Намерена е женска златисто-кафява кокерка гр. София (Долни Богров)
Публикувано: 14 June 2013 - 09:00 AM
Публикувано: 14 June 2013 - 09:20 AM
Адмирации за грижата!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2013 - 05:34 AM
Ето я Коки на днешната сутрешна разходка. Определено не обича да се разхожда когато е мокро.
Публикувано: 15 June 2013 - 12:07 PM
mora, в 12 June 2013 - 03:46 PM, написа:
Малката вече е ваксинирана с годишна ваксина и на 29 юни имаме записан час за кастрация.
Чудесно е, че се грижите за кучето.

Само не разбирам тази спешност с кастрацията. За мен това куче има стопанин, може би не ползва интернет, възможно е да има залепени обяви в друг район.
Много от загубените кучета се намират от стопаните след месец-два.
Моето куче го намерих след 3 месеца. Ако някой го беше кастрирал защото е сметнал, че е бездомно, изобщо нямаше да бъда благодарна, дори напротив.
Публикувано: 15 June 2013 - 12:27 PM
Ofika, в 15 June 2013 - 10:07 AM, написа:
mora, в 12 June 2013 - 03:46 PM, написа:
Малката вече е ваксинирана с годишна ваксина и на 29 юни имаме записан час за кастрация.
Чудесно е, че се грижите за кучето.

Само не разбирам тази спешност с кастрацията. За мен това куче има стопанин, може би не ползва интернет, възможно е да има залепени обяви в друг район.
Много от загубените кучета се намират от стопаните след месец-два.
Моето куче го намерих след 3 месеца. Ако някой го беше кастрирал защото е сметнал, че е бездомно, изобщо нямаше да бъда благодарна, дори напротив.
Няма да изпадам в подробностти за ползата от кастрацията, особено при женските кучета, тъй като е изписано достатъчно много по тази тема! Но разбира се, че ще се кастрира спешно! Изненадана съм от поста Ви!
Ако вашето куче е липсвало 3 месеца и вие го намерите след това, заплодено от бездомни кучета, но Вие не знаете за това, нали се сещате какво следва?
А това, че ако някой Ви е намерил, прибрал, гледал и кастрирал кучето, а пък Вие няма да сте му "благодарна, дори напротив..." е съвсем отделна тема, нямаща нищо общо с тази тук!
Публикувано: 15 June 2013 - 01:37 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 June 2013 - 10:49 AM

Публикувано: 01 July 2013 - 02:40 PM