Декоративни птици
Публикувано: 20 March 2007 - 10:59 PM
Цитат
мале-еее,каква красавица е!!!!!!кокошката с пиленцата!! каква порода е не разбрах? голяма красота!!!!!
ами пише kareta незнам как се превежда но иначе е много сладка w)

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 21 March 2007 - 04:24 AM
Ники от тея кокошки серама дали има в България?Аз определено си налитам на миньоните b) и като ги видях .... dribble ,а онея"полякини" дето сте ги пуснали са наистина разкошни.
Ей, момчета , ама защо пускате по няколко поста един след друг като имате почти същият въпрос/отговор като на горният пост. Кликвате на "редактиране" и се оправя всичко. Не мога да насмогна да трия известията в пощата си oleeee l)
Ей, момчета , ама защо пускате по няколко поста един след друг като имате почти същият въпрос/отговор като на горният пост. Кликвате на "редактиране" и се оправя всичко. Не мога да насмогна да трия известията в пощата си oleeee l)
Публикувано: 21 March 2007 - 05:27 PM
Не съм срещал ,но може и да има.
Днес в Кюстендил имаше малка изложба пазар за декоративни птици,но не бях подготвен със средство за снимане (не си бях взел и другия ми телефон с камерата).Имаше розели - лутино и пъстри,канари ,финки,вълнисти стандарти,корели,фазани - мъжки златен и диамантен,декоративни кокошки на Румен Давидков(същите като на снимките по назад някъде) и много и различни видове гълъби
Днес в Кюстендил имаше малка изложба пазар за декоративни птици,но не бях подготвен със средство за снимане (не си бях взел и другия ми телефон с камерата).Имаше розели - лутино и пъстри,канари ,финки,вълнисти стандарти,корели,фазани - мъжки златен и диамантен,декоративни кокошки на Румен Давидков(същите като на снимките по назад някъде) и много и различни видове гълъби

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 March 2007 - 07:08 PM
Ники , какви финки имаше? И какви им бяха цените?
п.п. С тоя аватар ще ме умориш от смях nono
п.п. С тоя аватар ще ме умориш от смях nono
Публикувано: 21 March 2007 - 07:20 PM
l) Не съм питал за цени за съжаление на финките ,но имаше най-често срещаните - зеброви и японски
А аватара го праснах по повод на споровете в темите за БОК и КК и явно е направил впечатление ,че "сто" човека ми писаха ,че са го харесали l)
А аватара го праснах по повод на споровете в темите за БОК и КК и явно е направил впечатление ,че "сто" човека ми писаха ,че са го харесали l)

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 March 2007 - 07:23 PM
ООООО , тоя спор се очертава да стане като Стогодишната война oleeee Неам думи ouu Кое е първо яйцето или кокошката ? bl) Нещо такова, нали?
Публикувано: 21 March 2007 - 07:29 PM
Дааа.Не'ам думи и аз и мани друго имам кучета и то двата лагера l)
Я кажете сега планински папагали срещали ли сте и каква е цената?
Я кажете сега планински папагали срещали ли сте и каква е цената?

Публикувано: 21 March 2007 - 09:30 PM
Ето кой ще черпи l)
Прикачени файлове
-
Voliere7.jpg (53.33K)
Брой сваляния: 62