Цитат
Да ,не е гаранция ,но е първата стъпка ,защото ако не се харесват и нямат добри отношения ,просто е невъзможно да се получи.Дори и да се бият ,мисля ,че пак има надежда.Моите лично не се бият само си чирикат ,"целуват" се и се пощят.От колко време ги имаш,Nadq_&_Karma?Да nikigeen вярно е ,че от една двойка нищо не може да се каже ,но не случайно това са нещата по които се гледа за характерите на птиците в двойката и за възможността да имат поколение и въобще за опита да ги размножиш.Нямаше да е толкова масово мнение ,ако не беше вярно и не беше характерно по принцип за домашните птици!
Поздрави!
Когато казах ,че от една двойка птици ,които отглеждате в стаята си ,не може да добиете представа за поведението на птиците имах предвид ,че е нужно доста повече.Ако разгледаш темата назад и видиш снимките и изчетеш написаното ще забележиш ,че почти всички тези птици съм ги виждал и голяма част съм ги отглеждал,но пак не мога да твръдя ,че знам всичко, особено пък за гълъбите(това ми е малко непозната материя)
И друго нещо- това че ние отглеждаме птици по двойки е добре,но в най-честия случай те са ятни създания и живеят на големи общества ,други пък в плен (домашни са само селскостопанските птици и производните от тях),които в природата са моногамн ,често проявяват полигамия.
Та искам да кажа ,че именно за това хората занимаващи се с развъждане отглеждат птиците във волиери и по много ,за да може максимално да наподобят естествените им условия
Не искам да съм ти враг ,напротив може да съм ти само от полза със съвети ако желаеш разбира се .С птици се занимавам вече 20 години и съм отглеждал какви ли не. victoryVVV cheers super best