Със сигурност и се налага тоз Бобчо b) като я погледне..... и Лина му пълни чинията ,а за ухажването...я ,Лина взимай се и мадама в двора ,че им е скучно на ергетите l) a)
Ухапване?
Публикувано: 26 September 2006 - 10:01 AM
Публикувано: 27 September 2006 - 10:28 AM
Цитат
Ако искате вервайте ама му мина точно като на куче b) Цял следобед бях там--даже и за секс мислеше хайванчето.Но доктора пак му би антибиотик и го полях с реванол.
Мисля че утре вече ще е напълно излекуван b)
Вет ми се скара за яденето--забрани да го храна по 4 пъти на ден s) много му се радвах как лапа.
Благодаря на всички w)
Мисля че утре вече ще е напълно излекуван b)
Вет ми се скара за яденето--забрани да го храна по 4 пъти на ден s) много му се радвах как лапа.
Благодаря на всички w)
Радвам се ,че кучето ти вече е добре, но като четях всичко написано до тук ми хрумна да те питам има ли възможност, то да е ухапано ,но не от пор,а от оса, пчела или нещо подобно. Моето куче много обича да лови мухи, пчели и всичко, което хвърчи r) r) r) и въпреки, че е хапана от оси не се отказва. Разбира се чичо доктор си знае работата , малко кортизонче, малко алерговетче и нещата се оправят. Е, има писъци и квичене, но да би мирно стояло, не би чудо видяло.... Та по този повод поздрави и на вашия лекар, свършил си е работата, независимо, че не сте установили, кой точно е гризнал горкото куче.
Публикувано: 27 September 2006 - 01:57 PM
Едва ли--но ако случайно е пчела или оса май трябва по носа да го жилне.Проблема беше някъде по врата--а вчера както си играха с друго куче изведнъж взе да квичи и пак така наведе главата.Аз чак си разлях кафето-така се сепнах.Казах на вета--отговора бише--споко ще мине bl) Държа го вързан на тел да не може да се рови къде требва и къде не.
Публикувано: 27 September 2006 - 09:10 PM
Цитат
..а вчера както си играха с друго куче изведнъж взе да квичи и пак така наведе главата...
Той е малък, нали не бъркам?
Възможно ли е малко куче да получи прищипване или възпаление на нерв? bl)
Питам ако някой има идея?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 September 2006 - 09:55 PM
с изключение на ротвайлерите, при които има видово заболяване /синдром на Воблер/ прищипване както го казваш се наблюдава предимно при малки породи . При тях междупрешленните връзки са по-подвижни и и така нареченото сецване може да стане. Има и изключения разбира се. При някой късоврат и дебеловрат пес това не се наблюдава.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 27 September 2006 - 10:20 PM
Цитат
с изключение на ротвайлерите, при които има видово заболяване /синдром на Воблер/ прищипване както го казваш се наблюдава предимно при малки породи . При тях междупрешленните връзки са по-подвижни и и така нареченото сецване може да стане. Има и изключения разбира се. При някой късоврат и дебеловрат пес това не се наблюдава.
Благодаря за отговора.
А при така описаните "симптоми" при това куче - дали е възможно да е това?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com