Цитат
И не е същото сравнение за рязане на крака и ръце при хората-те се използват. На кучето за какво са му нужни ушите или опашката, да хване лъжицата да се нахрни?
Face, съгласна съм с теб, трябва да се спазват законите...въпреки, че в България това е поредният бездействащ закон.
Не ме интересува заглавието на темата какво е -по всеки въпрос има винаги за и против по простата причина ,че всеки си има различна ценностна система,възприятия и пречупва нещата през собствената си призма.
На въпроса ти дали сме се питали кучетата ни какво искат-аз лично не знам какво иска моето -ти знаеш ли дали Лексис се харесва със или без уши.Аз мисля ,че като си го завела да му ги купират не си го питал а си го завела защото ти така си преценила.Относно това за какво са му на кучето уши и опашка ще ти отговоря ,че щом не знаеш е редно да попрочетеш малко по въпроса ,а ако пак не намериш отговора му с удоволствие ще ти обясня. А бездействащи закони ще има докато има хора които умуват върху тях,не ги зачитат и си правят каквото намерят за добре.И докато има лекари които за някой лев са съгласни да направят чудеса от храброст независимо ,че е забранено.От мен по темата толкова .Както е писала mil малко по-напред в темата -не ми се водят безсмислени спорове ама хич,още повече ,че никъде не прочетох разумни доводи по въпроса освен ,че някои хора са решили че след като кучето е тяхна собственост могат да си правят с него каквото си поискат.Просто спрете да се правите на вездесъщи,защото не сте.Дори да нямаше закон които да го забранява лично аз при мисълта какви страдания ще причиня на съществото което обожавам не бих го направила никога ако ще да е доберман приличащ на прилеп защото е с уши,ротвайлер с опашка и каквото още се сетите.Аз го обичам заради това което е ,а не заради начина по които изглежда w)