Dog.bg Форуми : Търси се приемен дом за коте без предно краче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търси се приемен дом за коте без предно краче

#1 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 July 2013 - 06:21 PM

Много спешно се търси приемен дом за младо женско коте, с гангрена на предното краче.
С помощта на д-р Андонова крачето ще бъде ампутирано. От сдружение "Приятели на котката" се
ангажират да търсят осиновители на котето в чужбина или България.
Спешна е нуждата от приемен дом, където котето да дочака своето задомяване.
В момента е бездомна и няма къде да бъде подслонена.
Снимки ще бъдат качени по - късно. За контакт 0889 309123 - Илиана или 0888 855324 - Ирена.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#2 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2013 - 05:10 PM

Тъй като съм в течение за котето, на което ще се ампутира крачето, имам вариант за нея за приемен дом срещу 50 лева на месец и храната отделно. Другата седмица едно коте, което е в този приемен дом, заминава за Германия, и се надявам момичето да поеме котето, за което е темата.
Искам да помоля и за финансова помощ за операцията, която ще струва около 180 лева, и поне за два месеца да имаме пари да платим за приемния дом. Жената, която е донесла котето за евтаназия, няма да се ангажира финансово, днес отново е настояла за евтаназия. :( Д-р Андонова е отказала да евтаназира младо и здраво животно и затова се обърна към нас за помощ. Котето е кастрирано. Ели, тя няма спасител, просто е докарана с най-крайното решение. :(

#3 Потребителят е офлайн   Elizd Икона

• Прекалено лековерна...
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 July 2013 - 05:20 PM

Не е така, PURSY, ти си нейният спасител! Качена снимкаАз например нищо не можах да направя. а ти си намерила приемен дом. Котето дължи живота си на теб, asar и на докторката, затова че не сте бездействали, а сте измислили вариант... Най-лесно е да вземеш решение за евтаназия или да си кажеш, 'е, аз толкова мога, друг ще помогне'...
User's Signature

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов

#4 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2013 - 09:15 AM

Ето една снимчица на котанка, в момента изглежда така, крачето ще се ампутира високо до раменната става. Въпреки ужасните болки, които изпитва, тя е много добра:) Снимката не е за хора със слаби нерви :(

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#5 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2013 - 03:18 PM

Имам ОК за приемния дом, момичето е съгласно да я поеме, щом се махнат конците и яката. Ако се наложи, може и по-рано.
Моля ви да съберем пари за операцията и за приемния дом на това нещастниче. Аз ще купя храна и кот. тоалетна за първия месец.

#6 Потребителят е офлайн   Sondra Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 July 2013 - 12:23 PM

искам да помогна с малко за това коте. По форумската сметка ли да преведа, и кой трябва да сложа като негов попечител?

#7 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2013 - 01:51 PM

Благодаря Sondra, да по форумската сметка, пишете за трикракото коте, може да посочите и мен и Asar, много благодаря!

#8 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2013 - 10:39 AM

Тази седмица вероятно ще бъде ампутирано крачето на котанка. Преди да пострада, я е нямало две седмици и е много слаба, около 2 кг. и вет. изчаква малко да се стабилизира за операцията, засега само е обработена лапичката, махнат е некротизиралия участък, за да не тръгне гангрена. Маци се храни доста е добре и е в добра форма. Д-р Андонова се грижи за нея без да иска пари за храна и за стационер :), Рени е в нейния кабинет.
Вече си има и име-кръстих я Рени :), на името на вет. Андонова, която отказа евтаназия и ни потърси за съдействие.
Приемният дом е свободен, другото коте замина, и Рени ще отиде там след операцията.
Качвам снимки с вече обработеното краче.
Отново се обръщам с молба за финансова за помощ за операцията на Рени -180 лева и за двата месеца за приемен дом-по 50 лева на месец.
Много сладка мацинка!:)
Благодаря ви!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2013 - 12:30 PM

Малко инфо за Рени.
Тя е настанена в приемен дом от миналата събота, с едната от двете котки там се разбира много добре. Иначе ампутацията е минала добре, направена е доста високо заради гангрената, но вече са махнати шевовете и разрезите за заздравяли. Тя се справя чудесно с трите си крачета, много е гушкава и се чудя как след толкова много изтърпяна болка продължава да е толкова добра към хората.
Платила съм за престоя й до края на месеца , занесох храна и тоалетна, но храната е свършила и утре трябва да занеса още.
Не са много хубави снимките, но ще направя нови следващия път.
Ако някой иска да помогне за приемния дом за Рени или пък с храна, ще ми е от голяма помощ, тъй като в момента съм със 7 големи и 3 малки котета.:( Май попрекалих този път:( И Бъксо даже е на диета, не смогвам с изхранването им. :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2013 - 03:30 PM

Едно добро и красиво трикрако момиченце:)
Рени има нужда от дом и много обич!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 03:36 PM

За всички, които следят съдбата на Рени качвам още малко нейни снимчици и специално за Sondra, която плати за един месец приемния дом на Рени. Благодаря ти още веднъж! :smile:
Рени вече е много добре, разбира се перфектно с другите две котета, с които живее и много обича момченцето на приемната си майка.
Проблемът е, че в жилището, в което живее сега, не се обитава постоянно, момичето всеки ден идва от друг квартал, за да храни котета и да им чисти и стане ли студено, Рени няма да може да остане там, защото няма никакво отопление.
Моля всеки, който може да ми съдейства за намиране на дом на трикрако коте, да помогне на Рени!
Тя е на 2 год. и няколко месеца, кастрирана и ваксинирана, с тестове за спин и левкемия.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2013 - 01:29 PM

Имам много хубави новини за Рени :smile:
Прекрасната кротушанка с изключителния кайсиев цвят на козинката, от няколко седмици вече е германка.
Приела е добре другите котки на жената и мисля, че на снимките изглежда много спокойна и в свои води.
От Рени, д-р Андонова иот мен- едно голямо " Благодаря" на deni_avr, която сбъдна още една котешка мечта за топъл и спокоен дом! :smile: :smile:
Вижте колко спокойна и щастлива изглежда Рени в новия си дом.
Бушка, мести темичката.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни