Реагирах прекалено лошо... :(
Публикувано: 02 February 2013 - 07:38 PM
Как мога да и се реванширам. Моля за бързи отговори :(
Публикувано: 02 February 2013 - 10:42 PM
След инцидента не му обръщайте внимание (това не значи игнориране) - вършете си къщната работа или каквото там правите,а то когато е готово ще дойде при Вас.Тогава можете да го погалите ( предполагам ,че знаете как) ?
Трябва да разберете,че кучето не е виновно - когато няма правила или заради нещо "по-спешно" ги нарушавате,резултатите винаги ще са изненадващи....

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/
Публикувано: 02 February 2013 - 10:59 PM
Публикувано: 07 February 2013 - 03:16 PM
Victor_, в 02 February 2013 - 10:59 PM, написа:
Грешиш,това е ТЯ(стопанката)!Колко силно трябва да е фраснала кучето,че да му пусне кръв???Мисля,че не и е за първи път,отработено е!Първо да престане да си "шамари" животното,после да мисли как да му се извинява и още по-после да търси съвет във форумите!Всеки които е имал и има куче,независимо малко или голямо е понесъл някакви "травми".По тази логика,моя трябва да го бичувам 3 пъти на ден!

Успех!
Публикувано: 07 February 2013 - 03:47 PM
Cene79, в 07 February 2013 - 03:16 PM, написа:
Грешиш,това е ТЯ(стопанката)!Колко силно трябва да е фраснала кучето,че да му пусне кръв???Мисля,че не и е за първи път,отработено е!Първо да престане да си "шамари" животното,после да мисли как да му се извинява и още по-после да търси съвет във форумите!Всеки които е имал и има куче,независимо малко или голямо е понесъл някакви "травми".По тази логика,моя трябва да го бичувам 3 пъти на ден!

Успех!
Когато се чете нещо, за да се разбере правилно трябва да се чете бавно и спокойно. Момичето, което си е ударило кучето в пристъп на човешки гняв никъде не споменава да е пуснала кръв на кучето. "Отработени" движения водещи до тежки травми имат само някои доста добре обучени мъже, практикуващи бойни спортове. Стопанката явно не е от тях и съжалява. Търси съвет, за да заслужи отново доверието на кучето си, което заслужава само адмирации, а не обвинения.
Така че, по-спокойно. Случват се такива работи.
Публикувано: 07 February 2013 - 04:31 PM
Моят го бия с кокалчетата на юмрукът по врата , но не плътно до главата , а към плешките .
На куче там му е най- здравото място , и не може да има физиологични повреди .
Също при спор с него - ( накъде да продължи разходката ) го ритам тактично с пета по задницата , научил съм го от Сиизър Милън .
Елегантно е , почти не се забелязва от страничен наблюдател, изглежда професионално .

Публикувано: 07 February 2013 - 05:00 PM

Публикувано: 07 February 2013 - 05:19 PM

Ето среща с комшийското куче - бъркам отвътре и му придръпвам външният на мен крак .
Не се изисква никакво усилие , а само интелект .
Просто като го тръсна в земята му пада езикът ( набутвам му го обратно с пръст , което си е вече рисковано ) .[attachment=487016:Копие (2) от P4040333.JPG]
Публикувано: 07 February 2013 - 09:24 PM
g_tanov, в 07 February 2013 - 03:47 PM, написа:
Cene79, в 07 February 2013 - 03:16 PM, написа:

Успех!
Когато се чете нещо, за да се разбере правилно трябва да се чете бавно и спокойно. Момичето, което си е ударило кучето в пристъп на човешки гняв никъде не споменава да е пуснала кръв на кучето. "Отработени" движения водещи до тежки травми имат само някои доста добре обучени мъже, практикуващи бойни спортове. Стопанката явно не е от тях и съжалява. Търси съвет, за да заслужи отново доверието на кучето си, което заслужава само адмирации, а не обвинения.
Така че, по-спокойно. Случват се такива работи.
Вярно,кръв беше пусната другаде.Прав,си извинявам се,ама като чета и виждам такива работи ослепявам от гняв.Не съм привърженик на насилието под никаква форма и спрямо никого.Успех с доверието,животните са уникални,каквото и да направиш винаги прощават!
Публикувано: 07 February 2013 - 09:35 PM
g_tanov, в 07 February 2013 - 05:00 PM, написа:

Направо ме разби