MartinaV, в 21 January 2014 - 02:38 PM, написа:
Леле, колко много случки са се селучили докато ние спим

Буквално. По цял ден. Навсякъде... Някой има ли информация Кили как е? :( Първата ми мисъл като отворих този форум беше той... Дано всичко е наред :))
При нас няма нищо ново, буквално :) Хаченцето продължава да си мрази ВСЯКАКВИ кучета (онзи ден се злобеше на 4 месечен лабрадор, wtf?) Котките си ги обича и това си е

Продължавам да не го пускам без каишка, защото не се връща. Онзи ден даже баща ми го изпуснал пред блока и той си перкал като пич по улицата :D
Това е от Нова Година. Любимото му място е на плажа :) Голям кеф!
Приятелство :)
На вилата :)
Интересното е, че не се разгонва или поне няма признаци. Не скача на хората по краката, нито пък по кучета.
Хора, обичайте си кучетата и стига с тези дребни заяждания. В крайна сметка това, което ни обединява са кучетата ни. Обичайте ги и им се радвайте докато ги има

Моят бебок няма да го коментирам. Той е най-прекрасното същество за мен, без родословие, без да изглежда точно перфектната акита, без да иска да ми върне топката и с една торбичка :)

Маринче, къде се затри!???!!! Много липсваше в тоз форум! А и на живо!
Уби ме снимката с котката. Направо. Но иначе като гледам твоя Хачко, все едно гледам моя...мъх, едно към едно почти...като се има предвид разликата само и единствено в собствениците. Да ти е живо и здраво Хачкото! Да си го гледате с удоволствие (защото когато ти изпитваш удоволствие, и той го изпитва, това е факт) Както разбирам не сте вече в Софето...или бъркам? Кили се беше оправил и то на добро ниво, но отдавна не са писали какво се случва. И на мен ми липсва Кили, защото е същият като твоя Хачко и моя Ачо-Смукачо. Липсвате ми, хора! Обичам да си говоря с вас тук, защото споделяте проблемите на любимците си, а не дрязгите форума с простотии.

Благодаря ви, за което! Моят Хачи още не е "онождал" женска. И като му знам агресивността АЗ съм на мнение, че не трябва да го прави. Тъй като не е "скопен", допълнителните хормони, ще му дойдат в повече на агресията. Какво имам предвид: Ами в момента има разгонени женски, има сняг, той непрекъснато иска да е навън, във всяка кучешка следа души по 5 минути, което е изнервящо, но той си има ищаха, но е само това. Само че съм сигурна в едно - ако го пусна на кучка, ще стане 100 пъти по-агресивен от нормалното впоследствие. Защото едно е да усещаш хормоните, друго е да ги усещаш след като си ги вкусил...Знам ли, дайте съвети... Докторът, дето ни извади осила ме попита дали е "скопен"...Божее, след като разказах за агресията му, всеки ме пита защо не съм го свършила това....Ми знам ли, може би мъж е по-добре да отговори на това, въпреки че знам и разбирам какви са потребностите, склонностите, реакциите и отношението. Сега моят Хачи е ужасно агресивен, защото колкото е красив, толкова е страхлив. Представям си, ако опита женска, освен че е колкото красив и страхлив, ще стане и толкова мъжкар. Ужасно!

По-интересното е, че налита на едри породи. Малките вече ги преодоля.... Много го обичам! Но ми се искаше той да ме обича на 1/10 от това.

Целувам ви, и естествено, чакаме пост от Кили! Трябва да ни информирате какво се случва с него! Как е, снимки,това-онова. Загубиха се много от членовете на форума, щот на хората просто не им стига време да влязат и да пишат, да публикуват снимчици...