Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#361 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 January 2013 - 09:33 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 07:29 PM, написа:

Дотук не видях твоите знания. Айде, оставай знания за питбула, ами аз никакви не видях до сега. Освен няма ред ноуз, няма ред ноуз! Струва ми се, че животното, което се съдържа във фамилното ти име схваща по-лесно от теб.

а,така да си дойдем на думата :ab_041: .заеби животното,което се съдържа в името ми,то определено е по схватливо от теб, отговори на ей това : Чудно ми е ,как знаете кое куче с друго такова, каква връзка има,като сте клуб от 5м.,пишете за племенна книга, е да де, от 5м., а преди?Нерон знаете ли от къде е ?Родители,прародители? Кучето какви гени носи?Здравословно състояние?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#362 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2013 - 09:34 PM

Показване на мнениетоPredatorX, в 31 January 2013 - 08:36 PM, написа:

Аз не знам защо още се хабите... както беше написал някой по-горе едно си баба знае едно си баба бае

П.П. Абе моята old familly red nose ли се води вие как мислите?

В този форум могат да те убедят, че твоето е black nose, как смееш да си показваш Питоподобното в този форум.

#363 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2013 - 09:34 PM

как да нямат значение буквите бре младеж, какви ги дрънкаш??????????????
Ти променяш формулата произволно, нямам намерение на такива като теб да им пиша - ще ми отговорят в твоя дух някоя неграмотна глупост от рода че така и те са прочели някъде нещо. Чети какво пишат учени по генетика, е не това което си попрехвърлил в гугъла, нали си председател, не се излагай с такава чудовищна неграмотност. Семинари по компетентност ще водиш все пак.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#364 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:36 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 09:33 PM, написа:

а,така да си дойдем на думата :ab_041: .заеби животното,което се съдържа в името ми,то определено е по схватливо от теб, отговори на ей това : Чудно ми е ,как знаете кое куче с друго такова, каква връзка има,като сте клуб от 5м.,пишете за племенна книга, е да де, от 5м., а преди?Нерон знаете ли от къде е ?Родители,прародители? Кучето какви гени носи?Здравословно състояние?

Всичко знаем, но няма смисъл да го показвам на теб, ти си непоправим случай, трябва да свикна да живея с тази мисъл, че и такива хора има, независимо от фамилията. Ти си точно като тези дето всеки ден ми казват е защо да не плодя с моята кучка, тя върви на бургия, страшно е гейм, нищо че малко са криви крачката.

#365 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:38 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 09:34 PM, написа:

как да нямат значение буквите бре младеж, какви ги дрънкаш??????????????
Ти променяш формулата произволно, нямам намерение на такива като теб да им пиша - ще ми отговорят в твоя дух някоя неграмотна глупост от рода че така и те са прочели някъде нещо. Чети какво пишат учени по генетика, е не това което си попрехвърлил в гугъла, нали си председател, не се излагай с такава чудовищна неграмотност. Семинари по компетентност ще водиш все пак.

Ами дадох ти адреса на университета дето са го писали, аз им се доверявам, ти ако имаш факти да ги обориш пиши им писмо. Какво се пениш.

#366 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:40 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 05:49 PM, написа:

Едно си баба бае,едно си знае :tb_195: Уважаеми,г-н Председателю в Бг сме пълни с питоподобни,не щем повече. :ea_103:
Не знам каква битка водите Вие и с кого?

Против тези, които купират уши и организират битки. Като за начало, защото с всички на веднъж не мога да се преборя.

#367 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 January 2013 - 09:43 PM

Показване на мнениетоdimo, в 31 January 2013 - 09:32 PM, написа:

Неграмотник, имаш ли представа какво означават минусите, които си поставил : "ay/-, B/b, D/-"?

User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#368 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:44 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 07:12 PM, написа:

Като знаем кой му е отговорника развъдна дейност и какви са му познанията и от къде му е кучето,какво да ни учудва!? То генетиката,знанието,опита не стават само с четене г-н. Председател. Та въпросните кучета дето ще се пръкнат са си породоподобни,не се знае дали ще са здрави,от към характер как ще бъдат,дали носят наследствени заболявания и те такива ми ти нещица.Да се моли само многоуважаемия Председател никога куче произведено от клуба му да не ми попада в ръцете,защото жална му майка и на него и на клубЪТ. :eg_033:
Чудно ми е ,как знаете кое куче с друго такова, каква връзка има,като сте клуб от 5м.,пишете за племенна книга, е да де, от 5м., а преди?Нерон знаете ли от къде е ?Родители,прародители? Кучето какви гени носи?Здравословно състояние/ дисплазия,бруцелоза, атаксия и т-н./ Какви постижения има кучето и къде?

Конярска , и ukc са почнали един ден от нулата и са почнали да водят племенни книги. И след като те допускат инбридинга, ако ние случайно объркаме някой прадядо, ще ни е простено. Погледни родословията на АСТ и тогава питай колко ще бъде инбридинга при нас. А какви са постеженията на Нерон ли. Е*е всички женски наред и непрощава :-)

#369 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 09:44 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 07:40 PM, написа:

Едно си баба бае,едно си знае :tb_195: Уважаеми,г-н Председателю в Бг сме пълни с питоподобни,не щем повече. :ea_103:

Против тези, които купират уши и организират битки. Като за начало, защото с всички на веднъж не мога да се преборя.

До тук добре, а натам?Казах ти и преди ок съм с цялата идея,проблема ми е ,че кучетата дето до вчера собствениците им ни питаха по форумите,а това каква порода е ? Купих го за 150лв,в момента едното е майка на твое клубно кучило.Ми сори,ама за кво развъждаш мелези? Що ни наводняш още повече?
User's Signature

#370 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2013 - 09:45 PM

Прочети няколко книги по генетика на окраски, посочих ти един автор, ти натъгъдъка нещо там в нета и вещаеш на хората, като от трибуна. Горките балами дето те следват... Не мога да повярвам на очите си.
User's Signature

#371 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:45 PM

Показване на мнениетоdimo, в 31 January 2013 - 09:43 PM, написа:

Неграмотник, имаш ли представа какво означават минусите, които си поставил : "ay/-, B/b, D/-"?

Това не са минуси а празни места, защото не сме анализирали втория алел, неграмотник си ти на степан Стаф

#372 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:47 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 09:44 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 07:40 PM, написа:

До тук добре, а натам?Казах ти и преди ок съм с цялата идея,проблема ми е ,че кучетата дето до вчера собствениците им ни питаха по форумите,а това каква порода е ? Купих го за 150лв,в момента едното е майка на твое клубно кучило.Ми сори,ама за кво развъждаш мелези? Що ни наводняш още повече?

Затова те каня и на семинара, за да ти покажа, какво ми е посланието.

#373 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 January 2013 - 09:48 PM

Неграмотнико, тези минуси или тирета се поставят когато НЯМА ЗНАЧЕНИЕ какъв е другия алел, тъй като първият е доминантен!
Затова няма "ay/-" !
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#374 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:50 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 09:45 PM, написа:

Прочети няколко книги по генетика на окраски, посочих ти един автор, ти натъгъдъка нещо там в нета и вещаеш на хората, като от трибуна. Горките балами дето те следват... Не мога да повярвам на очите си.

Посочвам ти двама професори S. M. Schmutz and T. G. Barriere, цитирах тяхна статия

#375 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:50 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 07:45 PM, написа:

Това не са минуси а празни места, защото не сме анализирали втория алел, неграмотник си ти на степан Стаф

Във всяка една формула празно място и минус значат нещо, както и големината на буквите. Например, A s-Е- не като a sa-Е-
Това са две различни окраски, за Бога.
User's Signature

#376 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:51 PM

Показване на мнениетоdimo, в 31 January 2013 - 09:48 PM, написа:

Неграмотнико, тези минуси или тирета се поставят когато НЯМА ЗНАЧЕНИЕ какъв е другия алел, тъй като първият е доминантен!
Затова няма "ay/-" !

напротив има, защото ако другия е рецесивен и имаш хетерозиготни родители, може да очакваш и рецесивно поколение. Законите на мендел 8 клас Биология Ako от Е/- и Е/- се родят e/e значи е имало и при двамата родители E/e

Или вие като въдите стафове, не правите прогноза на кучилото, и като се родят белички, айде пет клас, селекция му е майката на родословното развъждане.

#377 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:52 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 09:50 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 07:45 PM, написа:

Във всяка една формула празно място и минус значат нещо, както и големината на буквите. Например, A s-Е- не като a sa-Е-
Това са две различни окраски, за Бога.

е аз какво съм объркал неразбрах

#378 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:55 PM

Е кво не си разбрал, като ти казват че ау с малки букви няма, защото дори големината на буквите означава нещо. Например, при нас няма кучета сс формула, а ее. Не можеш да ги пишеш като Ее или Сс, защото в нашата порода просто няма такова животно, не разбираш ли? Нали претендираш че си баш майстор познавач, е как може да пренебрегваш подобни неща?
User's Signature

#379 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 09:57 PM

Бе, нали Нерон е*е всичко наред,кво му пука на тапира :tb_195:
User's Signature

#380 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 09:59 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 09:55 PM, написа:

Е кво не си разбрал, като ти казват че ау с малки букви няма, защото дори големината на буквите означава нещо. Например, при нас няма кучета сс формула, а ее. Не можеш да ги пишеш като Ее или Сс, защото в нашата порода просто няма такова животно, не разбираш ли? Нали претендираш че си баш майстор познавач, е как може да пренебрегваш подобни неща?

Абе за мен правилното е както са го написали професорите, защото е информация от първа ръка, ти какви книги четеш си е твоя работа. Може и на жълт труд да вярваш се ми е тая

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни