Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#861 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 April 2014 - 09:47 PM

Дам.Странна игра играе г.н генетика БПК. Първо изтри съдържанието на линка ,който пейстнах тук - за "клубните" им кучила .
Сега това чудо се появява пак ,след като няколко пъти подчертах ,че трие . Ето ги бе - "Плануването на развъдната дейност " са го нарекли , енджой :) :

http://bpc.ovo.bg/in...bni_kucheta/0-4

Прикачена снимка

Кара и Нерон, казват:

Прикачена снимка

И кои бяха ..Найк и Тера:

Прикачена снимка

P.C. o.О!
Сега виждам и тва чудо ,тез висини на кинологията :

https://www.facebook...&type=3&theater

Прикачена снимка
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#862 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 April 2014 - 10:38 PM

Ванка (БПК)... интересува ме още нещо. Това е клубен член. Човек, който има 2-3 кучета, питбули, и нон-стоп иска всяко появило се такова куче. Бебе, възрастно, мъжко, женско, кастрирано, некастрирано, продавано, подарявано (с приоритет подарявано) - той ги иска всички! Отдавна се доказа като ненадежден стопанин и съответно никой не му дава куче. След всеки отказ следват спорове, хамалски псувни, заплахи от негова страна и т.н., но това както и да е. Говори предимно за интелекта му.

Та този човек, както знаеш (пиша го за останалите), спасил от евтаназия кучето от долните снимки. За което браво. Вижда се как му търси дом - не издържал, някой да ходи да го взима. Това, което е спестил е, че кучето напада хора. Освен, че очевидно убива овце. Затова е стигнало до евтаназия и както този човек сам каза - "нахвърля се на всеки, протегнал ръка към него".

Какви мерки ще вземе клубът това куче да не нарани (недай си Боже убие) някой? Ти, като виден треньор, как ще се намесиш? Какъв е подборът на кандидати за такъв тип куче? Видях също на кой мислиш да го дадеш, но засега няма да коментирам.
Кой от вас ще го рехабилитира - ти ли?!

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Че е "достоен за клуба", спор няма :ac_007:

Прикачена снимка

Todor Irena
horata ot bpc po tochno ivan znae za tozi sluchai sus jenskata i me podkrepq ne ste vie horata koito shte reshavat az kakvo shte si pravq kucheto ... !!!! i shtom sum stanal chlen na tozi klub mislq che sum dostoen za tova.. ! (todor)
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#863 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 13 April 2014 - 11:19 PM

Всеки е достоен за БПК. Та нали парите не миришели казват хората... Членски внос, ала-бала. Дано кучето не стане част от "планирана развъдна дейност"...

#864 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 02:42 AM

ще рехалибитира на майка си п..а! лично от мен да си завре клубЪЪЪ у гъзЪЪЪЪЪ ,знам че ще произвежда още нещастници,знам че ние ще ги прибираме,на него дали му пука ,ами нЕ.Той е жесток човек,произвежда,за да ги убиват,халал да са му,на оня свЕт!
П.П.честно,хора на мен ми писна и се изморих.....
П.П2 не търся отговор,/тениските,които съм "продала"/ не покриват дори 20% от онова,което трябваше да платим и за твое удовлетворение,лично аз дължа още 1900лв.,в двете клиники,така че много моля спри да ми спрягаш името навсякъде, ако желаеш да дариш пари и да помогнеш отиваш и го правиш на място ,ама да ми разнасяш името в целия фейс,аре нЕма нужда.
:tb_195:
ХОРА ,ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ТООО БОКЛУК ЩЕ НИ ДОКАРА ЗАБРАНА ЗА ПОРОДИ И ВСИЧКО ЗА КОЕТО СМЕ СЕ БОРИЛИ ТООО РеЗКО ЩЕ НИ ЕБЕ МАМАТА!
User's Signature

#865 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:07 AM

Показване на мнениетоAttera, в 13 April 2014 - 10:38 PM, написа:

Ванка (БПК)... интересува ме още нещо. Това е клубен член. Човек, който има 2-3 кучета, питбули, и нон-стоп иска всяко появило се такова куче. Бебе, възрастно, мъжко, женско, кастрирано, некастрирано, продавано, подарявано (с приоритет подарявано) - той ги иска всички! Отдавна се доказа като ненадежден стопанин и съответно никой не му дава куче. След всеки отказ следват спорове, хамалски псувни, заплахи от негова страна и т.н., но това както и да е. Говори предимно за интелекта му.

Та този човек, както знаеш (пиша го за останалите), спасил от евтаназия кучето от долните снимки. За което браво. Вижда се как му търси дом - не издържал, някой да ходи да го взима. Това, което е спестил е, че кучето напада хора. Освен, че очевидно убива овце. Затова е стигнало до евтаназия и както този човек сам каза - "нахвърля се на всеки, протегнал ръка към него".

Какви мерки ще вземе клубът това куче да не нарани (недай си Боже убие) някой? Ти, като виден треньор, как ще се намесиш? Какъв е подборът на кандидати за такъв тип куче? Видях също на кой мислиш да го дадеш, но засега няма да коментирам.
Кой от вас ще го рехабилитира - ти ли?!

Прикачен файл 10253384_10201991770699900_1783514813_n.jpgПрикачен файл 10264615_10201991795700525_2100426854_n.jpg

Че е "достоен за клуба", спор няма :ac_007:

Прикачен файл todor.jpg

Todor Irena
horata ot bpc po tochno ivan znae za tozi sluchai sus jenskata i me podkrepq ne ste vie horata koito shte reshavat az kakvo shte si pravq kucheto ... !!!! i shtom sum stanal chlen na tozi klub mislq che sum dostoen za tova.. ! (todor)

Не всеки, който е член във вейсбук групата автоматично е и клубен член. Тодор ми разказа за кучето, че има проблем с други кучета, за това че напада хора не знаех, но не ме учудва имайки предвид от какви условия Тодор го взе. 1,5м синджир и изолация. Не нападайте Тодор, а работете срещу хора като собственика преди Тодор. И в цялата тази тема тук, говорихте за родословия, за хартийки, за членски вносове и пари, за дипломи и образования, за кой колко разбирал и колко не, а къде остана КУЧЕТО. Защо протестирата срещу клубното развъждане, а очаквате клуба да се занимава с кучета произведени от форумни кинолози и от продавалник-мениджъри. Клуба не е собственик на кучета, той налага правилата и собствениците, които са съгласни с тях доброволно участват в клуба. И за Николова, след като админа е махнал някаква снимка от сайта, аз как да разбера за коя снимка ме питате и защо я няма? Линка, който сте посочили е към новия клубен сайт, който е в процес на създаване и там информацията често се обработва. Има 4 администратора и не мисля да правя разследване, коя снимка и защо е свалена. Ако е снимка от плануваните кучила, може да е свалена, защото най-вероятно кучилото е отложено. А колкото до развъждането, броя на кучетата произведени от клубни членове е пренебрижително минимална в сравнение с обявите, които се публикуват. Направете статистика за продавалник примерно, колко ще са обявите за ИЗВЪНКЛУБНИ питбули за 2014 и публикувайте резултата в края на годината. Аз следях един единствен развъдчик, който до средата на Март имаше 20 кученца обявени за продажба. Трудно ми е да разбера какво искате от мен? Какво искате от клуба? В днешно време жените искат малки чанти, малки кученца и малки gsm-и. Когато поискат и мъже с малки пениси може и форумните кинолози да получат своя шанс, но стига сме си мерили дипломите, специализацията и т.н. Не трябва да изгубваме КУЧЕТО от поглед, клуба не е проблема на питбулите в България!

#866 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:18 AM

как не те е срам бе,еба си!? направи ме на гъз навсякъде,предплоагам,че си доволен и сега още по доволно се усмихваш ии какво от това!?Само едно ще ти кажа,винаги,ама винаги ще прибирам едни такива нещастници и винаги ще им намирам дом, а ти ще продължаваш да ги създаваш и никога ,ама никога няма да усетиш онова,което аз и повечето пищещи тук го знаят,така че ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
User's Signature

#867 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:20 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 02:42 AM, написа:

ще рехалибитира на майка си п..а! лично от мен да си завре клубЪЪЪ у гъзЪЪЪЪЪ ,знам че ще произвежда още нещастници,знам че ние ще ги прибираме,на него дали му пука ,ами нЕ.Той е жесток човек,произвежда,за да ги убиват,халал да са му,на оня свЕт!
П.П.честно,хора на мен ми писна и се изморих.....
П.П2 не търся отговор,/тениските,които съм "продала"/ не покриват дори 20% от онова,което трябваше да платим и за твое удовлетворение,лично аз дължа още 1900лв.,в двете клиники,така че много моля спри да ми спрягаш името навсякъде, ако желаеш да дариш пари и да помогнеш отиваш и го правиш на място ,ама да ми разнасяш името в целия фейс,аре нЕма нужда.
:tb_195:
ХОРА ,ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ТООО БОКЛУК ЩЕ НИ ДОКАРА ЗАБРАНА ЗА ПОРОДИ И ВСИЧКО ЗА КОЕТО СМЕ СЕ БОРИЛИ ТООО РеЗКО ЩЕ НИ ЕБЕ МАМАТА!

НАП не се интересува от това колко дължиш, а колко си събрала с незаконната продажба. И защо при ракламирането Купи тениска спаси питбул, не сте написали, че продажбата и събирането на средства са незаконни? Защо да не спрягам името, след като клуба беше обвинен в нелегална търговия? Кой е нелегалния? Защо очаквате отговори от клуба, но аз не мога да питам? И каква е бройката на противозаконно кастрираните кучета попаднали в ръцете на СПАСИТЕЛКАТА? Отговорете с цифри, или да смятаме цена за тениска по бройка продадени тениски е равно на X кастрирани кучета, плюс 1900лв дългове равни на X кастрации. На какво основание СПАСЯВАТЕ? На база на какво образование взимате решение кое куче е за кастрация и кое не? Забрана на породи няма да има, Вие дотогава ще сте ги кастрирали, незаконно, но успешно.

#868 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:25 AM

какъв НАП и какви пет лева,изобщо за какво говорим,каква незаконна кастрация,щото такова животно нЕма,ако искаш моежш да обясниш на Сеславци,дефакто на общината да не кастрира,това е твое право.Относно BSL,наистина ме е страх,че клубЪТ ще я докара..
User's Signature

#869 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:27 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:18 AM, написа:

как не те е срам бе,еба си!? направи ме на гъз навсякъде,предплоагам,че си доволен и сега още по доволно се усмихваш ии какво от това!?Само едно ще ти кажа,винаги,ама винаги ще прибирам едни такива нещастници и винаги ще им намирам дом, а ти ще продължаваш да ги създаваш и никога ,ама никога няма да усетиш онова,което аз и повечето пищещи тук го знаят,така че ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Колко мои обяви си видяла? Колко кучета аз съм създал, след като се обръщаш към мен? Не разбирам как клуба вреди, след като досега са задомени поне 20 кучета. И да с едното от осиновените(Хектор), имаше инцидент, по време на разходка го нападна овчарка с доста по-големи размери от него и му нанесе наранявания, но сбиването наистина е било случайно, но и тук други са държали повода, а не аз, нито клуба, за да се отправят такива нападки. Вие ни направихте отговорни едва ли не и за глобалното затопляне, а не погледнете себе си.

#870 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:29 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:25 AM, написа:

какъв НАП и какви пет лева,изобщо за какво говорим,каква незаконна кастрация,щото такова животно нЕма,ако искаш моежш да обясниш на Сеславци,дефакто на общината да не кастрира,това е твое право.Относно BSL,наистина ме е страх,че клубЪТ ще я докара..

Мен щеше да ме е страх от проверка на НАП и това за кастрациите в приюта, там ветеринар го решава, а Вие като каква взимахте решения?

#871 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:31 AM

аз питам същото,що ми прати икономическа полиция,що като от н години си вадя пари от джоба,реши да ме цакаш,що и що не го направи ти ,ами прати друг, А?!
User's Signature

#872 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:32 AM

И най-вече като каква носите отговорност и за кастрациите и за тениските? Организация ли pitbull-bg.org, фондация ли е, сдружение ли е? Какво сте и кои сте?

#873 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:32 AM

сериозно ли си вярваш и сериозно ли смяташ да дойдеш в бг,спокоен/публично го пиша/
User's Signature

#874 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:37 AM

...
User's Signature

#875 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:39 AM

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 01:32 AM, написа:

И най-вече като каква носите отговорност и за кастрациите и за тениските? Организация ли pitbull-bg.org, фондация ли е, сдружение ли е? Какво сте и кои сте?

ние сме едни идиоти,които си вадим пари от джоба и ги даваме за такива,които такива лумпени,като теб ги произвеждат :rc_036:
User's Signature

#876 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:43 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:31 AM, написа:

аз питам същото,що ми прати икономическа полиция,що като от н години си вадя пари от джоба,реши да ме цакаш,що и що не го направи ти ,ами прати друг, А?!

Не съм пращал никаква полиция, нито мога да наредя на някого, той да изпраща. Разберете ме, аз се занимавам с породата, с нейната история, с документирането на популацията, с изследвания (когато има средства). Български Питбул Клуб има киноложски цели и задачи, а не икономически проверки. Клуба си има устав, членството е доброволно, ако представянето на клуба в този форум е неудобно, тогава махнете темата и готово. Мислех, че dog.bg е форум за кучета.

#877 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:45 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:32 AM, написа:

сериозно ли си вярваш и сериозно ли смяташ да дойдеш в бг,спокоен/публично го пиша/

трябва да се притеснявам от нещо ли?

#878 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:48 AM

не ми излизай с това,щото не е ,пак казвам,спъна ме,което лиши едно куче от дом,та обясни на оная г-жа ,че факт не съм спала и ми е притеснено,обаче едно животно загуби шанса,това е благодарение на клуба,а ти г-н Председательо не е зле да си познаваш персонала :tb_195:
User's Signature

#879 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:51 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:39 AM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 01:32 AM, написа:

ние сме едни идиоти,които си вадим пари от джоба и ги даваме за такива,които такива лумпени,като теб ги произвеждат :rc_036:

Давайте ги в посока за премахване на причината, а не за спасяване на следстието. Настоявайте за задължителна регистрация на всички кучета, регистрация на всеки един, който развъжда. Продажбата на кучета да става само с договор, за да се проследяват и тези, които не са си регистрирали кучетата. Продавачите на кучета да са задължени да архивират договорите поне за 10 години. Това е правилната посока.

#880 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 03:54 AM

това го давам от години,но и от години съм против нерегламентираното развъждане,нека клубЪ познае защо!?
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема