Нашите снимки и малко Фотошоп :)
Публикувано: 13 May 2008 - 11:55 PM
Каква може да е причината изведнъж шопа ми да почне да се влачи? Извършва операциите с мноооого чакане. Направо ще се гръмна. :'(
Предишния се бъгваше при използването на един определен филтър. Сега сложих друг шоп.
Има някакъв проблем, ма какъв...
Предишния се бъгваше при използването на един определен филтър. Сега сложих друг шоп.
Има някакъв проблем, ма какъв...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 May 2008 - 12:27 AM
bushkata, в момента ми хрумват няколко варянта:
- Недостиг на Рам памет
- Недостиг в скрач диска който е зададен в момента, смени го на някой друг на който има повече място.
- Прекалено много инсталирани шрифтове или четки
- Компютъра си плаче за преинсталация
Успех ;)
- Недостиг на Рам памет
- Недостиг в скрач диска който е зададен в момента, смени го на някой друг на който има повече място.
Успех ;)
Публикувано: 14 May 2008 - 01:14 AM
Цитат
bushkata, в момента ми хрумват няколко варянта:
- Недостиг на Рам памет
Успех ;)
- Недостиг на Рам памет
Успех ;)
Рама ми е 1 Гига - има достатъчно.
И на диска има място.
Харда е нов с инсталация на 2 месеца някъде.
Имам много шрифтове, много, НО до сега работеше с тях.
Ух, не знам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 May 2008 - 06:11 AM
Виж дали ти са посочени пиксели. И аз имах този проблем, когато се опитам да отворя нов документ и да му задам размери ми изписваше това. После обърнах внимание, че слагам огромни размери, които са актуални за пиксели, не за инчове. Ето и снимки:
Снимката е сразмери за инчове, а ако искаш да работиш в пиксели просто от менюто от дясно на инчове избираш пиксели. Надявам се да съм ти помогнала.
Снимката е сразмери за инчове, а ако искаш да работиш в пиксели просто от менюто от дясно на инчове избираш пиксели. Надявам се да съм ти помогнала.
Публикувано: 14 May 2008 - 11:07 AM
Mерси, ама не е това. :(

Публикувано: 14 May 2008 - 03:51 PM
Цитат
Само да те попитам там пише как да ги слагаш една върху друга а ми се иска да са под формата на Уеб Банер като при теб как става?
Ами да... Значи аз си правя един файл, най обикновен бял, който да е с по-голяма широчина и там ги поставям B)
Цитат
goldroks,подписа ти е страхотен :wub:
Много благодаря :yahoo: :wub:

Публикувано: 15 May 2008 - 10:04 AM
Цитат
Ето го последното ми произведение на изкуството вдъхновено от bushkata и goldroks. Постарах се много, дано се е получило :)
Много добре се е получило, браво :)
Единствено задните крачета на кучо малко трябва да ги пооправиш иначе като цяло перфектно си ги изрязала ;) И другото което е помисли мако в/у това че кучето в момента седи във въздуха, измисли му нещо на което да стъпи или поне да създава такава представата. Примерно сложи му отражение ;)
П.П. Ей сега ще ти покажа какво имам в предвид, след 5мин ще постна примерче ;)
Публикувано: 15 May 2008 - 10:17 AM
Ето само едно примерче за 5 минутки скалъпено да видиш какво имах в предвид :)

Публикувано: 15 May 2008 - 10:40 AM
Еми то много-много не се разбира, че е листо ;)