Декоративни птици
Публикувано: 14 March 2007 - 10:09 PM
Относно заложбите на папагалите за говорене,може да се направи класация:
-Жако
-какаду
-амазона
-голям александър
-корела
-и други (че не ми се изреждат повече wink като вълнистите),а и към първите три съм в предпочитание,а към останалите с резерви
А вашето мнение какво е?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 14 March 2007 - 10:17 PM
Цитат
пп Питах някой затова/не ми дадоха точен отговор/ а и незнам дали е в форумите,ако е тук съжалявам - много ми се спи.
Има хора във Варна и Хасково ,но има едно голямо"НО".И както се казва ,а вече и по други места l)
За Шумен - там е с традиции почти

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 14 March 2007 - 10:19 PM
Публикувано: 14 March 2007 - 10:53 PM
Уговаряте се за Търново , а аз си тъгувам , че съм далеч. После да не забравите и фотото от най- апетитните оферти. Аз , дано да успея , ще отида в Шумен когато има изложба. Но то вече се обърна на пазар , а не на изложба s)
Във Варна имам един познат дето въди жака и ...абе забравих още какво имаше, а може и нещо ново да има вече.
Публикувано: 15 March 2007 - 07:47 AM
аз също съм от Варна
един интересен "фотодневник" който намерих докато се рових в нета: Питомник "Amazona"
Публикувано: 15 March 2007 - 07:59 AM
Ох, изложба, среща... мечти! Няма ли нещо такова в София? Че тези, за които говорите са ми мноооооооого далече s) .

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 15 March 2007 - 10:26 AM

Публикувано: 15 March 2007 - 10:30 AM
Цитат
Уговаряте се за Търново , а аз си тъгувам , че съм далеч. После да не забравите и фотото от най- апетитните оферти. Аз , дано да успея , ще отида в Шумен когато има изложба. Но то вече се обърна на пазар , а не на изложба s)
Във Варна имам един познат дето въди жака и ...абе забравих още какво имаше, а може и нещо ново да има вече.
Да не би да е Юлиян?

Публикувано: 15 March 2007 - 10:37 AM
Цитат
Не , Христо се казва. Гледа пчели също. Но има и един приятел , с който се занимават почти заедно с папагали , но него не го знам как се казва.
fridolina, този сайт си е направо находище dribble изгубих си ума там bl)
Публикувано: 15 March 2007 - 10:54 AM
От: гр. Пловдив
Скъпи колеги, на 24 03 07г. в Пловдивския панаир ще се проведе изложба и пазар на гълъби и др. птици Мероприятието е съобразено с международна изложба"Лов и риболов" и "Цветна пролет". Каним продавачи, купувачи, зяпачи, гости и приятели.
Публикувано: 15 March 2007 - 12:13 PM
Цитат
Цитат
Не , Христо се казва. Гледа пчели също. Но има и един приятел , с който се занимават почти заедно с папагали , но него не го знам как се казва.
С Христо се запознах съвсем наскоро (членуваме в един и същи "птичарски" клуб), а приятеля му предполагам е Ивелин, но с него не се познаваме лично.
Публикувано: 15 March 2007 - 06:21 PM
Цитат
Цитат
fridolina, този сайт си е направо находище dribble изгубих си ума там bl)
Яяяя то и аз имам пчели

Публикувано: 15 March 2007 - 06:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
С Христо се запознах съвсем наскоро (членуваме в един и същи "птичарски" клуб), а приятеля му предполагам е Ивелин, но с него не се познаваме лично.
А случайно да имаш информация и снимки от клуба wink