Акита
Публикувано: 27 August 2008 - 06:09 PM
akita mojete da si vzemete ot BG ,no ne pomalko ot 1000lv,te sa skapi ku4eta moqta akita e majka i e na 1 godina i 8 meseca . kazva se Aris toi e prekrasen,ako imate vazmojnost pro4etete pove4e za tazi poroda strahotni ku4eta sa :yahoo: uspeh ako jelaete she vi dam koordinati she si pora4ate takav sladur no cenata e visoka.....tova moga da vi kaja
Публикувано: 30 August 2008 - 01:34 PM
Цитат
Цитат
Zdravete, ot 1 mesec si tarsq ku4ence. Taka 4e ako mojete da mi kajete ot kade moga ot BG da si vzema malko akita (ako moje da e pod 200lv)
може да е изпуснала третата '' 0 '' ;)
plam4eto93,породисто куче(особено японско)за под 200 лв няма да намериш,ако искаш дом.любимец вземи си от приют ;)
а акитите ви са супер сладки :wub: много се радвам,че има не малко фенове на породата в БГ,чe и още се въдят :->) :yahoo:

Публикувано: 25 September 2008 - 07:12 PM
Пу пу пък красиви кучета.
Аз да кажа за муцунката на АК-мадама на 4 години с родословие, но незнам от къде точно е :blink: милата сега има здравословни проблеми малко, но собствениците й се надяват след това да станат баба и дядо :blink: иначе живеят в София :blink:
пп. Казва се Лило :wub:
Аз да кажа за муцунката на АК-мадама на 4 години с родословие, но незнам от къде точно е :blink: милата сега има здравословни проблеми малко, но собствениците й се надяват след това да станат баба и дядо :blink: иначе живеят в София :blink:
пп. Казва се Лило :wub: