Нещо си се объркала Златина - нищо няма да пиша повече защото просто не ме интересувате. Аз приключих с развъдната си дейност в БРФК. Каквото имаше да науча - научих!!! Няма да изпадам на нивото ти да публикувам факти от фалшивия ми профил във фейсбук как членове от УС на клуба предлагат кучета за 500 лева без родословие. Ти си с голям опит в развъждането и много добре знаеш за какво става въпрос....Само, че зад вас винаги е стояла институция като БРФК, която ви е защитавала и ви е позволявала да правите каквото си искате. Кой упражнява контрол върху вас? Кой ?
Да ти кажа ли кой ? Единствено личната ви съвест..........
Защото намесваш Галина в цялата ситуация?!?!?! Да, председатели са Клуба, но все пак и те трябва да се съобразяват с Вас и БРФК разбира се.....
Не ми харесва този Клуб и точка - КРАЙ!!!! Драми няма.....
За каква реалност говориш точно ти?!?!? Как не те е СРАМ!!!!!!!!!!!!!!! Заплоди ли твой родословен мъжкар за 400лева с неродословна женска пред хора...Не ми принуждавай да омаскаравям - не ми е това целта.
Ти, ако не знаеш за толкова години развъдна дейност, аз да ти кажа
РАЗВЪЖДАНЕТО МОЕТО МОМИЧЕ МОЖЕ ДА Е И КОМПРОМИС В ОПРЕДЕЛЕНА СИТУАЦИЯ, НО РАЗВЪЖДАНЕТО И ПРЕДИ ВСИЧКО МОРАЛ И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.
Моят имидж не го градя тук в един малък форум - тук просто информирам и коментирам! А хората не пишат, защото нивото във форума не е това което беше

Къде ти преди време ще се пише тук за линии, за селекционери, за равъждане...

Пък и вече има много други форми на комуникация....
Я слез на земята и си помисли къде ще бъдеш, ако институцията БРФК не седи зад теб.
А сега едно уточнение за проблемите на Дай от Испания :
Испанският селекционер, който го познават всички "що за стока е" може да си пише каквото иска за да не върне парите, които ни дължи. Но фактите са си факти!!! Кучето е върнато в Испания с двойни сертификати от най-добрите клиники в БГ - "Централна Ветеринарна Клиника" и "Клиника Нова" Парите не е върнал......дали сте му срок до края на месеца, ако не ги върне ще му се срине имиджа в цял свят. В Испания го знаят.....Имаме цялта документация и банкови преводи - всичко

направени са и консултации с адвокат.
Относно условията на отглеждане на нашите кучета, мога спокойно да ви поканя да видите къде се отглеждат. Аз съм пускала снимки тук - между другото снимки на вашите развъдници не съм виждала?!?! Защо така?!?!?
Условията ни на отглеждане не може да се сравняват по нищо с испанският селекционер.
Samurai-brodnik - познаваме се лично, но не се познаваме добре
Най-добре е да оставим на времето това, което предстои да се случи

Дали ще членувам в Събрия или Македония или в Полша е все тая....кой, как и по какъв начин избира начина си на работа е единствено негов проблем
Новатори в живота винаги има
Поздрави на всички и хубав ден!