Декоративни птици
Публикувано: 23 March 2007 - 03:04 PM
volen, честито и от мен за колата , леко да я караш и като ти омръзне да си купиш по-хубава super best
А тези сиви токачки ги имана всякъде. Много лесно ще си намериш , а и не са скъпи. Ще ти крещят из двора и съседите ти ще си мечтаят за миналите дни
А тези сиви токачки ги имана всякъде. Много лесно ще си намериш , а и не са скъпи. Ще ти крещят из двора и съседите ти ще си мечтаят за миналите дни
Публикувано: 23 March 2007 - 04:39 PM
Цитат
volen, честито и от мен за колата , леко да я караш и като ти омръзне да си купиш по-хубава super best
nono леле l) super best

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 23 March 2007 - 07:06 PM
мерси за колата super best а тези токачки видях едно стадо око 30 броя бяха в едно село и човека каза ако ги познавам коя е мъжка и женска да си хващам защото тои не ги познавал.а другото е че се разхождаха свободно по поляната около двора с кокошките ама поляната беше доста голяма и ако се бях хванал да си хващам голямо гонене щеше да падне

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 23 March 2007 - 07:50 PM
b)
Прикачени файлове
-
_______________1.jpg (47.82K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 23 March 2007 - 07:53 PM
b)
Прикачени файлове
-
holub_chocholaty.jpg (31.31K)
Брой сваляния: 58

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 24 March 2007 - 09:19 PM
днес ходих до сливенския пазар ама там нямаше нищо друго освен 10 заека питах хората там дали някои има токачки и декоративни кокошки за продаване ама ми казаха че пазарите за пернати били затворени вече с закон.и пак опрях на камък. oleeee

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 24 March 2007 - 10:52 PM
Волене,сега имаме мини кохери и ще ти дам да си избереш. Имам чисто бяли,пръскани в сребристо и пръскани в червено-кафяво. С приятелят ми който ги гледа сме заедно и на пръсканите иска по 10 лв. а на бялите по 15. Заредил е и султанките да мътят така че след 20-25 дни ще има и от тях.
Публикувано: 25 March 2007 - 12:00 AM
Значи и сега всички пазари си работят но трябва да познаваш пилчарите защото си държат птиците в колите. Може ли някой умен управник може да даде смислен отговор как един папагал,канарче,амадинка или каквато и да е домашна декорация може да разпространи птичи грип след като се отглеждат в стайни условия ??? Аман от самозвани нещастници по тези канцеларии и управления. Бях свидетел на пазара на Подуене как проверяващи с полицай питаха един от Кюстендил какво е корела защото той беше оставил табелка че продава.
Публикувано: 25 March 2007 - 12:08 AM
b) аз питах тези които продаваха заиците и те ми казаха това иначе никъде не видях по колите птици даже ги надничаках ама не.и тези ми казаха че много рядко изкарват такива декорации и токачки.тои ги вадел някакъв дядо там ама доста време не били го виждали.а пък това заптичия грип е пълна глупост как ще се зарази като ги гледаме в къщи,по двора и са заградени че чак мишка не мойе да мине да доиде някои управник че да ми обясни. fow