Акита
Публикувано: 24 November 2008 - 11:28 PM
Цитат
В района на Св. Троица е намерен кучо на около 1-1,5 год, вероятно Акита Ину. Хората, които са го намерили са много притеснени и искат бързо да го върнат или ако може някой да го гледа. Инфо на тел. 0883323297

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2008 - 01:04 PM
че има ли по хубава снимка от тази по нагоре до сергията с домати и др добре че има още добри хора на които им благодаря сьрдично та са прибрали скитника Рико че тия разгонени женски ще му изядат главата м/у другото има ли време в което мьжките да не са разгонени ;) :blink:
Публикувано: 26 November 2008 - 02:00 PM
Цитат
че има ли по хубава снимка от тази по нагоре до сергията с домати и др добре че има още добри хора на които им благодаря сьрдично та са прибрали скитника Рико че тия разгонени женски ще му изядат главата м/у другото има ли време в което мьжките да не са разгонени ;) :blink:
Те мъжките са си такива....кво да ти кажа.... ;)Нашият е същия бандит...

Мира
Публикувано: 05 December 2008 - 02:22 PM
Нашия избяга два пъти .....яко гонене падна - първия път го хванахме след като го блъсна едно такси, докато тичаше след една улична разгонена кучка ...а втория го намерихме в циганската махала пак с някаква съмнителна мацка....но това беше преди две години -сега е на 4 и е по-улегнал!!!
Дано го намерите -при нас беше чист късмет втория път! :(
Дано го намерите -при нас беше чист късмет втория път! :(

Мира
Публикувано: 05 December 2008 - 11:00 PM
с моия е по зле 1вия пьт кат избяга беше на 6 месеца и след 5.5 месеца си доиде сам а 2рия за които всички сигурно знаете е когато го бяха снимали на пазара незнам сигурно са му умрьзнали кокалите и е отишьл да си купи домати питам го но не иска да ми каже голям инат а сега незнам кьде да го тьрся