Ето едно колажче със същата снимка ;D
Още не мога да пиша нищо на фотошопа. Това което го даде yasoo беше на английски и не оспях да го преведа :- Ето какво ми дава когато се опитам да напиша нещо :rolleyes:
Ето едно колажче със същата снимка ;D
Още не мога да пиша нищо на фотошопа. Това което го даде yasoo беше на английски и не оспях да го преведа :- Ето какво ми дава когато се опитам да напиша нещо :rolleyes:
Проблема ти не във фотошопа. Най вероятно проблема е в инсталираните шрифтове. Просто махни шрифтовете и ги качвай последователно на групи за да хванеш от къде е проблема. В линка който ти бях пратил пишат че е бил в някой дженерик шрифт проблема. И да сложиш друг фотошоп пак няма да се оправят нещата. Остават ти двата варянта, единия за който казах току що или другия да си преинсталираш ОС.
Успех!
Обекти като този който си изрязвала (в случая куче) никога ама никога не изрязвай с полигонал ласо, ласо тоол или пък с гумичката!!! Това са най-неподходящите инструменти за селекция (в твоя случай за изрязване). Това се прави или с куик маск или най-добре ако искаш прецизна селекция с пен туул. Ако е много рошава козинката на кучо и искаш да изрежеш и малките косъмчета използвай филтъра екстракт ;)
Ето го и моя първи опит. Инсталирах си фотошоп преди седмица и още се уча. Като гледах вашите снимчици и малко ме досрамя и аз да се включа, ама накрая реших, че лека полека може би ще се науча като вас. Само не ми се смейте :wub:
Това е моят Макс:
Sisy and Max наистина няма от какво да се срамуваш,снимката като за първи опит много добре се е получила.Браво. А за коментара на yasoo му благодаря,но искам да попитам има ли подобен урок от който мога и видимо да го погледна за пен туул и филтъра екстракт :( :huh:
Sisy and Max наистина няма от какво да се срамуваш,снимката като за първи опит много добре се е получила.Браво. А за коментара на yasoo му благодаря,но искам да попитам има ли подобен урок от който мога и видимо да го погледна за пен туул и филтъра екстракт :( :huh: