Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#741 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 April 2014 - 05:25 PM

Показване на мнениетоNera :), в 11 April 2014 - 05:15 PM, написа:

Прочетох по-голямата част от коментарите в тази тема и просто умрях да се смея и учудвам на безочливостта на човека зад БКП аватара. След всичките 37 прочетени страници увъртания на въпросния човек да отговори на един елементарен въпрос - каква диплом има, никога, ама никога няма да си купя куче от вас! Даже и пари да ми дават да го взема няма. Дано повечко хора прочетат написаното в тази тема и са достатъчно интелигентни, за да си преценят що за организация става на въпрос, и да спрат да подпомагат въденето на клети породо-подобни животинки, а да си закупят съответната порода от където трябва или да спасят куче от приют.

Дипломата не променя съдържанието на постовете ми, нито враждебното отношение към клуба. Ако кажа, че съм завършил кинология ще ме разпрегръщате ли?

#742 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:26 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 05:23 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 03:13 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 04:53 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:50 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 03:33 PM, написа:

Абе не питам Мартина Маринова какво е завършила. Защото знам какво е завършила. Питам Иван Симеонов какво е завършил? Знам какво е завършила Руми Кънева и момичето от "Послушен", само за вас никой не знае нищо.

Какво значение има какво съм завършил? Това ще промени ли знанията ти по кинология. Защо не коментираш примитивните породи, като казах, че такива няма. Защо не коментираш глупостите си за алфа вълчицата, които написа. Остави ми дипломата да си събира прах.

Абе ей, неграмотнико, какво си завършил за да водиш семинари и да обучаваш треньори, отговори, не е сложно. За Мартина знаеш, дето не те питаха за нея, а за себе си защо не ни кажеш?

и да, "ау" няма , има а с малко у като апостроф, разгеле че те светнах.

Кьорава ли си или късопаметна? Представил съм се още в началото на темата. От 3 дни питаш какво съм учил, а не си правиш труда да прочетеш. След като аз чета твоите бисери за алфа вълчици, отвърни със същото и прочети моите постове.

Нито съм кьорава нито късопаметна - отговори на въпроса бре човек: какво образование имаш че да водиш семинари по кинологическа компетентност?
Какво си завършил, къде си стажувал?

ами чети де, в началото на темата е

#743 Потребителят е офлайн   Nera :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:29 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 06:25 PM, написа:

Показване на мнениетоNera :), в 11 April 2014 - 05:15 PM, написа:

Прочетох по-голямата част от коментарите в тази тема и просто умрях да се смея и учудвам на безочливостта на човека зад БКП аватара. След всичките 37 прочетени страници увъртания на въпросния човек да отговори на един елементарен въпрос - каква диплом има, никога, ама никога няма да си купя куче от вас! Даже и пари да ми дават да го взема няма. Дано повечко хора прочетат написаното в тази тема и са достатъчно интелигентни, за да си преценят що за организация става на въпрос, и да спрат да подпомагат въденето на клети породо-подобни животинки, а да си закупят съответната порода от където трябва или да спасят куче от приют.

Дипломата не променя съдържанието на постовете ми, нито враждебното отношение към клуба. Ако кажа, че съм завършил кинология ще ме разпрегръщате ли?

Еми още преди 38 вече страници можеше да ги опровергаете, като кажете каква диплома имате и да успокоите хората, че сте компетентен. Искате да ми кажете, че аз ако имам диплома примерно филолог мога да си практикувам като лекар ли?

#744 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:31 PM

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 05:23 PM, написа:

Ще се радвам да дойдете на семинара. С автобиографията ми ще може да се запознаете там, но ще я има и в книгата за породата питбул която се готвим да издадем. Учил съм в български ( Биотехнологии, Гентехника ) и немски университети (Биотехнологии, Генетика, Фармацефтична Биология ). Експериментирал съм в сферата на електрофузиониране на клетки, волуметрия, филогения базирана на ДНК анализи. Не съм фиолог извинявам се за правописни грешки., на които тук много се държи. Отрастнал съм с кучета, отгледъл съм няколко. Живея и печеля прехраната си в Германия, нямам нужда да забогатявам чрез клубни средства. По моя сметка не постъпва нито стотинка. В момента притежавам женски питбул в страна, в която тази порода е забранена, без да има значение дали кучето има родословие или не, така че и да имаше моето куче родословие от UKC и ADBA едновременно, освен да го използвам като салфетка да трия мокрите лапи на кучето за друго не става. Моето куче е обучено за Begleithund, в момента работи като терапидог при хора с канофобия. Най-честите случай са пощальоните и деца преживели инцидент с куче в ранна възраст. Целта ми е на да се развъжда безразборно, а да се въведат норми, да се защитава породата по законите за защита на животните в България, както и подбор на най-подходящите екземпляри в страната за създаване на електрона племенна книга, чрез която популацията да бъде следена и контролирана от клуба. Въвдохме изисквания и нови термини в киноложките среди на България, което подбужда въпроси от рода Какво за бога правят тези хора? но ви уверявам,че сме КОПИРАЛИ в устава най-доброто от FCI клубовете. За да вземете участие на семинара моля да ми пишете на клубния имейл bpc@abv.bg

Ето, да ти спестя търсенето.

#745 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:31 PM

Хора стига питахте човека - Humboldt-University -Берлин - философия. :) ( Явно съм сбъркал ) Сори. :)

Това мнение е редактирано от Oz wiz: 11 April 2014 - 05:37 PM

User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#746 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:37 PM

Показване на мнениетоOz wiz, в 11 April 2014 - 05:31 PM, написа:

Хора стига питахте човека - Humboldt-University -Берлин - философия. :)

Щеше ми се ти да си с такова

#747 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 05:37 PM

Показване на мнениетоOz wiz, в 11 April 2014 - 03:31 PM, написа:

Е той казва че бил завършил генетика, а ся де?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#748 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:39 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 05:37 PM, написа:

И сега какво става, хората на мен ли да вярват за А локуса или на теб с котешките гени? С какво се промени съдържанието на информацията от постовете ми?

#749 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:42 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 05:37 PM, написа:

Грешка - казва, че е учил - не, че е завършил. и аз в 8 клас май съм имал нещо такова по биология.
User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#750 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 05:44 PM

С това че ти е лъснало плешивото теме, поне спря да пишеш за измислено "ау" че ти се смееха развъдчиците от тук та до Хималаите) Имаме прогрес.
С този твой измислен питбул уж терапевт уж с кани-фобии къде си завършил? И не ми давай за пример Мартина, тя ако е завършила в Купавна в центъра за водачи ти си нямаш на идея каква стара школа е това - само да те светна че това бе на базата на някогашен ДОСААФ и още има хора там от легендарната "Червена Звезда"(черен териер и ИЕО говорят ли ти нещо като породи?), ти кажи за теб.
User's Signature

#751 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:49 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 10 April 2014 - 08:31 PM, написа:

О, Гале, ама той ми е обърнал внимание пак и отново?))))))))))))))))))) Явно съм му слабост на дъртия дядо)))))
Той с немските овчарки не успя пък от Пит були започна да разбира))))))))))))))))))

Абе ей, Атанасов барабар с идиотите, елате да видите в нашата бетонна джунгла с битка за оцеляване между глутниците при липса на хранителна база коя женска се разгонва! Елате да видите оскотели животни с гана-чума как женските изяждат приплода, алоуууууууу. Елате да видите как при липса на хранителната база им пада разгонването на женските до 1 път годишно.

Атанасов ми ти бил учен. Срамота! Не знае елементарни аз-буки-веди, че хранителната ниша осигурява приплода. Добро утро...........ега ти излагация.
Засрамете се бе, как може да не ги разбирате елементарни неща наречени "Хранителна екологична ниша"????

