Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4061 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2014 - 09:45 PM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 10 February 2014 - 07:40 AM, написа:

Добре че е Петя да ни забавлява ! :ab_041: :md_064:
А относно писаното от Галина нормално е да каже че Най-сетне в развъдника ще има едно хубаво куче тъй като майтата и бащата на кучето преди време са внесени от нея! :ae_085: :md_064:

Ива, запомни много добре какво пишеш - "който се смее последен се смее най-добре"!!!

С нагаждачество - без собствен стил на работа, без активна позиция не представляваш интерес никакъв!

Затова не те отразявам грам!

И само информативно - грешна ти е информацията! Галина не е внесла тези кучета от Япония - внесъл си ги е Jesús Fornoza - след неговият внос Хачимантай внасят Misato No Torahime Go Miyagi Kozaki Kensha
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4062 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2014 - 11:27 PM

Привет!

Абе, Златина - добре ни сравняваш с руснаците, ама все пак знаеш много добре, че там имат работеща кинология....Не виждаш ли, че дори и някой да му е интересно и да се заинтересува като влезе тук и види какво е - му се изпарява всичко....Къде бяхте до сега? Защо по-рано не помислихте за нещо по-нормално като комуникация и информация, така че да се привлече някой мераклия, който е заинтересован да развъжда РЕГЛАМЕНТИРАНО!!! Сега ще ми пишеш за стандарт.....дъра, бъра....а виж от кога е темата акита...Къде бяхте като Председатели на не знам колко клубове.....?!?! Къде сте и сега и на какво ниво изпадате?!?!?! Какво направихте за породата?
Как ще привлечете хора?
И ако обичаш не ми давай съвети "защо не съм внесла кучета от Силвия - а от Полша....." Може би трябва да споделиш на мижетурката Ива Hikaro Zuki - вие с какви кучета започнахте развъдната си дейност?!?!?!? От колегиалност ще спра до тук.....Всичко е простено, щом има развитие в положителна посока и човек се учи от грешките си ....

Относно Галина от Хачимантай - нямам нищо против тях! Яд ме е на моменти, че подценяват работата на развъдника и всички хора, ангажирани с тази дейност, но след време няма да е така - сигурна съм :smile:
И още да допълня нещо много важно за вас - пишат ни всеки ден много други селекционери на подобно ниво или по-голямо от пребиваващия на българска територия Хачимантай. Освен това ще дойдат специално тук в София за среща с нас за бизнес разговор! Да не се наложи да "сменяте бреговата линия" :ab_041:

И за моята партньорка - Маги не може да пишеш "онази жена" - тя не е обект на нашият спор!

Пишеш, че трудно се купува "качествена, елитна акита" от Япония - трудно е да! Но от тук натам ще се купуват само големи кучета с японски титли! След няколко месеца живот и здраве първото японско куче ще е в БГ

Силвия от Испания я харесвам - и то много! Тя е стар селекционер, освен това работи със собствен стил - и тя е зодия везна като мен :ab_041: Предполагам ще си купи бебе от Рамару :smile: Напоследък се опитва да налага не японски линии - т.е. решила е да прави собствена селекция. Има няколко такива връзки, които са много добре селектирани :smile: Бих си купила от нея куче, само от една линия! Желая и успех!

Породата в БГ......Ще се случи това, което се случва с всички модерни породи. Колкото и да гледам бебетата ми да отидат в добри ръце / а, до сега 90% е така/ все някъде може да се получи издънка. Пишеш, че се въздържаш да "бълваш" кучила в бедна България, защото след време ще има много акити по приютите. Знам, че го пишеш с пълното съзнание, че това е процес, който не може да бъди спрян - като има търсене ще си купят боклуци от Сърбия и пак същата работа. По-добре е този народ да бъде просвещаван!!! А това е работа и на нас самите като селекционери! Има много начини за това.... Един елементарен пример ще ти дам със страницата във фейсбук Акита ину БГ - хората имат нужда от поднасяне на информацията именно в такъв неангажиращ вид, НО С ПОСЛАНИЕ......А посланието трябва да го носим всички ние.....
Мисля, че това е подходящо за заключение....

Лека нощ и спокойни сънища :re_037:

Петя
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4063 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2014 - 11:35 PM

И все пак - какво е вашето послание?

Злати, / North face/ ?

Ива, /Hikaro Zuki/ - какво е....?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4064 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 12 February 2014 - 11:36 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 11 February 2014 - 09:45 PM, написа:

А относно писаното от Галина нормално е да каже че Най-сетне в развъдника ще има едно хубаво куче тъй като майтата и бащата на кучето преди време са внесени от нея! :ae_085: :md_064:

Ива, запомни много добре какво пишеш - "който се смее последен се смее най-добре"!!!

С нагаждачество - без собствен стил на работа, без активна позиция не представляваш интерес никакъв!

И само информативно - грешна ти е информацията! Галина не е внесла тези кучета от Япония - внесъл си ги е Jesús Fornoza - след неговият внос Хачимантай внасят Misato No Torahime Go Miyagi Kozaki Kensha

ее Айде пак кой първи кой втори! :dog: хахах не се занимавай с мен и не ме заплашвай! за мен това не е бизнес а хоби не залагам на количество а на качектво! в случея ти си мижитурката и бедната душица аз не се прегаждам към никой просто уважавам хората и получавам същото!
User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4065 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 11:51 AM

[quote name='Петя Кръстева' date='11 February 2014 - 11:35 PM' timestamp='1392154534' post='1132588']
И все пак - какво е вашето послание?

Злати, / North face/ ?

Ива, /Hikaro Zuki/ - какво е....?
[/quote
ако малко държеше на породата нямаше да внесеш 15 гончета!
отвори си очите и не се изхвърляй ! гледай си твоето канче а не в чуждото! защото според мен ако продължавате така да си продавате бебетата близки до подарък след 2 години ще ми е много интересно всички ваши бебета като започнат да бълват и те бебета тогава ще видим кой ще се смее последен! сами си съсипвате труда! :ae_085: :flagbg:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4066 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 04:37 PM

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Иве, напълно те разбирам - още си продаваш кучетата :ab_041: :ab_041: :ab_041: До като аз имам заявки за 3 кучила напред :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Само мога да ти кажа - благодаря ти за горните два постове!!! Много ти благодаря!!! Вече всички знаят колко си ПРОСТА !!!

Всичко друго оставям на личната ти съвест и Господ!

Хубав ден и до нови срещи :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4067 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 05:26 PM

Искам да добавя нещо много важно - лицето Ива Баяджиева от Hikaro Zuki не стига, че отговаря на епитетите написани от мен по-горе, но е и нагла лъжкиня!
Развъждането за нея било "не е бизнес - а хоби!" Пълна лъжа - съпругът и тя включително се занимават с нерегламентиран внос на кучета! Лично в мое присъствие пред очите ми се внесоха няколко кучета от Славакия, при транспорта на едни от първите ми акити!

Моля всички внимавайте!!! Така както е нагла тук - така е нагла и във всичко, което прави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4068 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 09:21 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 12 February 2014 - 05:26 PM, написа:

Искам да добавя нещо много важно - лицето Ива Баяджиева от Hikaro Zuki не стига, че отговаря на епитетите написани от мен по-горе, но е и нагла лъжкиня!
Развъждането за нея било "не е бизнес - а хоби!" Пълна лъжа - съпругът и тя включително се занимават с нерегламентиран внос на кучета! Лично в мое присъствие пред очите ми се внесоха няколко кучета от Славакия, при транспорта на едни от първите ми акити!

Моля всички внимавайте!!! Така както е нагла тук - така е нагла и във всичко, което прави!

не разбрах кои и с какво съм излагала! ? :ab_041: да преди година и половина мъжа ми купи 3 кученца йоркширски териер и не разбрах с какво общо има с породата акита ину! но ти сигурно виждаш някаква прилика :ab_041: от никой не сам крила че преди се занимавахме с покупко продажба на кучета но сега се занимавам с развъждане! а за това че ми остана едно кученце ще ти отговоря, че и аз ако си продавах кучетата за 500-800 лв щях да имам запазени за 3 години напред! но да те успокоя и последното вече е продадено и ще отлита за Италия след 1 седмица! :af_089:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4069 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 09:22 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 12 February 2014 - 04:37 PM, написа:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Иве, напълно те разбирам - още си продаваш кучетата :ab_041: :ab_041: :ab_041: До като аз имам заявки за 3 кучила напред :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Само мога да ти кажа - благодаря ти за горните два постове!!! Много ти благодаря!!! Вече всички знаят колко си ПРОСТА !!!

Всичко друго оставям на личната ти съвест и Господ!

Хубав ден и до нови срещи :smile:

не ти отива на годините! и вземи и си прочети правилника че да не се чудиш от каде ти дойде! :tb_195:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4070 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 10:12 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 11 February 2014 - 09:45 PM, написа:

мхмххммм усеща се че не ме отразяваш :af_089:
Аз ако постна нещо след мен се постват поеми и фото албуми по 2 страници! :rc_036:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4071 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 11:01 PM

Изчерпи се - т.е. "изпразни" се от съдържание още преди да си почнала :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Къде ти отиде хобито :ab_041: :ab_041: :ab_041: Смешна и жалка история...... :zz_020:

Информативно за цените на моите кучета нещо си се объркала - има си клиенти може да ги питаш!

Имам въпрос - Развъдният правилник допуска ли търговия с не родословни животни от членове на клуба?
България е много малка страна - нищо не остава скрито....да не се окаже, че и в момента сте търгаши....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4072 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2014 - 11:42 PM

Пожелавам ви спокойна нощ на всички и искам да ви уведомя, че не съм свикнала да водя лесни битки в живота си, нито да имам слаби противници. Каквото е съм си го извоювала сама!
Този форум беше дълги години част от живота ми, научих много.....но всяко начало има и своят край !
На мен ми е тъпо тук - всички мои приятели се пренесоха в Групата във фейсбук :smile: Има и други форми на контакт със селекционери на високо ниво, които такива като Ива никога няма да има шанса да част от този контакт.
Вие мислите ли, че това момиче въобще разбира за какво става въпрос?!?!? Аз мисля, че не!!! Наглостта е безгранична, като простотията...
Съжалявам, но не искам да съм част от всичко това.....

Бъдете живи и здрави и до нови срещи :hb_027:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4073 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2014 - 01:16 PM

:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 12 February 2014 - 11:01 PM, написа:

Изчерпи се - т.е. "изпразни" се от съдържание още преди да си почнала :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Къде ти отиде хобито :ab_041: :ab_041: :ab_041: Смешна и жалка история...... :zz_020:

Информативно за цените на моите кучета нещо си се объркала - има си клиенти може да ги питаш!

Имам въпрос - Развъдният правилник допуска ли търговия с не родословни животни от членове на клуба?
България е много малка страна - нищо не остава скрито....да не се окаже, че и в момента сте търгаши....

:ab_041: :ab_041: :ab_041:
да много от клиентите ти са ми казвали на каква цена ги продаваш така че аз празни приказки не си измислям! за това ти го писах! :ab_041: така че споко това не е важно то си е за ваша сметка!
:af_089:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4074 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2014 - 02:25 PM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 13 February 2014 - 11:16 AM, написа:

:

да много от клиентите ти са ми казвали на каква цена ги продаваш така че аз празни приказки не си измислям! за това ти го писах! :ab_041: така че споко това не е важно то си е за ваша сметка!

За кои бебета говориш? Бебетата от Акихира са със сръбски родословия и не са към развъдника! След като един турчин излъга Маги и не ги купи, /знам, че си в течение/ аз и помогнах :smile: Всички се продадоха в рамките на дни :smile: Това са фактите!!!

Относно моите бебета - аз ли знам на каква цена съм ги продавала или ТИ ?!?!? Бебетата на Кирей и Казуми са продадени на цена 800 евро с разумен и символичен коментар на цената според човека! Тази цена е съвсем нормална и реална за тази връзка!
И на мен клиенти са ми казвали, че една част от бебетата ти са били без опашки /изядени от плъхове/, но..... това грам не ме интересува!!!
Продадох бебета в София, Хасково, Варна, Пловдив, Патра /Гърция/.....Всички клиенти са много хубави хора, които за мен е чест да имат мое куче! Всички са ми приятели и се чуваме редовно - щастливи са!

И 5 кучила да имах и 5-те щях да ги продам! Хората ме търсят, имам капарирано бебе от Америка от преди 6 месеца на цена 1800евро, но от предстоящата връзка на Ками и Хару :ab_041:
Цените аз ги поставям и са много добре балансирани. Знам какво правя :ab_041: Занимавам се с търговия цял живот "мойто момиче", докато ти не съм сигурна дали имаш и един ден трудов стаж, като гледам ползваш само заучени фрази, които дори не ги осмисляш и не отговараш на условията им!
И да вметна, че за първи път си позволявам да говоря за цени на моите кчета тук! Явно това е много важно за вас - ето ви информация от източника :smile:

И пак питам какво става с хобито ти?!?!?! Като гледам само за цени говориш - ОТВРАТ :zz_020:

Поздрави!

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4075 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2014 - 02:53 PM

Hikaro Zuki - Ива Бояджиева, имаш ли приятелки, които да ти кажат да спраш с писанията си, защото колкото повече пишеш - толкова повече се излагаш!!!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4076 Потребителят е офлайн   Lalov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2014 - 08:09 PM

до последните няколко поста на Ива мислех , че освен цената за развъдчиците е важно и на какви хора си продават кучетата ?!? Но явно в БГ , и при тях главното е цената :) Пък къде отива бебето - не ме интересува а? Нали взех 2 евра хахаха. За нейна информация моя приятелка преди месец си взе Пудел от сръбски развъдник , на който бащата е Шампион на Европа и имаше кандидати на по 3 хиляди евро , но понеже моята приятелка се занимава с груминг и сръбкинята знаеше как си гледа кучетата - предпочете да го даде на нея за 600 евро , като единственното условие беше да му следи развитието и евентуално да го ползва за баща. Пък и другите кандидати и бяха от други краища на света. Кажете аз ли бъркам или както всичко друго и това е сбъркано в БГ

#4077 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 12:57 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 13 February 2014 - 02:25 PM, написа:

:

За кои бебета говориш? Бебетата от Акихира са със сръбски родословия и не са към развъдника! След като един турчин излъга Маги и не ги купи, /знам, че си в течение/ аз и помогнах :smile: Всички се продадоха в рамките на дни :smile: Това са фактите!!!

Относно моите бебета - аз ли знам на каква цена съм ги продавала или ТИ ?!?!? Бебетата на Кирей и Казуми са продадени на цена 800 евро с разумен и символичен коментар на цената според човека! Тази цена е съвсем нормална и реална за тази връзка!
И на мен клиенти са ми казвали, че една част от бебетата ти са били без опашки /изядени от плъхове/, но..... това грам не ме интересува!!!
Продадох бебета в София, Хасково, Варна, Пловдив, Патра /Гърция/.....Всички клиенти са много хубави хора, които за мен е чест да имат мое куче! Всички са ми приятели и се чуваме редовно - щастливи са!

И 5 кучила да имах и 5-те щях да ги продам! Хората ме търсят, имам капарирано бебе от Америка от преди 6 месеца на цена 1800евро, но от предстоящата връзка на Ками и Хару :ab_041:
Цените аз ги поставям и са много добре балансирани. Знам какво правя :ab_041: Занимавам се с търговия цял живот "мойто момиче", докато ти не съм сигурна дали имаш и един ден трудов стаж, като гледам ползваш само заучени фрази, които дори не ги осмисляш и не отговараш на условията им!
И да вметна, че за първи път си позволявам да говоря за цени на моите кчета тук! Явно това е много важно за вас - ето ви информация от източника :smile:

И пак питам какво става с хобито ти?!?!?! Като гледам само за цени говориш - ОТВРАТ :zz_020:

Поздрави!

Прикачен файл 312363_194942510651575_1755811647_n.jpg

Петя петя отново не ме разбра правилно винаги пречупваш нещата през твоята призма! :ab_041:
Цените са важни единствено за теб ! на мен ми е все тая колко ще взема ! За мен е цел правилно да разпределя бебетата ми ! и естествено да не правя достъпна породата до всеки когато не мога да си продам кучето да смъквам цена!
Аз няма да спра да пиша докато не спреш и ти да промиваш мозъците на хората с поемите си! И ако обичаш не не намесвай Магдалена в това! Много е жалко да използваш хората така! когато нейните кучета вземат титли да се фукаш че сте постигнали успехи,а когато има проблеми да казваш че няма общо с развъдника ти! Некоректното ти отношение блика от всяка твоя стъпка от обиди към членове на клуба до всякъкви други издънки който не е нужно да споменавам ти си ги знаеш!
Успех на изложбата утре! :ae_085:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4078 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 12:57 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 13 February 2014 - 02:25 PM, написа:

:

Поздрави!

Прикачен файл 312363_194942510651575_1755811647_n.jpg

Петя петя отново не ме разбра правилно винаги пречупваш нещата през твоята призма! :ab_041:
Цените са важни единствено за теб ! на мен ми е все тая колко ще взема ! За мен е цел правилно да разпределя бебетата ми ! и естествено да не правя достъпна породата до всеки когато не мога да си продам кучето да смъквам цена!
Аз няма да спра да пиша докато не спреш и ти да промиваш мозъците на хората с поемите си! И ако обичаш не не намесвай Магдалена в това! Много е жалко да използваш хората така! когато нейните кучета вземат титли да се фукаш че сте постигнали успехи,а когато има проблеми да казваш че няма общо с развъдника ти! Некоректното ти отношение блика от всяка твоя стъпка от обиди към членове на клуба до всякъкви други издънки който не е нужно да споменавам ти си ги знаеш!
Успех на изложбата утре! :ae_085:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4079 Потребителят е офлайн   tenisha Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 February 2014 - 04:05 PM

ужас, тоя форум го чета от самото му начало и пак взе да става грозен: обиди, нападки -ужас.
User's Signature

Качена снимка

#4080 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 04:28 PM

Здравейте,

заповявайте в новата Група :smile: Там ще намерите всички въпроси относно - отгреждане, възпитание, спорт, развъждане.... https://www.facebook...21257918115586/
Без скандали, интриги, комплекси.....всичко за вашето куче - с любов :ha_081:

Поздрави :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204