Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4021 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 December 2013 - 10:48 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 13 December 2013 - 08:33 PM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 12 December 2013 - 09:19 AM, написа:

....И колко ми се учуди, когато чекнах квадратчето да не го реанимират в случай на сърдечен арест по време на пълната упойка...Няма значение. Моят Хачко е жив и здрав, след няколко дни ще навърши 4 години, радвам му се, ядосвам му се, но си е моето куче...:rc_036::dog:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Защо ли не се изненадвам :ab_041: :ab_041: :ab_041: това не ми го каза по телефона :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Ей, хора не знам с какво впечатление сте за Лили, (всъщност много добре знам :ab_041: ) Това е човек, който много си обича кучето - въпреки всичко :wub:
Когато любовта е водеща, посоката винаги е правилна! Казвам го от опит :md_064:

Ами, как да ти кажа, онази вечер сънувах, че сме на село и мъж ми го е пуснал от повода... ПОЛУДЯХ!!! Защото там има животни, като казвам животни - елени, сърни, лисици, все що има---и това насън...разревах се...крещях и се събудих и продължих да рева...а дивото рижо кенгуру дойде и легна до мен (И СЛАВА БОГУ, защото сънят ми беше АДСКИ РЕАЛЕН), прегърнах го, поплаках си, и се насладих на радостта, че всичко това е било в съня ми.
В същото време съм АБСОЛЮТЕН привърженик на това да го приспя, вместо да го зарежа. Това е. Тъй като е адски страхлив и агресивен, предпочитам в краен случай да го приспя, но да го изоставя - ЗАБРАВИ!!! Той е част от МОЯТА ДУША, от МОЯ МОЗЪК и от МОЕТО СЕМЕЙСТВО!!! Наистина много го обичам, но не се заблуждавайте - ще го приспя при първа среща с третия вид - тоест с неадекватно поведение.
Наскоро разбрах, че една полу-роднина си е взела питбул. Ми, не знам кво да кажа...може би Сизър Милън е прав и всичко зависи от водача и собственика??? Какво мислите???:rc_036:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4022 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2013 - 10:01 AM

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Пожелавам Ви приказна Коледа, изпълнена с приятни емоции и споделени моменти.

Весела и здрава Нова 2014 година, съпътствана от любов, просперитет и благоденствие!
Една част от момичетата на Кирей и Казуми са вече при стопаните си, други ще заминат днес и ще изминат много път за да част от Коледната вечер при новите си семейства. :hb_027: Пожелавам им здраве и много късмет!

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4023 Потребителят е офлайн   Маги --- Икона

Публикувано: 01 January 2014 - 06:09 PM

Здравейте !
Много бих искала да си имам Акита и четох в много форуми мненията за породата, но поради разногласията не мога да разбера в крайна сметка тези, очевидно умни кучета агресивни ли са към хора и други кучета. И често среща на ли е агресията им, защото аз лично смятам, че ако едно куче се отглежда и възпитава с любов не би следвало да е агресивно. :md_064:

#4024 Потребителят е офлайн   lozev_1976 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 January 2014 - 07:32 PM

Здравейте , Маги ,
много е важно възпитанието на кучето през първите 9 месеца, Повечето хора като си вземат куче са толкова щастливи , че го глезят много и кучето започва с времето да доминира. Мъжките кучета винаги искат да се доказват и да доминират и по трудно се възпитават !
Разбира се това е само мое мнение , желая Ви да си намерите куче което да Ви направи щаслива ! :tb_195:

#4025 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2014 - 11:35 AM

Здравейте и през новата 2014г. :zz_225:

Маги, добре дошла при нас - дори и като начало само с въпросите си :smile:
Тук ще намериш много полезна информация за породата акита. Дори и често да се "вихрят" скандали и нападки важното е, че информация има :smile: Акитите са много специални и особени кучета - особени като народа от който произхождат. Както и друг път съм писала аз самата все още се уча от тях и всеки ден ги преоткривам отново и отново.....Акита е магия и любов за цял живот :hc_184:
Но.....и те като всички живи същества имат недостатъци в нрава си и характерни за породата заболявания. Агресия, страхливост, прекалена доминантност са част от недостатъците в характера, с които се е срещал всеки един селекционер. При заболяванията това са SA, VKH, автоимунни и кожни заболявания, очни, проблеми с щитовидната жлеза, дисплазия. Също така голям проблем са зъбите. Разрушаването на емайла е много често срещано при акитите. Японците въобще не обръщат внимание на този проблем при оценяването на кучетата, но той съществува при това в големи мащаби.
Относно въпроса ви за агресията при акитите....Тя съществува, или "дреме" във всяка една акита, дали ще се отключи или не зависи от много външни и вътрешни /наследствени/ фактори.

Да притежаваш куче от породата акита си е цяло предизвикаталство :zz_222: за което трябва предварителна подготовка и информация. Не е лесно да гледаш акита, но ако успеете от самото начало да работите с кучето упорито и всекидневно - ще имате куче, което ще е наслада за околните, вдъхновение и удовлетворение за самите вас.
Успех!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4026 Потребителят е офлайн   selma Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 January 2014 - 05:34 PM

Да ви представя Хиро,той живее в Александрия

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4027 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2014 - 12:19 PM

НАМЕРЕНА АКИТА ИНУ!!!!!!!!!!!

https://www.facebook...&type=1&theater

Кучето е младо - на около 2 години, няма чип. В момента се гледа от ветеринарен лекар, който се е влюбил в него. Много контактно и с хубав характер. Има проблем със задните крака - в момента е на антибиотик. Ако причината е аналната жлеза би трябвало в близките 24 часа да има подобрение. Възможно е да е изхвърлено.....Има желаещи за осиновяване, вклюбително и от лекуващия ветеринар.
Пожелавам и да е здрава красавицата и да има хубав живот от тук насетне.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4028 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2014 - 07:36 PM

Здравей, Маги!

Мненията по отношение агресивността на акита са многозначителни, защото голяма част от нрава на кучето впоследствие зависи от ВОДАЧА.
Едно е ясно и предопределено при акитата (говоря за японската) - кучето САМО си определя човека, който му е най-любим и с най-голяма тежест в решенията. Моят Хачи е на 4 години. Дала съм мило и драго за него (като изключим и това, че съм склонна да го умъртвя), умира за мен, но аз за него съм чист ЛУНАПАРК. Детето просто иска да си играе с мен, дори след толкова години.
Като собственик на едра порода куче, се обърнах към треньори, за да мога да го овладявам. ОБАЧЕ ТОВА НЕ Е НЕМСКА ОВЧАРКА! Слуша ме, не мога да си кривя душата, ама СКРОМНО МЕ СЛУША! Общо взето си прави каквото си иска. И това е факторът, който трябва да отчетете! Независимо от любовта с която го гледате, и от разбирателството, което цари, АКИТА е ЯРОСТНА, ХЛАДНОКРЪВНА и ЖЕСТОКА порода. Те са ловци и хапват ВСИЧКО дребно за закуска. Определено АГРЕСИВНИ, независимо от начина на гледане. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНИ, като малки са като плюшени играчки, но не се подвеждай по това. Липсва ми времето, когато можех да му мия краката в мивката...Имам "добро" куче...както казват треньорите, животните винаги трябва да се поощряват, когато правят нещо, което на теб ти изнася. Но когато правят обратното....Не искам да те разочаровам, или да те разубеждавам да си вземеш АКИТА, но, както моя треньор каза: ТОВА Е СЕРИОЗНО КУЧЕ И СЕ ИСКА ЗДРАВА РЪКА И ЗДРАВА ПСИХИКА! За да си водач на това куче трябва да си ЖЕНАТА-МЪЖ. Да не ти пука, да си спокойна, уравновесена и човекът, който АКИТАТА ще избере сама. Много трудни животни са, това е!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4029 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2014 - 08:10 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 03 January 2014 - 12:19 PM, написа:

НАМЕРЕНА АКИТА ИНУ!!!!!!!!!!!

https://www.facebook...&type=1&theater

Кучето е младо - на около 2 години, няма чип. В момента се гледа от ветеринарен лекар, който се е влюбил в него. Много контактно и с хубав характер. Има проблем със задните крака - в момента е на антибиотик. Ако причината е аналната жлеза би трябвало в близките 24 часа да има подобрение. Възможно е да е изхвърлено.....Има желаещи за осиновяване, вклюбително и от лекуващия ветеринар.
Пожелавам и да е здрава красавицата и да има хубав живот от тук насетне.

