Цитат
Ники, тези за които писах са в магазина на Милчо. Аз за сега имам само 3 сребърни и 3 златни но от тях чакам още. Диамантената мъти и тя, само патетата и розелите нещо ми провалят годината ама здраве да е super best Анчето , да ти кажа че някой от зоомагазина май се е прее.... Ако намериш голям александър син за 300 лв все едно си намерила какаду за 800 ouu Аз си търся женски голям обикновен зелен и ми искат 300лв. в почти цяла България и 500 лв. от Варна. Ако има такъв папагал снимай го и ни го пусни да го видим dribble 1super
Ванка,аз Милчо не го познавам лично ,но нали знаеш ,че обичам преди това да проучвам и всички ,които питах ми казаха - Леле много скъпо продава .Ако няма къде опитай при него .Иначе хубава "стока" има.И тук в Кюстендил си имаме такива b)
Та малките александри ги дава по 100 лева и то зелените ,при реална цена от 50 до 80 лв,а планинските чифт ,както разбрах като поразпитах , се намират и по 250 лв.
За женски голям александър зелен е добре горе - долу 300 ,но гледай да не е социализиран ако искаш да вадиш пилета, а варненци и те са много като кюстендилци, но разликата е че леко така са се самозабравили l) Е има и изключения l)
Ааа при фазаните също много неоплодени яйца ,поне при мен .Не знам при DRAAC как е ,но той ще каже,а и про кокошките де a)