БашПъК, в 31 January 2013 - 08:35 PM, написа:
Furia_S, в 31 January 2013 - 10:33 PM, написа:
koniarska, в 31 January 2013 - 08:30 PM, написа:
Къде пък стафовете набърка сега? ООО,ама ти мислиш,че забрана на породи е само на една порода
Ох, простичко момче си,аре със здраве и спри да ни заливаш и без това препълнения пазар с мелези.
Точно така си мисли наивник неграмотен. Аз като четох предложен за забрана списък на породите в Русия чак за главата се хванах, то не бяха питове, то не бяха стафове, алабай, кавказец, рот, дори турски кангал са набъркали вътре май, сега не знам дали са го приели този списък но към 20 породи имаше вътре, пит и стаф водеха челната петорка.
И в Германия я водят и затова, ти казах че моето положение с Пит и терапи дог е много деликатно, аз не мога да пиша във вестника, терапирам с питбул, ама ти не го разбра това и почна да се заяждаш с дипломи.
Ти самия каза че кучето ти е само на 1 година 4 месеца. НЕ ЛЪЖИ хората. НЯМА на тази възраст дипломиран терапевт. Там че то облизва някоя страхлива бабичка не ме изненадва, питове са страхотно лоялни към хората, само че това не прави твоето животно терапевт. На краставичар краставици ще продава той. На поляната имаме една ротвайлерка, на 1 година и 5 месеца, също облизва всеки срещнат с радост, и тя ли тогава терапевт, така ли?
Идея си нямаш как се възпитава куче терапевт. Особено що е то работа с хора с фобии, което е недопустимо без съвместна работа с психолог и психиатър. Айде отивай да ги лъжиш будалите във фейса, тук не сме с първото си куче и имаме друга представа за клубна работа. Уж обеща за последно да си тук.