Малко off.
Не знам колко ти е опита с кучетат въобще, но относно захпването на ушите мога да ти споделя моя опит -
ухото се скъсва лесно, цялата ушна мида се "изтръгва", тече кръв като от заклано прасе..Виждал съм го нееднократно точно с кавказец и алабай

Какво беше това , дето изтръгна ушите на кучетата ? При това е ставало
нееднократно ?
А ти къде беше? Не можа ли да ги защитиш?
Аз бях от правилната страна
Първия път когато видях как се изтръгва ухона куче беше преди 13 години.Един квартален скандалджия с кавказка овчарка я пусна докато аз си водех първата бултриерката на разходка - да покажел какво прави кавказеца...Е, показа...

Ако си имаш идея как хапе була, особено ако тоя бул е 20 кг мускули и може да виси 45 захапал гума.Добре, че работата се размина само с отхапаното ухо на каквазеца(кучката няма никаква вина, че стопанина и е глупак и съжалявам за нея) и разбитата глава на скандалджията
Последния беше преди около година - доведоха кавказка с некупирани уши за заплождане.Пазача нещо не затворил както трябва клетката на едната САО и тя излетя да прогонва натрапницата...Не знам дали си наясно как се разделят две 60-70 кг кучета в бой...
Понеже имаш в подписа си цитат от Майк Тайсън (боксьор, признат луд и осъждан престъпник, ако случайно някои не знае кой е ) да припомня , че точно Тайсън отхапа едното ухо на Евандър Холифиилд и ухапа другото. Но все още няма практика да се режат ушите на боксьорите.

"...Отхапах ухото му, защото просто бях ядосан, че той (Ивендър Холифийлд) е толкова велик боксьор..."
Това са негови думи в едно интервю.Не коментирам нито тях, нито оня му бой, обаче е велик боксьор а и мисълта е хубава и показателна!