Здравей, мило Пете, страницата, която си публикувала вече не е активна (може би защото аз се включвам с цял век закъснение?!, знам ли, сигурно, но няма значение)
Искам БЕЗКРАЙНО ДА ТИ БЛАГОДАРЯ за твоята помощ, за това че изцяло се отдаде на моя Хачи и реши косвено проблема му с твоят развъдник и твоята асистенция! Ти си един ВЕЛИК и ВСЕОТДАЕН стопанин за любимците си, ВЕЛИК и ПОМАГАЩ човек на всички останали собственици на акита! Да те има дълго време, поколенията ти в развъдника да се множат и да си все така лъчезарна и любвеобилна! Обичам те, Петенце! Ти за мен си закон!:rc_036:От много малкото хора, които страшно много уважавам и харесвам!
User's Signature

Качена снимка

#4030 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 January 2014 - 02:38 PM

Леле, колко много случки са се селучили докато ние спим :ud_009: Буквално. По цял ден. Навсякъде... Някой има ли информация Кили как е? :( Първата ми мисъл като отворих този форум беше той... Дано всичко е наред :))

При нас няма нищо ново, буквално :) Хаченцето продължава да си мрази ВСЯКАКВИ кучета (онзи ден се злобеше на 4 месечен лабрадор, wtf?) Котките си ги обича и това си е :ab_041: Продължавам да не го пускам без каишка, защото не се връща. Онзи ден даже баща ми го изпуснал пред блока и той си перкал като пич по улицата :D

Това е от Нова Година. Любимото му място е на плажа :) Голям кеф!
Качена снимка
Приятелство :)
Качена снимка
На вилата :)
Качена снимка

Интересното е, че не се разгонва или поне няма признаци. Не скача на хората по краката, нито пък по кучета. :ud_009:

Хора, обичайте си кучетата и стига с тези дребни заяждания. В крайна сметка това, което ни обединява са кучетата ни. Обичайте ги и им се радвайте докато ги има :wub: Моят бебок няма да го коментирам. Той е най-прекрасното същество за мен, без родословие, без да изглежда точно перфектната акита, без да иска да ми върне топката и с една торбичка :) :wub:

#4031 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2014 - 05:11 PM

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Мартинче, разсмя ме .....та котките си обича Хаченцето и това е то :ab_041: Сладур :wub: Моите и котките не обичат. В неделя имаше спасителна акиция в двора ми - едно съседско коте се беше качило на огромния орех и не смее да слезе. Три дни е седяло на ореха горкото, но го свалихме с триста зора....
Относно разгонването на Хаченцето - мъжките не се разгонват :smile: само женските.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4032 Потребителят е офлайн   Lalov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 January 2014 - 09:11 PM

ДВАНАДЕСЕТ МОЛБИ НА ЕДНО КУЧЕ

1.Моят живот трае от 10 до 15 години.Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга.Помисли за това преди да ме вземеш.
2.Обичаи ме такова,каквото съм,защото ти си ме избрал.Аз нямам възможност да избирам приятелите и господарите си.
3.Дай ми време да разбера какво искаш от мен,когато ме възпитаваш.
4.Обичаш ли ме,аз живея от твоята любов.
5.Недей да ми се сърдиш и наказваш.Ти работиш,имаш приятели и развлечения,а аз имам само теб.
6.Говори ми.Може би си мислиш,че не те разбирам,но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7.Не зная какво е отмъщение,но знай,че аз не забравям как постъпват с мен.
8.Помисли преди да ме удариш,защото аз мога да те ухапя.Въпреки че няма да го направя.
9.Не ме вземай като играчка,докато съм малко и сладко кутре, а като порасна да ме изхвърлиш,защото моята любов към теб не зависи от възрастта ми.
10.Грижи се за мен като остарея,остана без зъби,оглушея,ослепея.Ако много страдам изпрати ме ти, да си ида достойно от живота
11.Не казвай ''Аз не мога да направя това''.С теб всичко ми е леко.Нека това бъде твоята отплата,за моята вярност и нашата красива младост
12.Когато вече ме няма,недей да тъгуваш,а си вземи друго куче,и го обичай така,както си обичал мен

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4033 Потребителят е офлайн   tenisha Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 January 2014 - 07:51 PM

Показване на мнениетоLalov, в 22 January 2014 - 09:11 PM, написа:

