navar, в 21 January 2013 - 10:52 PM, написа:
ааа, единия модератор на форума ...
Човеко, спри се малко! Спри да падаш толкова ниЗко и по детски да ми тропаш с краче: ти не си модератор тук. Смешен си! Защо когато винаги те попитам нещо конкретно, ми отговаряш с едно и също - ти не си модератор тук, обръщаш посоката на 180 градуса и започваш с нападки като в оня виц: А вие защо биете негрите?
Не аз съм тази, която навсякъде в dog.bg разправя колко кучета спасява и да плюя по кинологията. Прави каквото искаш, ако щеш си отвори една тема "Спасените от Навар кучета" или "Да пооплюем кинологията", за да можеш да не се хабиш да го повтаряш като латерна непрекъснато, а само ще даваш препратки към тях. Това си е твоя работа. Не ме интересува. Но поне бъди коректен и отговори на въпросите към теб, а не да залиташ в крайности и да стреляш в посоки, на където ти скимне. За моята работа и спасени кучета, ако много ми се помолиш, мога да ти отговоря на лични, колко са, къде са и т.н. Не мисля, че темата е за това.
Не е лошо малко да се поогледаш какви отговори даваш, освен, че са глупости, са и далече от въпроса, който ти зададох. От кога един развъдчик е клуб? Егати смехорията!!!
Ти дори не си наясно с дейностите кой какво, как, защо .... дори не знаеш кой с кого се е свързал в конкретния случай, но ръсиш "компетентни" съждения и мисли. Пък си и доволен!!! Нямам думи.
И да, предсказуем си, защото винаги се натрапваш - аз спасявам, аз приютявам, аз,аз,аз ... взе да ставаш като Бойко Борисов - дал пари за това, дал за онова. А ако не е това, лееекинко украсяваш нещата както ти е угодно.
Защо ли повдигнах тема да те питам?!? Да се води разговор с теб е невъзможно. Винаги има контраатака а ти защо така и защо иначе. Все другите са ти криви, а ти си чист като сълза! И разбира се, скромен както винаги...