I - част - Мару, Мара и Ками
Акита
Публикувано: 07 July 2014 - 03:58 PM
I - част - Мару, Мара и Ками

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 08 July 2014 - 08:56 AM
I I - част Минори и Хару

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 09 July 2014 - 09:27 AM
Бъди жив и здрав

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 09 July 2014 - 09:32 AM
I I I - част - Кими, Йоша и Хачи

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 09 July 2014 - 02:34 PM
Петя Кръстева, в 09 July 2014 - 07:27 AM, написа:
Бъди жив и здрав
Честит рожден ден на Мару. Да Ви е жив и здрав, и много хубави моменти заедно Ви пожелавам. Много целувки на момчето.

gogin
Публикувано: 10 July 2014 - 11:46 AM
По време на фотосесията постоянно преминаваше по снимачната площадка точно когато не трябва

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 12 July 2014 - 06:51 AM
Ками ражда до 3 часа - родиха се цяла сурия едри, хубави бебета
Подробности по-късно

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 12 July 2014 - 09:55 PM
На 11-12.07.2014г се родиха много красиви бебета от връзката на Ками и Хару
За сега не мога да обявя свободни бебета, тъй като съм в процес на потвърждение на предварителни заявки
Ето и родословията : http://www.akitapedi...ls.php?id=72757 http://www.akitapedi...ls.php?id=72487

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 16 July 2014 - 10:02 AM

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 16 July 2014 - 11:28 AM
от Гръцката Федерация ми се обадиха с молба да внеса малко яснота относно проблема, който имахме с Г-н Форноза от Испания, тъй като имало и много други оплаквания и измами от него.
На вниманието на председателите на Клуба за акита в България : Г-н Форноза не ни е върнал дължимата сума на обща стойност 2000евро!!!
Ето последната кореспонденция с него, след което бяхме блокирани от всички профили
The dog Dai - you will never sell and will stay forever your home pet. So please be so kind to refund my money. I need them urgent. Cant wait for you forever. I waited enough.
Jesús Fornoza
7/11, 8:47pm
Jesús Fornoza
Dai not is a pet he is a great dog !!! He will be a great producer same of your father or your brother Bura! The money ? Maybe when Dai sell ! If you or your friends continue send me mails posted in my group or talk about me or my kennel public way or private way dont come back never
Jesús Fornoza
7/11, 8:47pm
Jesús Fornoza
Dont send more mails i said to you
Dont matter nothing of you or your problems plans or requeriments
You think best before of trated any of my dogs in this way and insult me public i dont nothing more to talk
You can be compensated with kirinhime
т.е. да си компенсираме загубите с хубавото куче, което купихме от него преди време!
Пиша всичко това по тяхна молба!
Поздрави и хубав ден
P.S. Каква научих от цялата тази "одисея"
1. Получихме много лични съобщения, но....."лични"
2. Масово имат проблеми със зъбите на акитите си например, но никой не излиза и не говори за това открито. Линиите с недостатъци се знаят, но се развъждат....
3. Всички се пазят от такива скандали, защото няма селекционер, който да развъжда само здрави кучета без недостатъци. Т.е. всички са в "кюпа"
Един селекционер от Австрия ми писа след като разбра, че на всичкото отгоре се отказвам от членство в клуба в България
Написа следното : "Аз от много време искам да сменя клуба си, но имам задръжки - страх ме е....а вие имате "топки" за разлика от много други"
Благодаря.....

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 18 July 2014 - 10:01 AM
Имари е дъщеря на великият Unshou Go Kanzakiya Kensha (Japan), който е един от на най-добрите тигриви акити. Негови поколения и в момента са по световните рингове.
Имари е грациозна кучка с много качества
Имари роди много хубави тигрови бебета, които ще ви представя скоро

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 19 July 2014 - 03:22 PM
TOP brindle dogs
http://www.akitapedi...ls.php?id=73529
http://www.akitapedi...ls.php?id=72757
2 момчета и 3 момичета различни, много красиви и интересни тигри
За съжаление не можем да отговорим на всички заявки за мъжки бебета от тази връзка, защото мъжете са само двама
Очаквайте още предстоящи, хубави кучила от нас....Определено има с какво да ви изненадвам и в бъдеще - и то не само с кучила и не само с "топки"
P.S. И отново да добавя - бебетата ще са с FCI родословия. Всеки момент очаквам да излезе новото запазено име на развъдника, който ще е с подобно име. Както знаете за тази процедура са необходими около 2 месеца, които изтекоха...Името на БГ развъдника няма да се закрива на този етап - знам, че отново ще го използвам след време
Не съм "конфликтна личност" както ме обвинявате и плюете. Клуб се създава от хора с взаимни интереси, освен това всеки един член е значим по своему и за всеки член трябва да се воюва, защото са малко хората, които могат да обединяват и вдъхновяват....
Както всички знаем кинологията е средство за печелене на пари от любимците ни, а на мен винаги парите са ми били прекалено малък стимул

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 19 July 2014 - 06:41 PM
Петя Кръстева, в 19 July 2014 - 03:22 PM, написа:
Както всички знаем кинологията е средство за печелене на пари от любимците ни, а на мен винаги парите са ми били прекалено малък стимул
Ето това изказване е един път, нарочно го копирах до тук, защото човек който започва изречението с пари, значи мисли предимно за тях.
Ако за някои това е така, аз не смятам, че за 7 години, в които имам кучета съм спечелила НЕЩО материално от тях и това не ми е мото в отглеждането и развъждането. Но за сметка на това, в тях са вложени толкова много любов, енергия и притеснения, че на дали някога ще могат да се оценят материално. Всичките глупости които се изписват страница след страница тук, ме убеждават че акитата няма да успее да се развие добре на родна почва при такива сериозни и компетентни развъдчици. Дано да греша.
Може и да навляза в спор, но не смятам да отговарям, защото ценя времето си. Просто правя резюме на последните 100 страници в тази тема. Това, което се прави тук е, че потенциални кандидат стопани, които виждат тирадите и са с малко над средно ниво на интелигентност, се отказват да вземат куче от България/български развъдник и взимат кучета я от Сърбия, я от другаде, като за това имам личен пример.
Знам и разбирам, че за всяко едно нещо свързано с отглеждането на кучетата са хвърлени пари, които най-вероятно са събирани с пот. Знам, че е имало не една или две безсънни нощи. Знам, че цели кичури коса са побелявали от притеснение. Но не мога да приема, че в тази тема се говори само за ПАЗАР. Развъждането не е ПАЗАР, развъждането е с цеп подобряване на породата, от двама добри родители да се създаде по-добро поколение. В противен случай, аз не виждам разлика между един уж легитимен развъдчик, който мисли само за пари и пазари и потециалната борса за животни - без значение дали парите са 500 лв или 2000 евро.
В заключение, поздрав за тези, които не се вълнуват от българския пазар, испанци на име Хесус и разни клубове, а просто се радват на акитите си.
Публикувано: 24 July 2014 - 10:07 PM
аз пиша нещата такива каквито са и както ги усещам
Развъждането естествено е с цел подобряване качеството на породата, което е свързано и с ПАЗАРА
Пиша всичко това не да влизаме в конфликти отново
xael, в 19 July 2014 - 04:41 PM, написа:
Това за мен ли се отнася или за член на Клуб акита и шиба ину България ?!?!?! Кой е потенциална борса на животни?!?! Аз ли ?!?! Или някои друг, които запложда родословната си американска акити за 500 лева?!?! Да копирам ли разговора ми от фейсбук ?
P.S. за испанският селекционер уведомих именно защото хората се интересуват и някои от тях имаха не точна информация за случая.

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 24 July 2014 - 10:29 PM
Минори и Хачи - 5 момичета, 2 белички и 3 рижи
ето родословията на бебетата : http://www.akitapedi...2512&sire=72460
Йоша и Хару - 4 момичета, 2 рижи и 2 тигрови
Чакаме още едно раждане до дни
Скоро ще ви изненадам и с още нещо - много хубави бебета

Akita Bagatur Ken