ДВАНАДЕСЕТ МОЛБИ НА ЕДНО КУЧЕ

1.Моят живот трае от 10 до 15 години.Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга.Помисли за това преди да ме вземеш.
2.Обичаи ме такова,каквото съм,защото ти си ме избрал.Аз нямам възможност да избирам приятелите и господарите си.
3.Дай ми време да разбера какво искаш от мен,когато ме възпитаваш.
4.Обичаш ли ме,аз живея от твоята любов.
5.Недей да ми се сърдиш и наказваш.Ти работиш,имаш приятели и развлечения,а аз имам само теб.
6.Говори ми.Може би си мислиш,че не те разбирам,но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7.Не зная какво е отмъщение,но знай,че аз не забравям как постъпват с мен.
8.Помисли преди да ме удариш,защото аз мога да те ухапя.Въпреки че няма да го направя.
9.Не ме вземай като играчка,докато съм малко и сладко кутре, а като порасна да ме изхвърлиш,защото моята любов към теб не зависи от възрастта ми.
10.Грижи се за мен като остарея,остана без зъби,оглушея,ослепея.Ако много страдам изпрати ме ти, да си ида достойно от живота
11.Не казвай ''Аз не мога да направя това''.С теб всичко ми е леко.Нека това бъде твоята отплата,за моята вярност и нашата красива младост
12.Когато вече ме няма,недей да тъгуваш,а си вземи друго куче,и го обичай така,както си обичал мен

Това 12-тото най-много ме жегна...
User's Signature

Качена снимка

#4034 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 01:10 PM

Показване на мнениетоMartinaV, в 21 January 2014 - 02:38 PM, написа:

Леле, колко много случки са се селучили докато ние спим :ud_009: Буквално. По цял ден. Навсякъде... Някой има ли информация Кили как е? :( Първата ми мисъл като отворих този форум беше той... Дано всичко е наред :))

При нас няма нищо ново, буквално :) Хаченцето продължава да си мрази ВСЯКАКВИ кучета (онзи ден се злобеше на 4 месечен лабрадор, wtf?) Котките си ги обича и това си е :ab_041: Продължавам да не го пускам без каишка, защото не се връща. Онзи ден даже баща ми го изпуснал пред блока и той си перкал като пич по улицата :D

Това е от Нова Година. Любимото му място е на плажа :) Голям кеф!

Приятелство :)

На вилата :)

Интересното е, че не се разгонва или поне няма признаци. Не скача на хората по краката, нито пък по кучета. :ud_009:

Хора, обичайте си кучетата и стига с тези дребни заяждания. В крайна сметка това, което ни обединява са кучетата ни. Обичайте ги и им се радвайте докато ги има :wub: Моят бебок няма да го коментирам. Той е най-прекрасното същество за мен, без родословие, без да изглежда точно перфектната акита, без да иска да ми върне топката и с една торбичка :) :wub:

Маринче, къде се затри!???!!! Много липсваше в тоз форум! А и на живо!
Уби ме снимката с котката. Направо. Но иначе като гледам твоя Хачко, все едно гледам моя...мъх, едно към едно почти...като се има предвид разликата само и единствено в собствениците. Да ти е живо и здраво Хачкото! Да си го гледате с удоволствие (защото когато ти изпитваш удоволствие, и той го изпитва, това е факт) Както разбирам не сте вече в Софето...или бъркам? Кили се беше оправил и то на добро ниво, но отдавна не са писали какво се случва. И на мен ми липсва Кили, защото е същият като твоя Хачко и моя Ачо-Смукачо. Липсвате ми, хора! Обичам да си говоря с вас тук, защото споделяте проблемите на любимците си, а не дрязгите форума с простотии.:rc_036: Благодаря ви, за което! Моят Хачи още не е "онождал" женска. И като му знам агресивността АЗ съм на мнение, че не трябва да го прави. Тъй като не е "скопен", допълнителните хормони, ще му дойдат в повече на агресията. Какво имам предвид: Ами в момента има разгонени женски, има сняг, той непрекъснато иска да е навън, във всяка кучешка следа души по 5 минути, което е изнервящо, но той си има ищаха, но е само това. Само че съм сигурна в едно - ако го пусна на кучка, ще стане 100 пъти по-агресивен от нормалното впоследствие. Защото едно е да усещаш хормоните, друго е да ги усещаш след като си ги вкусил...Знам ли, дайте съвети... Докторът, дето ни извади осила ме попита дали е "скопен"...Божее, след като разказах за агресията му, всеки ме пита защо не съм го свършила това....Ми знам ли, може би мъж е по-добре да отговори на това, въпреки че знам и разбирам какви са потребностите, склонностите, реакциите и отношението. Сега моят Хачи е ужасно агресивен, защото колкото е красив, толкова е страхлив. Представям си, ако опита женска, освен че е колкото красив и страхлив, ще стане и толкова мъжкар. Ужасно!:eg_033: По-интересното е, че налита на едри породи. Малките вече ги преодоля.... Много го обичам! Но ми се искаше той да ме обича на 1/10 от това.:ab_041: Целувам ви, и естествено, чакаме пост от Кили! Трябва да ни информирате какво се случва с него! Как е, снимки,това-онова. Загубиха се много от членовете на форума, щот на хората просто не им стига време да влязат и да пишат, да публикуват снимчици...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#4035 Потребителят е офлайн   Маги --- Икона

Публикувано: 01 February 2014 - 04:43 PM

Ето я нашата Ашли, вече е на два месеца и десетина дни. За сега е много послушна и много лакома. С нетърпение чакаме последната ваксина, за да можем да се разхождаме. :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4036 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 02 February 2014 - 01:52 PM

Здравейте! Ето и малко снимки на нашето пораснало момиче Рия! Тя вече е на 14месеца изглежда уникално ! :wub: :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4037 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2014 - 11:52 AM

Добре дошли на всички нови, малки красавци и на всички "стари муцуни" :smile: Нека да "го вдигна" по темата :ab_041:
Малко пишете напоследък?!?! Защо така? Иначе се чете ....чете....и то много. Пишат ми собствениците на моите кучета - това е добре! Колкото повече информация, толкова по-добре. Много хара потенциални собственици на акити ми се обаждат и се виждаме! Благодаря на всички за доверието :wd_043:

Относно кастрацията съм чувала, че се отразявала добре на агресивните кучета т.е. ставали по спокойни! Но все пак нямам личен опит и не съм на 100% сигурна. За Химата все още обмислям дали да я кастрирам - стана красива, здрава, хубава .....американка :ab_041: Тича като бясна, бие се като лъв - луда работа :ra_180:
Всички кучета са добре - красиви, здрави и обичани :wub: Новото попълнение Мару вече е по-голям от едногодишните женски :dog: За сега има много хубав характер - обича хората и другите кучета. Не мога да му се нарадвам :hb_027: Наслаждавам им се на всички всеки Божи ден - щастлива съм :ha_081:

И за да съм аз и вие в крак с новото ще ви представя типаж акита от последните изложби в Япония на един стар и много уважаван селекционер :vb_024: Обичам дълги краска и бърз ум :ab_041: Не е шега....само, че става въпрос за мъже :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4038 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 04 February 2014 - 08:19 AM

Исках да ви запозная и с GENKUME AKITA TSUTSUI KENSHA :md_064: Уникална акита в която съм влюбвна и много се радвам че успях да се снимам с нея! :af_089: Тази година Генке стана първа на Акохо феста в Япония! Щастлива съм че живее е България и е собственост на моя колежка Галина от развъдник Хачимантай! :wub: :wub: :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4039 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2014 - 10:38 AM

Ооооо....да....Иве, видях я на изложбата - има много хубава глава и козина, но ми направи впечатление (разминавайки се с мойта "кобилкова тигрица" Мара :ab_041: ), че Мара е по-висока от нея с 10-на сантиметра :ab_041:
Всички селекционери са наясно кои са най-добрите кръвни линии в Япония на тигровите акити :smile: Това не е тайна за никой който се интересесува и обича тигрите :tb_195: Двете най-добри "проводници" са в Европа Seihoh Go Miyagi Fujiwara /Испания/ и Unshou Go Kanzakiya Kensha /Унгария/. За съжаление и двамата вече са в пенсионна възраст :ab_041:
Радвам се че успях да си купя една от тези добри кръвни линий в лицето на Мара :wub: която при добро заплождане ще ми ражда едни от най-добрите мъжки тигри :wub:

Ето ти тези две линии за които говоря :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4040 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2014 - 10:53 AM

И само да допълня, че развъдник Хачимантай имат много хубаво мъжко куче /тигрово/, което видях на изложбата в Албена. Кучето е със страхотно родословие, но нещо не виждам хубави негови снимки. Ето за това говоря : http://www.akitapedi...ls.php?id=72212
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204