Акита
Публикувано: 27 October 2011 - 08:09 PM
Публикувано: 29 October 2011 - 06:46 PM
Вчера и ние бяхме при ветеринар, защото имаше гной на пилето. Проми го с калиев перманганат и му би някаква инжекция, да не се възпали още повече. Каза след четири дни да идем пак, да повторим процедурата, ама като го знам как "обича" иглите, голяма мъка ще е пак.

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)
Публикувано: 30 October 2011 - 10:00 PM
Публикувано: 31 October 2011 - 11:22 AM

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 01 November 2011 - 07:45 PM
Come_Closer, държа го вързан, защото имаме магазин, имаме и кът, в който идват хора да пият кафе. Сам се досещаш, че няма как по цял ден да тича нагоре-надолу, тъй като тях ги е страх от него. За това, по-горе казах, че "обстоятелствата са такива".

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)
Публикувано: 02 November 2011 - 01:46 AM
BAYO, в 01 November 2011 - 06:45 PM, написа:
Ами аз само попитах иначе както прецените... Ние днес бяхме при чичо доктор, мн послушен беше, всичко е ок за което съм много щастлив:)
Публикувано: 02 November 2011 - 09:19 PM

Shinkuu Go (Kokoa) & Kankuhomare
Всички с мама

мойто любимче

Benihana Go (Keiko) x Ibuki Go
Ще ги изям

Гордия татко Ибуки

А във фейсбук има още много сладурски снимки на мъниците ето линк за тези,които искат да им се порадват като мен линк
П.с. доколкото съм запозната няма свободни бебета.
Публикувано: 03 November 2011 - 11:00 AM

Ето малко снимки от развъдник KENSHA

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 November 2011 - 01:34 PM

Имам наблюдения върху породата,защото където и да отида на изложба в чужбина те са в нашия ринг и смело мога да кажа,че колкото и да печелят кучетата на Силвия не по малко печелят и други акити,В Австрия няколко пъти БОБ става мъжкар произведен от Hachimantai, Люксембург, Русия и Украйна също имат победи, като изобщо изключвам работата им тук в България. Има и добър интерес за заплождане на техните мъжкари но там вече не съм запозната какъв е резултата, единствено помогнах на мой много стар приятел от Кипър да заплоди на техен мъжкар,който между другото първата му регистрация на развъдника му е българска.
Аз лично смятам,че трябва по често да се показват снимки на истински японски акити бебета или голями за да може лека по лека на българина да му се набие в главата как наистина трябва да изглежда куче от тази прекрасна порода.

Публикувано: 03 November 2011 - 02:39 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 November 2011 - 09:57 PM

]Sorry, ама това което аз съм видяла от Хачимантай е Несебърката Риоко. Извини ме, Росита, но тя не е за изложба, или аз бъркам!!!

и ето го нашия в цял ръст: 35 кг и 62 см до холката...с любимото му шише Кучешка бира, което квичи...

Аз понеже нямам претенции да се боря с развъдниците, ама да ме простите за Хачимантай, само приказките и цифрите за кучетата му са голями!!!
BAYO бебсъна ти е страхотен!! Продължавай в същия дух и ще имаш едно прекрасно жувотинче да те радва!!! Относно възпалението - не мисля, че инжекции му е майката, на мен ми дадоха антибиотичен мехлем в спринцовка, който да впръсквам под препуциума.

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 November 2011 - 11:42 PM
всъщност ето му го целия ръст...божеее, абе аз си мисля, че върви хърбав...ама той май си е дългобедрест...
Ааа, и извинявай НортФейс, може ли снимки от тез победи на Хачимантай? Искам да се насладя просто. Защото нон-стоп чувам колко били феймъс и победители акитите, а впоследствие тук се говори за американки...Като гледам дори на английските изложби са все американки. Май само в Япония върви японската акита...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 04 November 2011 - 10:06 AM
Хайде на изложба на 13.11.2011год.

Лили, Хачи на втората снимка е много красив - каква грациозна стойка има само!?!?....

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 November 2011 - 11:08 AM
lilianas, в 04 November 2011 - 12:42 AM, написа:

всъщност ето му го целия ръст...божеее, абе аз си мисля, че върви хърбав...ама той май си е дългобедрест...
Ааа, и извинявай НортФейс, може ли снимки от тез победи на Хачимантай? Искам да се насладя просто. Защото нон-стоп чувам колко били феймъс и победители акитите, а впоследствие тук се говори за американки...Като гледам дори на английските изложби са все американки. Май само в Япония върви японската акита...

Просто замълчи вече ,че започна да си личи че ти е беден речника.Освен да иронизираш,да правиш забележки и да се оплакваш друго не знаеш.Много думи и никакъв смисъл.Като не те интересува развъдната дейност ,не коментирай,а снимки от изложби и победи има на сайтовете на всеки развъдник,включително и във фейсбук страниците им.И още нещо,ако този форум е само за изложбени екземляри ,ти какво правиш тук?Наясно си ,че както дългокосместите,така и клепоухите не стават за изложба.Пък и на каква изложба ще ходиш ти,като все обясняваш колко били високи таксите.Ако обичаш ,не ме цитирай в излиянията си!Аз също знам,че някои екземпляри тук във форума не са ЧИСТОПОРОДНИ и нямат родословие,но не го коментирам.А за агенцията Нети,че изкупува какви ли не и от къде ли не кучила сигурно ти е станало ясно вече!!!

Публикувано: 04 November 2011 - 11:38 AM
Публикувано: 04 November 2011 - 02:00 PM
стилм, в 04 November 2011 - 09:38 AM, написа:
Привет!!! Не виждам снимки на големи акити?!?! Иначе всички бебета са сладки .....В този район на Сърбия има няколко развъдници за японска акита!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 November 2011 - 08:59 PM
Едното му ухо е клепнало, струвами се дългокостмест и другото му ухо е прекалено голямо /като на Химера/, но има същите очи като на нейните, като на Риоко, Хечи, Арис, Хачи, Казуми, Киро....и всички, които сте тук!
Породите се запазват благодарение на труда на развъдчиците, а родословието е само един лист хартия доказващ определен произход......Това не е хич малко, но не прави кучетата по-специални и по-различни от останалите....
Хората сме много жестоки, комплексирани, алчни.......Тогава когато снобарството се изпречи на пътя ви - погледнете тези очи.....Хачико е чакал стопанина си, не заради родословието което е имал или нямал - чакал го е заради любовта и връзката изградена по между им! Това е най-важното! Спокойна вечер на всички!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева