Акита
Публикувано: 16 February 2009 - 07:49 PM
Публикувано: 12 March 2009 - 04:06 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 07:24 PM
nikita4, в Mar 12 2009, 03:06 PM, написа:
рико никога не евил но го няма от 4 месеца и вече нямам надежда дали ще го намеря
Публикувано: 30 March 2009 - 10:47 AM
Samurai-brodnik, в Mar 25 2009, 07:42 AM, написа:
Цитат
А имат ли родословие?
Майката и бащата имат но бебетата не ^_^
Не ми се занимаваше с клубове федерации и др такива простотии
Бебетата са перфектни пък и не мисля че една хартия има значение едва ли ще ходят по наредени конкурси и изложби за чувал с храна и някой лев!
Не съжалявам че съм толкова крайна но това е моето виждане!

Мира
Публикувано: 30 March 2009 - 11:08 AM
mirs, в Jan 19 2009, 09:31 AM, написа:
За едно и сьщо куче ли става въпрос?Или майката е друга ?
Публикувано: 30 March 2009 - 12:32 PM
mirs, в Mar 30 2009, 11:47 AM, написа:
Цитат
А имат ли родословие?
Бебетата са перфектни пък и не мисля че една хартия има значение едва ли ще ходят по наредени конкурси и изложби за чувал с храна и някой лев!
Здравей !
Разбирам донякъде огорчението ви, но не сте прав да си го изкарвате на кучетата - те нямат нищо общо. Така нареченото от вас хартия е ТЕХЕН документ, а не ваш. За съжаление, вие, без да познавате правилника за развъждане на клуба, в който членувате сте се отрекли от тях - по развъден правилник за разплод се допускат и кучета с минимум две отлични експертни оценки от двама различни съдии, така че не е трябвало да ходите на изложби, които не харесвате или сте нямали възможност да посетите, за да имат малките родословия. Друг е въпроса къде, ако не на изложби да видим тази интересна порода ?
Да са ви живи и здрави бебоците, то това най важно и да случат на добри стопани. И ако го правите следващ път - моля ви, прочетете правилника на клуба, в който членувате. Така бебетата ви ще имат педигри и няма да се прекъсне родословие, водено десетки години заради човешка небрежност или нежелание. Кучетата ... те не са ви виновни, не трябва те да страдат заради човешките емоции.
Публикувано: 30 March 2009 - 01:27 PM
dog.bg, в Mar 30 2009, 11:32 AM, написа:
mirs, в Mar 30 2009, 11:47 AM, написа:
Цитат
А имат ли родословие?
Здравей !
Разбирам донякъде огорчението ви, но не сте прав да си го изкарвате на кучетата - те нямат нищо общо. Така нареченото от вас хартия е ТЕХЕН документ, а не ваш. За съжаление, вие, без да познавате правилника за развъждане на клуба, в който членувате сте се отрекли от тях - по развъден правилник за разплод се допускат и кучета с минимум две отлични експертни оценки от двама различни съдии, така че не е трябвало да ходите на изложби, които не харесвате или сте нямали възможност да посетите, за да имат малките родословия. Друг е въпроса къде, ако не на изложби да видим тази интересна порода ?
Да са ви живи и здрави бебоците, то това най важно и да случат на добри стопани. И ако го правите следващ път - моля ви, прочетете правилника на клуба, в който членувате. Така бебетата ви ще имат педигри и няма да се прекъсне родословие, водено десетки години заради човешка небрежност или нежелание. Кучетата ... те не са ви виновни, не трябва те да страдат заради човешките емоции.
Привет нещо не мога да разбера кое е точно техен документ!
Правилника го зная много добре и от опит знам че е безмислено -породата е съществувала и преди тези клубове и организации!
Много съм далече от мисълта че някое куче ще тръгне само да си вади родословие така че пак опираме до човешки емоции и в този случай суета за която се плаща
Колкото до човешката небрежност или нежелание -това е вашата гледна точка очевидно различна от моята!
Колкото до вината на кучетата и до страданието им - едва ли ще страдат от факта че нямат родословие -съмнявам се че ще схванат идеята !!!
Иначе благодаря за милото пожелание и аз се надявам да растат живи и здрави !
Поздрави Мира

Мира
Публикувано: 19 April 2009 - 12:45 PM
Mirs, да са ти живи и здрави малките срадури, мн са хубави.
Та имам няколко въпроса, надявам се да ми отговорите.
Моя Ник е страшно инатлив и своеволен, не мога да го пускам да се разхода без каишка, защото бяга ( e после се връща де, но е свършил куп бели). Вече изяде 3 кокошки, не знам дали е защото е още на 1год. и нещо, иначе не е агресивен към хора, напротив даже, обаче с тия кокошки :( Кажете какво да го правя, ще му дойде ли акъл или ...
Весели празници и поздрави

P.s пускам ви няколко негови снимки
Публикувано: 20 April 2009 - 07:00 AM
[color="#000000"][b] Здравейте на всичи и Христос Воскресе : )
обаче с тия кокошки :( Кажете какво да го правя, ще му дойде ли акъл или ...
Трудничко ще е ми се струва!!!

Весели празници и поздрави !!!
Публикувано: 23 April 2009 - 08:12 PM
Petq Pesheva, в Apr 20 2009, 07:48 AM, написа:

здравеите на всички виж това с кокошките незнам дали ще се оправи но за бягането маи надали ще се оправи моя избяга за 3 ти пьт и още по лошо е че този пьт се забави доста и все още се тьрси така че внимаваи