Декоративни птици
Публикувано: 14 May 2007 - 08:42 PM
Всички термометри стават и не е необходимо да имат голям диапазон. Важното е да отчита от 5 до 50 градуса. При първия отчет да видиш че със сигурност вече са замръзнали bash а при втория че са сварени drink . Майтап и успех, но ако нещо се закучи работата слагай една джинка в инкубатора и гаранция че нейния термометър отзад и е верен drink drink drink
Публикувано: 14 May 2007 - 08:59 PM
хахахахахахахаха мерси ванка и утре цял ден ще работи празен и след 17.00 му слагам яйцата и кот ще да става че нямам търпение cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 15 May 2007 - 09:20 AM
Ифчо, щом природата е създала пиле с такава крива и остра човка значи го е приспособила да кълве силно и на неудобни места. Папагалите имат вроден интелект за оцеляване, но и тези които ги гледат трябва да разполагат със същото и тогава се получава хармония. Ако видиш че папагалчетата се бият с някое по-различно от тях пиле по добре ги раздели докато са все още здрави.
Публикувано: 15 May 2007 - 12:15 PM
Здравейте на всички честито за Гугутчето. В момента съм у един приятел и несъм знаел че баща му и чичо му развъждат папагали от сутринта съм тук чак сега влизам има папагали всякакви видове дори незнам какви са най-много обаче са корелите и вълнистите защото тех ги познавам несам знаел че има толкова пернати изобщо :) А и гълаби има много май ще си отмъквам един чифт Спортни :) че са си ми слабост

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 15 May 2007 - 01:42 PM
super best
Прикачени файлове
-
PICT0010.JPG (368.45K)
Брой сваляния: 80