Акита
Публикувано: 27 October 2007 - 11:55 AM
Когато се интересувах от породата преди да си взема моето кученце, като основен "недостатък" беше описана агресивността към кучета, особено от същия пол. А и наблюденията върху други акити е че обичат битките.
Разбира се могат да създават и приятелски връзки с други кучета, но трябва търпение и време.
Публикувано: 28 October 2007 - 10:51 AM
Явно Чико навлиза в пубертета вече ;D ;D :rolleyes:
Ние с Чери нямаме подобни проблеми. Играем много с всякакви кучета и непроявява никъква агресия(поне за сега ;)). Имаме 3 "битки" до момента, но те бяха продиктувани от нападения на други кучета и тя се защитаваше ;)
За напред не знам какво ни чака, но всички знаем, че Акита е куче със самочувствие и достойнство, което само по себе си означава, че няма как да няма някаква доза агресия. Това е моето мнение....ще поживеем и ще разберем.
П.С. nikita4 покажете Чико да го видим какъв хубавец е станал!!!!
Публикувано: 29 October 2007 - 10:55 AM
Като поотрасне още вече няма да има дори и 3 секунди за подушване!!!
Проблем голям са и котките,той става голям и неудържим, сутринта почти сдави една пред мен !!!Че котката няма шанс е очевидно,но като гледам следите от нокти около очите му се сещам за всички ослепени кучета след такава схватка!!!
Дори и да го наказвам,няма резултат,на първата секунда като ми види гърба е готов да скочи на друга котка.
Природа!!!

Мира
Публикувано: 29 October 2007 - 11:05 AM
Прикачени файлове
-
IMGP0382.JPG (120.34K)
Брой сваляния: 59 -
IMGP0382.JPG_thumb (84.75K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 29 October 2007 - 11:08 AM
Прикачени файлове
-
sassypups1.jpg (74.26K)
Брой сваляния: 51 -
sassypups1.jpg_thumb (45.03K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 30 October 2007 - 09:37 PM
Та така ние от април месец правим основен апартамент на жилището си . Беше доста труден период за цялото семейство , но сега семе доволни от това което направихме и сме щастиви след толкова неприатности защото пак всички сме заедно ... ВАШИ вече е на година и два месеца голиам "мъж" стана
п.п. Скоро и снимки :wub:
Публикувано: 30 October 2007 - 09:54 PM
Прикачени файлове
-
10-10.JPG (122.12K)
Брой сваляния: 57 -
10-10.JPG_thumb (38.86K)
Брой сваляния: 41 -
10-10.JPG_thumb (38.86K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 31 October 2007 - 07:47 AM
Ваши хубавеца ще го видим ли в събота на панаира?И изобщо кой ще ходи?Къде си Тайра?????? :'(
Публикувано: 31 October 2007 - 08:07 AM
Дори не знам, че в събота ще има изложба :samoubiec:
Какво ще кажете Пловдивските акити да се виждаме на културни сбирки в удобно за всички време? :yahoo:
Май ще трябва да си намерим място без много кучета - тоест само нашите, иначе кавалерите ще се правят на мъже ;D
Току виж сме популяризирали породата US акита и JP акита в Пловдив и станем българският център на акитите!!! Скоро ще ви изненадам с една снимка, която ще ви покаже, че в Пловдив има много стара традиция на почит към акита!!!!
А за момента се извинявам, че ремонтирам :mazohist:
Публикувано: 01 November 2007 - 09:51 AM
какви са тези целувки по трасето???
Ачико ще скъса синджира от ревност!
Тайра като му идвала вече на гости и той не си я дава .... :angry:
Иначе аз съм за организиране на някакво мероприятие за акити в Пловдив!
Малко ще си поиграят,малко ще се посбият - кучешки работи ;D
А какво и кога има в панаира?

Мира
Публикувано: 02 November 2007 - 09:27 PM
Цитат
Кучето ще остане в дома на една приятелка,ако някой си го търси ето телефони:0899100655-Мартина или ако този телефон не работи 0888302056-Денис
Дано кучето си намери стопаните. Crying or Very sad Кучето наистина е хубаво Wink
ot tuk

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com