Декоративни птици
Публикувано: 04 May 2007 - 10:20 PM
b)
Прикачени файлове
-
DSC01946.JPG (45.27K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 04 May 2007 - 10:26 PM
l)
Прикачени файлове
-
DSC01943.JPG (40.48K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 04 May 2007 - 10:45 PM
да клетката ми е почти готова,само трябва да направя вратички,ще му взема обаче женска като него,след две/три седмици щял да има малки и след месец и нещо ще взема,иначе той преди имаше много вълнисти и снабдяваше зоомагазините,но сега ги бил махнал и има само тея изложбените и други големи папагали-има мутации на розелата другия път като ходя ще снимам
Публикувано: 04 May 2007 - 10:53 PM
амиии беше качвал снимки на едни "лютино" мисля че са такива,не успях да ги огледам много хубаво,всичко беше по гнездата,имаше и пенантови и обикновени,имаше 2 канарчета малинуа и каза че преди имал и гулдови амадини,но ги махнал щото са капризни
Публикувано: 06 May 2007 - 11:26 AM
Привет на всички ;)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 06 May 2007 - 02:28 PM
Честит Гергьов ден на всички но най вече на именниците бъдете жив и здрави :)

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 06 May 2007 - 05:28 PM
Zdraveite nadiavam se che niama problem za registraciata mi vuv foruma. No i az sum se zapalil po tezi krasivi suzdania.
Bih iskal ako moge da sledia temeta zashtoto sum nachinaesht i iskam da se informiram. Vchera si napravih sait v dir tova e saita mi /moiteptici.dir.bg estestveno pticite koito sum slogil vuv galeriata ne sa moi no tova e zashtoto az sum vuv kanada i niamam snimki na moite. No tova liato shte si hodia i shte napravia mnogo a puk i ne samo na moite.Ako mogete prashtaite snimki na email a mi za da gi kacha na saita.Zashtoto napravo mi se plache sled kato ne moga da si gledam niakakvi pernati.MOLIA! a maila mi e kosta22_1991@abv.bg
Bih iskal ako moge da sledia temeta zashtoto sum nachinaesht i iskam da se informiram. Vchera si napravih sait v dir tova e saita mi /moiteptici.dir.bg estestveno pticite koito sum slogil vuv galeriata ne sa moi no tova e zashtoto az sum vuv kanada i niamam snimki na moite. No tova liato shte si hodia i shte napravia mnogo a puk i ne samo na moite.Ako mogete prashtaite snimki na email a mi za da gi kacha na saita.Zashtoto napravo mi se plache sled kato ne moga da si gledam niakakvi pernati.MOLIA! a maila mi e kosta22_1991@abv.bg
Публикувано: 06 May 2007 - 08:43 PM
Няма никакви проблеми за регистрацията ти тфа е свободна зона и се радваме като се оголемява семейството ни

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 07 May 2007 - 11:38 AM
Namerih si Imperatorski fazan-monaliq i tragopan4e. o4akvam s neturpenie izlupvaneto im za da si vzema.