Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#241 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 January 2013 - 11:23 AM

Навар,
Разбирам че ти е писнало, повярвай ми, и аз не исках да участвам в клубна дейност, докато простичко не ме попитаха:
- А кой да работи тогава? Стига се лигави, няма хора, разбери бе жена.
Вярно е че тъпи плюнки по адрес на клубове на моменти идват вповече, но коя е алтернативата? Алтернативата е да седнеми да чакаме ей такива младежи да лъжат хората че кучетата им са терапевти, щото облизало някаква бабичка и че работят с хората с канис-фобии. То колко му трябва на обикновен човек? Ще се хване на помпозните лъжи, много знае той че за куче от такова естество си требе диплома.
Не мисля че ако се оформи клуб под егидата на алтернативна организация, която признава породата, някой ще е против. ФЦИ не е единствена организация на света, и не бих критикувала хора от други организации, наистина, всички сме заинтересувани в едно и същото нещо - повишение на кинологическа култура и грамотно развъждане. Имам приятели членуващи в СКОР, например, алтернативна организация на РКФ. И не се плюем, гледаме си кучета, важното е да не се правят глупости във вреда на породата.

За съжаление все още не е измислена друга система освен клуб за да се развива и да се запази една порода. Просто няма начин, уви... И на мен не ми харесва, ама друг начин няма. :rc_036:
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#242 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 19 January 2013 - 11:24 AM

Изказвате се за нашият клуб сякаш ние сме като повечето. Още не сме се оакали, а тава времето ще покажа.Е, и ние си имаме една черна овца, ма то и без такива не може.То където се вика - Цирка е пълен, имаме си първокласен клоун.Тъй, че не е толкова трудно да си наш членКачена снимка
Фурия да каже, как цял клуб се занимава с една особа, Дето ако ще да членува при папата, пак няма да спазва никакви правила.Така ,че всичко се свежда до ценностната система на човека.Тоя човек е решил да плоди, със или без клуб ще го прави. Не завеждам на любителите на породата. Представям си какви идиоти ще се пръкнат между тях. Тази порода кучета рядко я притежават нормални хора като Конярска, другите избиват само комплекси.

БПК
какво те грее кога е регистриран нашият клуб, нима мислиш, че си приличаме?

#243 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 19 January 2013 - 12:14 PM

ААа IA аз не съм нормално, а съм форумна лелка :ab_041: ,така поне ме окачествиха във фейса. Навар,ей това именно лично на мен ми е проблема:

Показване на мнениетоnavar, в 19 January 2013 - 09:08 AM, написа:

а това че младежа хабер си няма от салекция,линии,развъждане е ясно на всички...

щото после аз и ти и другите ,като нас ще спасяваме и ще се чудим как да задомяваме,поредните нещастници,които такива като уважаемия г-н Симеонов ще произведе.
Сто пъти писах,че идеята на клуба е ок,че представят породата в добра светлина,питах ги само,защо трябва да развъждат породоподобни кучета,отговор не получих.Ма били бракували някакво кучило, е и!? Кво става с тези бебета,може би изчезват или си имаме още 10бр. чисто новички,пък били и те без клубно родословие.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#244 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 January 2013 - 12:30 PM

Я , това не го бях видяла, тези и тука попълзели.
Въпросните от т.нар.клуб ,дето размахват етични кодекси си редактираха яко писаниците във ФБ , след като им писаха сума хора изумени от тяхната тъпота .
Същите имаха забавни статуси там , вече изтрити (перефразирам, но ще потърся ,май имам скрийн шотове): Побързайте и се явете на изпит при нашия ОРД ,че започна сезона на разгонванията
Всичките ми въпроси за родословия бяха трити от тях без обяснения.

Имам предложение към потребителя с ник ''БПК" :
Можете ли да направите тук тълкование на стандартите на двете регистратури касаещи породата Лесен тест ,ще се окичите с лаври, ако го направите .:)
User's Signature

#245 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 19 January 2013 - 12:48 PM

ихааааааааааааааааааааа .
Bulgarian Pitbull Club Макар и рядко от шарени родители се раждат бели кученца, те също получават клубни родословия. Родословията обаче не ги допускат автоматично за разплод, те само доказват, че питбулчето е родено според изискванията на БПК и от клубни родители.
Иначе,за да стане някой техен член се изисква товааааааааа,ако не беше тъжно наистина щеше да е смешно.: Bulgarian Pitbull Club
За да станете клубен член процедурата е проста. Пращате имейл на bpc@abv.bg, че сте заинтересован, ние Ви пращаме нужните документи. Първо прочитате устава и етичния кодекс, ако идеологията на клуба ви допада попълнете молбата за членство като към нея добавите информацията за кучето Ви (ако имате такова) на отделен лист ( дата на раждане, номер на микрочипа, пол, информация дали е имал малки, информация за родителите ). След това изчаквате одобрение от УС, след като бъдете одобрен Ви съобщаваме банковата сметка, на която да платите членският внос. След като касиерката потвърди плащането Вие получавате заверените документи обратно. Това е.
User's Signature

#246 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 01:08 PM

Що бе, той човекът Председател си го каза - "Мислете за кучетата". Той щателно се грижи за стимулиране популацията от кучета, нищо общо с породи няма :ba_025: Предлагам да сменят името на Български Кучешки Клуб и изчерпваме въпроса, да му мислят в приютите
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#247 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 January 2013 - 01:57 PM

не знам защо съм блокирана във фб-страницата им .. но ми си иска не бях-да си обсъждаме породата :)))))
User's Signature

#248 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 19 January 2013 - 01:59 PM

да бе много е "помпозно" няма що само като им видя логото правено от шестокласник все едно на пейнт и тъпотиите в страницата от рода "Сезона на разгонванията хайде да си пускаме кучетата да се шибат" и това е какво толкова драматизирате вижте "председателя" на клуба как се държи имам чувството че е някакъв младеж на 15годинки.

"кой ми сра в гащите"
User's Signature

Качена снимка

#249 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 19 January 2013 - 02:02 PM

цялата работа е да има кой да плаща такси
User's Signature

Качена снимка

#250 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 02:48 PM

Малко ОФФ;//

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 07:17 PM, написа:

Мисля че останах длъжен на Диманов, ето кои клубове нямат родословия www.antikdoggen.de http://americanbullyonline.com/ http://continental-bulldogs.eu/ http://www.obce.de/ както и всички други непризнати от FCI и Ваше Височество породи.

Момче,още една лъжа. И ам-булито и Old Bulldogge ( или Old English Bulldogge) са си признати породи с родословия. Кой ги признава ли? Твоята любима организация UKC.
И първото е клуб (силно казано,по-скоро място където можеш да си представиш развъдника) на развъдниците,използващи определени линии...нещо като твоето любимо олд фемили ред ноус. :mb_060:

:og_141:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#251 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 January 2013 - 02:51 PM

Какво значи "какво толкова драматизирате"?
Минахме с IA--- през клиниката да внесем пари по сметка за осиновено чау-чау и там видяхме един пит. Изоставен ли беше, отказан ли - не знам, ще те излъжа. Но по мои наблюдения питове и пито-подобни за осиновяване май водят класацията сред другите породоподобни отказани. За нас може да не е драма, ама за животните си е.
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2013 - 04:24 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 19 January 2013 - 12:14 PM, написа:

ААа IA аз не съм нормално, а съм форумна лелка :ab_041: ,така поне ме окачествиха във фейса. Навар,ей това именно лично на мен ми е проблема:

Показване на мнениетоnavar, в 19 January 2013 - 09:08 AM, написа:

а това че младежа хабер си няма от салекция,линии,развъждане е ясно на всички...

За, лелка не си лелка, могат само да се гръмнат или поучат, разни пикльовци с мъхче по мустаците.
То Конярска, да ти кажа, света е пълен с идиоти.
Писна ми да се бия с вятърни мелници.Понякога съжалявам, че се захванах. Какво ми пречи и аз като повечето да си гледам пиклите и да не си вгорчавам живота.Ама нали знаеш колко си либя породата, та просто сърце не ми дава. Последният идиот му се разгонила кучката и взел ,че я вързал по празниците за дървото пред входа- разгонена сред бомбичките, направо красота. Не я иска нея , ама виждаш ли трепери за мое куче дето ги събирам от цял свят, че повече пари щяло да му изкара.. ... А аз пък недоумявам как изобщо реши ,че бих му дала куче....

Вашите пък са се пръкнали в квартала 5-6 нови, през последните месеци. Като ги гледам ми иде да се гръмна направо,знаеш колко се тачат с моите.Едно виси на дървото, редовно ,друго пък в канала го пускат да плува. Вече плануват кое с кое ще се либи, колко щели да бъдат малките, а каквото хартиса сигурно ще иде по улиците.Та, с две думи искам да ти кажа ,че идиотите са при вас и при нас много .Та много често взех да се питам струва ли си да си черним живота ,шепа хора, като народа е страшно неграмотен...............???????????
И не само младите не знаят, то почти няма и кой да ги научи, пък и те нямат желание.

Фурия, кво да го коментираме тази пит, той милият беше толкова нещастен, че не искам и да се сещам. Знаеш че не можем да огреем навсякъде. То с нашите едва се справяме, а тоя БПК взел да ни пита дали като клуб се грижем за бездомните от нашата порода. Ми, да ми покажат кой друг клуб ходи по приютите и осиновява кучетата http://arsofia.com/b...rka-shhastliva/

#253 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 19 January 2013 - 04:32 PM

Сигурно говориш за белия пит,който за съжаление вече не е между живите,но пък БПК ни произведе нови,та няма да се обезкучим... Честно,драйфа ми се :zz_020:
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2013 - 04:35 PM

Не, кафевият май беше, мъжкиКачена снимка един такъв добричък дето са отказали да го вземат в приюта.....абеКачена снимка

Понакога се мисля ,че аз съм лудата, а те нормални, щот са в пъти повече .........Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 05:06 PM

Кафяв беше, много красив наситено-кафяв цвят, с некупирани уши, адски объркан и нещастен изглеждаше... Нали знаете на питове колко им богата мимиката, беше набръчкал челото питащо един вид : Ами сега?
Бетер като малко дете, изгубено на улицата.
User's Signature

#256 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 January 2013 - 07:59 PM

дами,знаете ли кое е трагичното?? че никой клуб не ходи да осиновява кучета от приютите-бият се в гърдите,леят се слова възвишени..но като дойде време да се прибере някое куче -яот приют,я от двора на починал стопанин ,я да се намери дом на куче на заминаващи в чужбина,получили алергия или очакващи дете..или може би на агресивно животно,клубовете и сипещите високопарни слова клубни членове( като един мой любимец) се покриват в миши дупки,и идва ред на един "кравар" като мен,антикинолог и кучкар да ги прибира...що?? може би съм много богат??или съм турбо гъзар?? едва ли ,просто съм кучкар и за разлика от клубовете за мен пито подобния ,или ротвайлера без родослови са толкова ценни ,колкото и клубните...е да ,ама за клуба не ..щот не струват парички,не стават за изложбички и разплодчета...не стават за далаверка,в каквото колкото и гнусно да звучи се преевърна развъждането по правилата...ай сиктир вече,клубовете в БГ в 90 % не са по добри от фермите

#257 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 January 2013 - 08:08 PM

Е що да ходи клуб по изолаторите .Навар ? Клубовете се занимават с чистопородно развъждане , благотворителността не е задължителна.
Ходим ние, дето сме гъзари и сме сe увъртяли в кинти.Никой не ни кара насила.:)
User's Signature

#258 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 08:15 PM

navar

Цитат

никой клуб не ходи да осиновява кучета от приютите-бият се в гърдите,леят се слова възвишени..но като дойде време да се прибере някое куче -яот приют,я от двора на починал стопанин ,я да се намери дом на куче на заминаващи в чужбина,получили алергия или очакващи дете..или може би на агресивно животно,клубовете и сипещите високопарни слова клубни членове( като един мой любимец) се покриват в миши дупки

МММММОЛЯ?! Я си приглътни думите обратно.
Плешивата изоставена Лори, демодекозна, осиновена от моя приятелка, по моя рекомендация:
http://arsofia.com/b...liva-u-doma-si/
втората снимка е с моето куче. На втората снимка вдясно е моят Лео.
А първо в Богров изглеждаше ето така:
Прикачена снимка

Фу и Шери, която не прехвърли трапа след задомяването, и още ни висят едни двеста лева за разходи по лекуването й:

http://arsofia.com/bg/32476/chau-chau/
Кой им е намерил стопанка? Председателка на нашия клуб. Кучета бяха осиновени от клуба, председателка се обади лично в Богров и ги взе от там.
http://arsofia.com/b...rka-shhastliva/
Айде няма нужда от обобщенията. Клубове не били взимали отношение към отказани неродословни животни, не говорете наизуст, много ви моля.
User's Signature

#259 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 January 2013 - 08:31 PM

Фурия ,колко такива примера можеш да ми дадеш??? аз лично имам три клубни кучета за последните две години,КЛУБНИ ама КЛУБНИ ,към които клубът не прояви никакъв интерес..едното даже млад шампион за същата година-за какво да говорим -ама ако ги питаш,знаят всяко куче къде е ,как се гледа..прявяват интерес...за съжаление само докато левовата стойност на кучето постъпи в джоба им ..тези без родословията въобще не ги слагам в класацията-агресивни,изоставени и пр.те са си моите "клетници"..клетниците на краваря

#260 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 08:35 PM

Навар,
клубовете не те интересуват, не желаеш да работиш с тях и да им сътрудничиш, но ги упрекваш като малко дете. Посочих ти с пръст само два официални случая на нашия клуб в Богров. Животните не бяха родословни, но си надигнахме задника, отидохме и свършихме каквото можахме. Така че репликата ти че клубовете не се грижат за своите отказници е повече от нечестна и некоректна.

Сега в момента си счупихме краката да търсим дом на поредно нещастниче, изхвърлено и ковнато на поляната от стопанина си. Лично разпитвах съседи-кучкари имат ли шанс да се задоми едно поредно никому ненужно чау-чау.... А съм член на клуба, представи си.
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема