lilianas, в 07 October 2011 - 01:11 PM, написа:
korbac - това на колко ги взимат, мисля не е работа на крайния потребител... В крайна сметка - всеки си тегли чертата на тефтера и сам си изчислява как ще му е по-изгодно и удобно. Някой да знае на каква цена влиза млякото или сиренето в BILLA и Kaufland? Или в останалите магазини? Аз лично - не знам, и не искам да я знам, защото само ще хабя нерви...в размишления - ЗАЩО аджеба аз го купувам на ТАЗИ, а те го взимат на ОНАЗИ...

Несъм съгласен. Ми ако човек се интересува какво яде, случая - твоя пример, то тогава ще знае. Ако пък не, ще си купува растителни кашкавали и сирена, ще очаква качество, ама тц, и няма да задава вапросите - ама защо струва толкова, защо няма вкус на истинско и тн. Нервите няма как да не се хабят, щом има толкова много хора които живеят точно на гърба на хора които не се интересуват какво става около тях. В случая е важно цената на внесените кученца, защото в 90% от случаите те са от ферми, развъдчици гледащи ги само в клетки, мизерни условия, евтина храна, не се следи здравословно състояние. Те и затова са евтини. Качественото отглеждане на кучеТА изисква сериозни средства. Затова хора искащи да си вземете, гледайте, питайте, интересуваите се откъде идва кученцето, защото масово хората по обявите прекарват продават ОГРОМЕН брой кучета и за тях е важна печалбата, въпреки милите и сигурни приказки които ви говорят по телефона.