Центарално европейско трофи 2013 / aka Tata
Публикувано: 05 February 2013 - 07:14 PM
Почти по традиция се готвим да посетим Центарлно Европейско Трофи и Изложба - Унгария 2013
Ще ми е приятно ако отново с нас има и други обичащи бултериера ентусиасти.
Датата на тръгване ще уточниим по-късно, като максимално се съобразим с желанията на всички.
Тази година ще е на Балатон.
Аз съм чувал легенди за унгарките на Балатон, ама вече съм на възраст :)
Ще ми е приятно ако отново с нас има и други обичащи бултериера ентусиасти.
Датата на тръгване ще уточниим по-късно, като максимално се съобразим с желанията на всички.
Тази година ще е на Балатон.
Аз съм чувал легенди за унгарките на Балатон, ама вече съм на възраст :)
Публикувано: 13 April 2013 - 10:41 AM
Публикувано: 06 May 2013 - 05:28 PM
От Пловдив тръгваме на 17.05. Ще участваме само на Трофито на 18.05.2013г и на 19.05. тръгваме обратно за България. Имаме все още 2 до 3 свободни места за пътници, както и за още няколко кучета в буса. Ако има желаещи, отговарям на 0888 22 90 48.
Публикувано: 07 May 2013 - 08:28 PM
Като чета поста на Whitebul си мисля, че много хора не са наясно с регламента на Trophy Show.
За да участава в Trophy Show едно куче трябва да получи покана от съдия или от клуба организатор, така че всеки се записва и участва в Open Show, а в Trophy Show може да участва след като получи покана от съдията на Central European Bull Terrier Open&Trophy Show "Tata - съдиите оправят покани.
За да участава в Trophy Show едно куче трябва да получи покана от съдия или от клуба организатор, така че всеки се записва и участва в Open Show, а в Trophy Show може да участва след като получи покана от съдията на Central European Bull Terrier Open&Trophy Show "Tata - съдиите оправят покани.
Публикувано: 07 May 2013 - 09:25 PM
Whitebul, в 06 May 2013 - 05:28 PM, написа:
От Пловдив тръгваме на 17.05. Ще участваме само на Трофито на 18.05.2013г и на 19.05. тръгваме обратно за България. Имаме все още 2 до 3 свободни места за пътници, както и за още няколко кучета в буса. Ако има желаещи, отговарям на 0888 22 90 48.
Краси от Филибето майна ще тръгват и други коли ама още не знам точно в колко така че не сам писал да не подведа хората с греша информация
Публикувано: 07 May 2013 - 10:30 PM
katka, в 07 May 2013 - 06:28 PM, написа:
Като чета поста на Whitebul си мисля, че много хора не са наясно с регламента на Trophy Show.
Забележката е коректна! Използвах "трофито" като сборно понятие, а и заглавието на темата все пак е ЦенТАРално европейско ТРОФИ 2013 и е малко подвеждащо. Та, живот и здраве, на 17.05 тръгваме с цел участие в Open Show на 18.05.

Публикувано: 08 May 2013 - 02:30 PM
aiduta, в 07 May 2013 - 07:25 PM, написа:
Whitebul, в 06 May 2013 - 05:28 PM, написа:
Краси от Филибето майна ще тръгват и други коли ама още не знам точно в колко така че не сам писал да не подведа хората с греша информация
Ние също не сме уточнявали подробности около началния час на тръгването. Можем да се чуем два - три дни преди да потеглим и да вървим в група. Единственото сигурно засега е, че сме 4 х 4 съотношение хора - кучета и имаме още места за попълване при наличие на желаещи. Мислим да ползваме бус, за да е по-удобно за кучетата, но ако останем толкова като бройка, не е изключено да бъдем и 2 х 2 с леки автомобили.
Страница 1 от 1