Декоративни птици
Публикувано: 06 January 2007 - 05:12 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 06 January 2007 - 08:39 PM

Публикувано: 07 January 2007 - 03:54 PM
Публикувано: 07 January 2007 - 05:10 PM
Цитат
Ами,защото казваш,че имаш такива и такива птици и аз си помислих,че би трябвало да е доста трудно и да отнема доста време гледането в двор и помислих,че може да си управител на зоопарк bl)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 07 January 2007 - 06:40 PM
Цитат
Цитат
Ами,защото казваш,че имаш такива и такива птици и аз си помислих,че би трябвало да е доста трудно и да отнема доста време гледането в двор и помислих,че може да си управител на зоопарк bl)
Ами gani,то двора ми на село ,където са ,е един декар ,а имам още 2 декара свободни l) ама там има дръвчета и не може да се правят клетки иначе ....Освен това имам и кучета и за тях си трябва място.Колкото до чистенето два дена от седмицата се занимавам само с това - чистя клетки.Ама по-напред писах ,но не е обърнато внимание ,че доста съм намалил менажерията и сега моите приятели имат доста повече птици от мен ,просто естеството на работата ми не ми позволява ,но ако имам свободно време пак ще си направя зоокът l)

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 07 January 2007 - 06:53 PM
Цитат

Аааа много красиви представители на александрите има.А вече и в България b) .Днес при мен дойде един мой приятел ,който се занимава с внос на птици,за да му правя инкубатори беше внесъл 250 папагала от различни видове,включително много редки,какви ли не разцветки пауни,бели фазани ,жълто-бели фазани ,които аз самият видях за пръв пъти ,всички те са мутация на колхидския,имаше седлати фазани,кокочки орпингтон ,йокохама,феникс и много други.С няколко думи направо се размазах l)
Имаше много снимки ,но не са от цифров фотоапарат и направо нямам думи какво имат хората.Мани,мани

Публикувано: 07 January 2007 - 10:05 PM
Цитат
Ще ми отговорите ли?
Публикувано: 07 January 2007 - 11:26 PM
Ники , я кажи за пауните дето ги е донесъл твоят познат нещо повече worthy Не знаех ,но скоро чух ,че цетата на жаката е станала страшно висока.Преди бяха стигнали до 200лв даже ,че и на пазърлък по-малко ,а сега ...сериозна сумичка.
Ето ги и моите пауни. Мъжкият тази година за първи път прави опашка и се надявам на поколение,дано worthy
Прикачени файлове
-
Picture_071.jpg (65.89K)
Брой сваляния: 117
Публикувано: 08 January 2007 - 07:46 PM
Ми Анче,пауните са от Сърбия.Имаше кафяви или по-скоро охрови,а на запад май им казват камео,черни - Миднайт,белокрили,опалови,пъстри,сребърни пъстри,бронзови и обикновени.А твоите са много хубави super best
Обикновените пауни май са 250лв за чифт,а другите още не знам.
А жаката действително са вече много скъпи,особено социализираните,тоест хранените от ръка В неделя пак ще се видя с моя човек и ще го питам в Сърбия как са защото със сигурност там има хора ,които ги развъждат :
http://www.dalavera.net/list.php?72

Публикувано: 08 January 2007 - 11:35 PM
Цитат
Ще те разочаровам-там са кокошките и то съвсем обикновени уж носачки(за такива ги е купил баща ми ама като не ме чува и 70% са петли bash ) Аз си ходя на вилата доста рядко и ми се наложи да намаля до абсолютният минимум животинките ми. Сега имам само чернокрилите пауни. Милите , мен не ме познават и се плашат , за това са чак в края на клетката s) Има доста да огласят селото като им дойде периода.
Можеш ли да пуснеш снимки на различните цветове пауни? Много ми се иска да видя как изглеждат.
А за цените на папагалите bl) bl) oleeee , ясно няма да имам скоро подобно пиле s) .Имам един познат ,който гледа жака и други папагали и ми беше казал ,че му е мечта розовото какаду.
Публикувано: 09 January 2007 - 07:26 PM