ПС: На учен ще ми се прави колкото Мицулов. Вместо да обучава хората и да им помага съсипва една порода за пореден път. С НОК не успя, с питбули опитва................

Няма ли храна - няма живот, ясна ли съм? Това е Природа, това е Наука, това е Биология бе, идиоти. КОГАТО НЯМА ХРАНИТЕЛНА БИОЛОГИЧНА НИША - ЖЕНСКАТА НЕ РАЖДА. Защото трябва самата тя да оцелява. Няма ли храна - няма живот. Ако има храна, то има хранителна точка, в условия на големия град тези точки са много - помия, подхранващи съседи, намерени натам насам боклуци, баничка от случайно минаваща бабичка. То така става, няма да умре кучето от глад, то наш`те помияри бяха по-дебели от моето куче, гледано с телешко за 12 лв кг.

Когато НЯМА храна - НЯМА живот. И тогава женските не раждат и не се разгонват. Само и само да оцелеят самите те. Този фактор веднага си личи при примитивните породи. За това в глутницата в дивата природа наистина се разгонва най-силната алфа женска. Защото тя яде най-много, а яде най-много, защото е най-силна...А е най-силна - защото е най-доминантна в дивата природа, инак нямаше да даде на най-силния мъжкар, ако не се бори със зъби за манджата или парче кокал.......Не мога да повярвам че такива елементарни неща трябва да обяснявам на дипломирани учени..........

"Атанасов ми ти бил учен. Срамота!"

Моля като се опитате да ме унижавате, то да ме свалите поне на същото ниво като Атанасов, за да си правим компания.

"Не мога да повярвам че такива елементарни неща трябва да обяснявам на дипломирани учени.........."

а аз повярвах, че от теб това може да се очаква

#752 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:53 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 05:44 PM, написа:

С това че ти е лъснало плешивото теме, поне спря да пишеш за измислено "ау" че ти се смееха развъдчиците от тук та до Хималаите) Имаме прогрес.
С този твой измислен питбул уж терапевт уж с кани-фобии къде си завършил? И не ми давай за пример Мартина, тя ако е завършила в Купавна в центъра за водачи ти си нямаш на идея каква стара школа е това - само да те светна че това бе на базата на някогашен ДОСААФ и още има хора там от легендарната "Червена Звезда"(черен териер и ИЕО говорят ли ти нещо като породи?), ти кажи за теб.

Прочетохте ли моята статия, че все още не може да разберете, че при генетичните формули НЕ съм допуснал грешка.

#753 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:58 PM

Публикувана Август 2012

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#754 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:00 PM

Симеонов, допуснал си грешка и то как, тук ти направиха забележка хората с развъдници и произведени кучила. Какъв си ти с първото си питбулче???????? Играеш си с генетични формули, все едно това са семки и бонбонки. Докато не ти натрих носа дори не осъзна че ау няма, а има с апостроф. Стига сте въдили вашите гаражни животни, защото после АЗ ходя с детето ми по тези улици и мога да налетя на ВАШИТЕ произведения и да свършим като с бабата в Червена Вода. Това не е игра. Тук няма рестарт. Вашата дейност е направо плашеща, а и опасна, както се вижда.
User's Signature

#755 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:05 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 06:00 PM, написа:

Симеонов, допуснал си грешка и то как, тук ти направиха забележка хората с развъдници и произведени кучила. Какъв си ти с първото си питбулче???????? Играеш си с генетични формули, все едно това са семки и бонбонки. Докато не ти натрих носа дори не осъзна че ау няма, а има с апостроф. Стига сте въдили вашите гаражни животни, защото после АЗ ходя с детето ми по тези улици и мога да налетя на ВАШИТЕ произведения и да свършим като с бабата в Червена Вода. Това не е игра. Тук няма рестарт. Вашата дейност е направо плашеща, а и опасна, както се вижда.

Моля хората с развъдници направили забележка да кажат какво са учили и какви са им дипломите. Статията е от Август 2012, а темата тук е от Януари 2013, какви апострофи си ми показвала като съм я писал, ти дори не си я чела. Приемем предложения кой експерт (с диплома) да поканим в клуба за да следи развъдната дейност.

#756 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:16 PM

Както следва според законите на България, кучето се разглежда като вещ, за вещи отговорност носят собствениците, така че за случилото се с бабата в Червена Вода отговорен си има. Ако паркирате колата си на байр и забравите да дръпнете ръчната спирачка и колата тръгне и премаже дете не вярвам, че ще обвините производителя на колата, да кажем BMW, а водача на превозното средсто забравил ръчната. Така е и с клуба, ако заради небрежността на някой от членовете, клубно куче захапе човек, то отговорен е собственика, а не клуба.

#757 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:20 PM

Ам че кой нормален експерт ще отиде в измислиния ви клуб?????????Това ще означава да се изложи и да издуха репутацията си, бе ти вярно ли на сериозно се взимаш?
Кой истински експерт ще отиде в клуба ви и ще ви съдейства, като залага доброто си име на фона на вашите безобразия? Нито един сериозен човек няма да си сложи главата в торбата, защото кинология е малка страна - запомни го от мен, то неизбежно ще се разсмърди и ще се разчуе дори зад границата. За това ще си имате само тези, които са гладни и им се плаща. Защото специалист-идеалист като ви види какви ги вършите - ще избяга. Защото нормален кинолог няма да припари до вашето изпълнение дори на километър.
Как не го разбираш?
User's Signature

#758 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:24 PM

И какво промени образованието ми? Кои са истинските експерти? Какво да разбера?

#759 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:25 PM

Какво е кинология според теб? http://mpkucheto.com...83%D0%BA%D0%B0/

#760 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 06:27 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 04:24 PM, написа:

И какво промени образованието ми? Кои са истинските експерти? Какво да разбера?

Боже............. слез и прибери вересиите..............

за да работиш за породата се иска акъл бре, човек. Ти го нямаш, за теб кучето е аксесоар:
- Вижте ме, вижте ме, аз имам питбулче, то облизва пощаджии, то е канис-терапевт.

Това е недостатъчно за да направиш клуб на такава сериозна порода като АПБТ.

ПС: Ще кажа нещо сериозно, ама много моля Гусин Председател на породата да го проумее и разбере.
АПБТ не е йоркширски териер. АПБТ е сериозна порода, която, за моя жалост, е и модерна, а и за по-голямата ми жалост обичана от маргинални индивиди. Това е ФАКТ. И този факт не се разпостранява върху единствена държава. Синдрома на човешката глупост не се разпостранява дори върху единствен континент, защото както негри в гета взимат яки кучета, така и нашите цигани и мутри го правят за да ги събират после на поляна за битки. За жалост готината визия на питбули подвежда комплексари да правят бели. И после го отнасят истиски фенове на породата - а породата е хубава, питове са чудесни, с тези техни готини глави, килнати ушета и гъвкави атлетични тела и в разумни адекватни ръце ............да ги нацелуваш и с мед да ги намажеш.

Драмата на питовете е следната - хващат се за тях който не го мързи и ги произвеждат по окраската. Породата е атрактивна и върви, кеф ти синьо - на ти синьо, кеф ти черно - на ти черно, кеф ти червен ноз и беличко едно такова - на ти.

Иване, ти не работиш за породата. Защото работа за породата не предполага производство на кучила. Това е АКСИОМА. Когато има едно препроизводство в породата, то не създаваш нови кучила, освен ако не са от уникални родители. Понякога да си седнеш на ръцете е по-отговорно, отколкото обявени измислени скачки с никому ненужни хартийки.
Извинявай че ще ти го кажа, но ти не извършваш развъдна дейност - ти задоволяваш някакъв собствен комплекс за малоценност. Само че това става за сметка на кучета и хората. Не е добре.......Никак....
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема