се отнасят с нас като хора "втора ръка", които не са образовани и нямат отношение към кучетата си. Именно затова и през изминалите години процъфтяваше търговията и препродажбата на кучета отвън, като тук масово се пласираха кучета с дефекти.
Базата мои данни са ми наебходими тъй като съм развъдник и искам да продавам здрави кучета. Това, което е по-силите ми и зависи от мен ще го направя, въпреки че никога няма 100% гаранция. Това са живи същества и те като хората боледуват, но поне наследсвените заболявания при добра работа може да бъдат ограничени до минимум.

За разведряване на атмасферата ето една снимка на "дълкокосия" Хачи както казва майка ми :af_089: Голям сладур :wub:

Прикачен файл 1234212_568569066512183_926801071_n.jpg

Петя едно снимки и на моя дългокоско АРЕС

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3818 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2013 - 05:49 PM

Показване на мнениетоLalov, в 27 September 2013 - 08:41 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 27 September 2013 - 12:29 PM, написа:

Прикачен файл 1234212_568569066512183_926801071_n.jpg

Петя едно снимки и на моя дългокоско АРЕС

Разкошно БЕБЕ!!! Невероятно красив е този вашия АРЕС! Но знайте, че ще стане изродски агресивен! Това идва впоследствие. То просто си му е част от породата - ген, наследственост и т.н. Дали е "дългокос" или не - това няма значение. Акитата е изключително Доминантна. Имайте впредвид че и на Вас и в семейството Ви е в състояние да се озъби, когато нещо не му изнася. Адски тежки животни, няма дума!!! Аз лично съм била свидетел на "почти" осмъртяването на 3 други кучета, по време на разходка на нашия. Много е трудно, много е тежко, много е ясно, че те са си абсолютни изверги, когато нещо не им харесва. Синът ми е хапан, аз съм хапана (и то без повод)!!! Знам за какво куче иде реч! А Вашият е страхотен сладур!!! И въпреки социализирането, акитата си има КРЪГ от хора и кучета, който тотално съблюдава!!! И до ден днешен, кучетата с които е играл на парка нашия Хачи, обича и ги приветства, както и стопаните им. Обича и приветства кръга хора, които е опознал от бебе. Но оттам - нататък - ЗАБРАВИ!!! ВСИЧКО Е ВРАГ И ЕВЕНТУАЛНА ПЛЯЧКА!!! Само да кажа: в парка на стадион Славия има пръскана страхотна отрова! Не водете кучетата там!!!Имам достоверна информация колко кучета са се тръшнали, и как собственици на домашни питомци обикалят, за да разлепят предупреждения, защото "кучкарите" да се събират там. НА НЯКОЙ ОБАЧЕ НЕ МУ ХАРЕСВА ТОВА. И е взел някакви мерки. От друга страна - не знам по-чист и адекватен парк от този, тъй като "кучкарите" винаги си събирахме и си събират боклуците в пликчета и ги изхвърлят в кофите....Не е истина в каква страна живеем, не е истина какви говеда долнопробни сме!!!....
User's Signature

Качена снимка

#3819 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2013 - 09:05 PM

Ние продължаваме да си тръскаме тиквата неистово. Явно алергията ни е налице. Ще пробвам някакви лекарства за ушите, и аз вече не знам точно какви, щот последно, като го рязаха в клиниката, казаха че няма краста, а възпаление на каналите, което би могло да се премахне с обикновените препарати за промиване на ушите. Мама каза, че ще уморя кучето, ако не взема мерки. АЗ пък си мисля, че може би е по-добре за него, ако не взема мерки...:ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#3820 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2013 - 05:51 PM

Привет. Как сте? Най-накрая да ми остане и време на мен да пиша тук. Ето и новото при нас: Пие Цинк вече 30-ти ден и от 1-ви почваме с Биотин наред със стероидите и има доста подобрение. Козината му расте, раните по ушите и краката зарастват, е сляп е, или поне така казват лекарите, които се грижат за него, но вчера брата докато си играел с него му подхвърлил топката и той му я е донесъл пред него, за радост на всички в къщи. Та така. Ето и малко снимки, които обещах на Роси да кача :>

https://scontent-a-l...711816884_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...525645577_n.jpg

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 189