Намерена е женска златисто-кафява кокерка гр. София (Долни Богров)
Публикувано: 10 June 2013 - 09:37 AM
Моля, ако някой е изгубил подобно куче, да позвъни на тел: 0878 947 609.
Публикувано: 10 June 2013 - 06:58 PM
Кученцето наистина е много мило и спокойно, може би по-младо отколкото си мислех първоначално. Има хигиенни навици и не прави бели, когато е оставено само (засега). Хапна гранулки за вечеря (не проявява агресия, когато му пипаш в чинията). В сряда ще я заведа да я изкъпят и подстрижат, тъй като сплъстената козина видимо я мъчи.
Публикувано: 11 June 2013 - 06:20 PM
Публикувано: 11 June 2013 - 11:18 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 June 2013 - 05:52 AM
Публикувано: 12 June 2013 - 06:50 AM
Публикувано: 12 June 2013 - 02:49 PM
Искам да изкажа искрените си благодарности на Вера Дограмаджиева - страхотен човек и изключителен професионалист за прекрасния нов външен вид на кучинка!

Публикувано: 12 June 2013 - 03:13 PM

Късмет и на двете ви, mora!

Публикувано: 12 June 2013 - 03:18 PM
Забравих да напиша, че според ветовете кучинка е на около 3-4 години. Проверихме я за чип, но няма такъв.
Публикувано: 12 June 2013 - 04:19 PM

Аз сигурно ти надух главата с разсъждения, но ще ги пусна и тук: Кучинка не беше занемарена. Ушите и бяха единствено в безобразно състояние, но вярвайте ми, ежедневно в салона ни водят НЕ намерени или натирени домашни/ креватни/ кокери, които са в пъти в по- лошо състояние!
Тази кучинка има пети пръсти на задните крачета, чиито нокти бяха ОТРЯЗАНИ! Изобщо целият и педикюр беше наред, а това е едно от първите неща, които забелязваме при неподдържаните кокери. Когато имат пети пръст на задните крака, сме свикнали почти като хирурзи да вадим огромни части нокти, сраснали в крачетата на кучетата, след което се отварят едни рани- хралупи. Тук нямаше такова нещо. Ушите сплъстени, ама чисти! Странно е това. Кучинката в основата си не беше мърлява и нямаше нито една бълха или кърлеж, което би било невъзможно, ако не е обезпаразитена с някакъв траен препарат! Зъбите и са на адски младо куче: Чистички, не са захабени... чудя се!
Публикувано: 12 June 2013 - 05:46 PM
Малката вече е ваксинирана с годишна ваксина и на 29 юни имаме записан час за кастрация.
Публикувано: 12 June 2013 - 06:04 PM
totschica, в 12 June 2013 - 04:19 PM, написа:

Аз сигурно ти надух главата с разсъждения, но ще ги пусна и тук: Кучинка не беше занемарена. Ушите и бяха единствено в безобразно състояние, но вярвайте ми, ежедневно в салона ни водят НЕ намерени или натирени домашни/ креватни/ кокери, които са в пъти в по- лошо състояние!
Тази кучинка има пети пръсти на задните крачета, чиито нокти бяха ОТРЯЗАНИ! Изобщо целият и педикюр беше наред, а това е едно от първите неща, които забелязваме при неподдържаните кокери. Когато имат пети пръст на задните крака, сме свикнали почти като хирурзи да вадим огромни части нокти, сраснали в крачетата на кучетата, след което се отварят едни рани- хралупи. Тук нямаше такова нещо. Ушите сплъстени, ама чисти! Странно е това. Кучинката в основата си не беше мърлява и нямаше нито една бълха или кърлеж, което би било невъзможно, ако не е обезпаразитена с някакъв траен препарат! Зъбите и са на адски младо куче: Чистички, не са захабени... чудя се!
А може би все пак е просто изгубена и някой си я търси? Два дни не е особено дълъг период за намиране на собствениците. Последното куче, което намерих, престоя у нас 6 дни, докато се открием със стопаните.
Публикувано: 12 June 2013 - 06:12 PM
Публикувано: 13 June 2013 - 07:32 PM
Публикувано: 13 June 2013 - 09:13 PM
Бъдете жива и здрава за прекрасния жест към нея.
Късмет на момичето
Публикувано: 14 June 2013 - 05:33 AM

Към Коки проявява интерес сериозен кандидат. Този уикенд ще се срещнем и ще поговорим, за да видим дали ще се харесат взаимно. Стискайте палци!
А междувременно тя не е потърсена все още от никой, който да смята, че това е неговото изгубено куче...