този сладур си търси дом.за съжаление собственикът му е заминал и го е оставил.кучето е на верига и не се чувства добре.една приятелка днес му е занесла кайшка ,защото е било с верига около врата.кучето е на 6 месеца,мъжко.телефон за контакт 0876 40 35 75 Теодора
lllsssbbb1 внимателно подбирайте кандидатите за момчето. Мисля, че ще е добре да го дадете кастриран (ако възрастта му е подходяща) или да се договорите с бъдещите стопани те да го направят.
Тези теми могат да са Ви от полза - 1 и 2. За съжаление има и такава тема, която изобщо не е за пренебрегване.
" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
ако някой го хареса ще го кастрираме разбура се една жена се занимава с неговия случай,но тя няма интернет и затова аз пускам обяви от нейно име.оставила съм нейния телефон.
lllsssbbb1' timestamp='1386245237, в 05 December 2013 - 02:07 PM, написа:
вече е в чужбина
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето. http://avocett.blogspot.com